Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Island Leisure Resort(Nelly Bay)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 152
US$ 144
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Arcadia Village Motel(Arcadia)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 116
US$ 106
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
CStay(Magnetic Island)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 51
US$ 47
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Arcadia Beach Guest House(Magnetic Island)(Heel veel waar voor je geld!)
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Amaroo On Mandalay(Magnetic Island)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (747)
Beoordelingen filteren
748 resultaten
Waardering van reizigers
286
208
106
95
53
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
286
208
106
95
53
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 748 beoordelingen
11 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke locatie, vriendelijke personeel maar daar is het ook wel mee gezegd. De keuken is echt heel vies en er zijn bijna geen spullen. Je hebt geluk al je een vork kan vinden. Ook is er 1 groot toiletgebouw die ook niet heel schoon is, nat toiletpapier ligt in de wasbakken. Wifi heb je alleen van 7 tot 7 en werkt niet heel denderend.

Verbleef: maart 2018, reisde alleen
Bedank Kirsten v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BASEBackpackerscrew, General Manager van Base Backpackers Magnetic Island, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 maart 2018


Hallo daar,

Bedankt voor de beoordeling en feedback op uw recente verblijf. Er is naar deze problemen gekeken en de keuken is opnieuw gevuld.

Veilige reizen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk hostel, op een waanzinnige plek. Magnetic Island is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Echter het hostel is niet fantastisch. Ze zijn het enige hostel voor backpackers, en dit realiseren ze zich maar al te goed. De faciliteiten zijn zwaar onder de maat. Een keuken met oude vervallen, vieze spullen. 1 groot vies hok voor alle gasten waar je kan douchen en naar het toilet kan gaan. Daarnaast dure prijzen in het restaurant, en geen supermarkt in de buurt. Kamers waren ook niet schoon helaas. Leuk voor een paar dagen, maar blij dat ik weer weg ben!

Verbleef: oktober 2017, reisde met vrienden
Bedank Dino A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BASEBackpackerscrew, General Manager van Base Backpackers Magnetic Island, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 oktober 2017


Hallo daar,

Thakns voor de review, sorry om te horen over uw ervaring hier op basis. Hopelijk zien we je weer in het zomervakantie en kunnen je alle verbeteringen laten zien.

Veilige reizen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanuit het hostel heb je een prachtig uitzicht over de zee. De kamers zijn leuke huisjes wat er gezellig en sfeervol uit ziet.

In het restaurant hebben ze diverse maaltijden voor een lage prijs die ook nog eens lekker zijn. 'S avonds zijn er activiteiten en kun je er altijd terecht voor een biertje. Hierdoor leer je makkelijk andere reizigers kennen.

Het personeel doet erg zijn best om het iedereen naar zijn zin te maken. Zeker Doel (medewerker receptie) zorgt er voor dat je een grote glimlach op je gezicht krijgt. Hij kan je een heleboel informatie over het eiland vertellen en doet dit met erg veel enthousiasme.

Verbleef: september 2017, reisde alleen
Bedank Yvon d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hele leuke tijd gehad op base! Erg vriendelijk personeel en een geweldig uitzicht vanaf de kamer! Heerlijk wakker worden op je balkon en de zee opkijken.
Goede vibe en schone kamers!
Enige min puntje zijn de krakende bedden... En dat geluid is aardig irritant.

Verbleef: augustus 2017, reisde met vrienden
Bedank lauraschutte41
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BASEBackpackerscrew, Front Office Manager van Base Backpackers Magnetic Island, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 september 2017
Google-vertaling

Hey Laura

Lovely to hear you enjoyed your stay here with us! You cant beat waking up to the sound of sea and that gorgeous view!

If you wish to let us know which room you were in via email we can have a look at which bed you were staying in to get this fixed for future travellers.

I wish you the safest of travels,

Kelly

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2017 beoordeeld

Hostel met een vijf sterren locatie. Het hostel ligt letterlijk aan het strand. Je verblijft in hutjes met uitzicht over de zee. Elke avond worden er activiteiten georganiseerd. Op het hele eiland (ook het hostel) gaat alles dicht na 12 ivm de wetgeving. Hierdoor kan je dan ook prima slapen en heb je geen overlast.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Anne G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BASEBackpackerscrew, Front Office Manager van Base Backpackers Magnetic Island, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 augustus 2017
Google-vertaling

Hey Anne,

Thank you for taking the time to leave us a wonderful review.

I am glad you enjoyed your stay with us and I wish you the safest travels.

Thanks,

Kelly


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken