Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Grote ruimte voor families”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt

Beoordeling van SELON MORPHEE

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Selongey, Cote d'Or, Bourgogne-Franche-Comté

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Martine V
Niveau 2 bijdrager
4 beoordelingen
“Grote ruimte voor families ”
Beoordeeld op 27 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017

1 nacht verbleven op terugreis.
Ideaal om met gezin te verblijven als tussenstop. 2 grote aparte slaapkamers, kleine badkamer maar alles aanwezig. Gelegenheid om gezelschapspelletjes te spelen of met de hond Gwen. Lekkere huisgemaakte lasagne gegeten. Rijkelijk ontbijt.
Familiale sfeer. Dominique en haar man waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
anais_bru ...
Brussel, België
2 beoordelingen
Beoordeeld op 3 januari 2017 voor een verblijf in december 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 jan 2017
Merci pour cet avis favorable , c'est avec plaisir que nous vous recevrons à nouveau si vos voyages passent non loin de chez nous
Bien cordialement
Dominique
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aline A
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 19 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 aug 2016
Merci pour cet avis favorable .Nous avons passé un bon moment en votre compagnie et c est avec plaisir que nous vous recevrons à nouveau si votre chemin passe par chez nous.
Bonne continuation
Dominique
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
capt a
Niveau 3 bijdrager
23 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
Beoordeeld op 19 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sophie Gw ...
Charleroi, België
Niveau 5 bijdrager
46 beoordelingen
11 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 18 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 augustus 2015 voor een verblijf in juli 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Hoe schoon was de badkamer?
Service
Reisgroep: En famille avec jeune(s) enfant(s)
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen