Verzorgde kamer met airco voor alleen gebruik. Grote kast, tweepersoons bed, bureau met stoel en koffie zetje. Veel kussens.
Badkamer met toilet, ligbad en instapdouche. Heerlijke zachte, grote handdoeken.
Balkon met zitje en zicht op de mooie tuin met zitjes en ligbedden.
Goed ontbijt, restaurant bied keuzes voor verschillende prijsklasses. Aan de overkant van de weg ook twee zaken waar je eten kan kopen en een bar. In East Grinstead meerdere winkels en restaurants. Bar met eenvoudiger eten dan restaurant en starbucks koffie.
Mooie wandel-/joggingroute.
Standen house te bereiken met taxi voor rond de 8 pond. Zeer de moeite waard. Inrichting, expositie, barncafe, tuinen, vlonderpad door bos en park.
Personeel is vriendelijk.
Na afloop van mijn zakelijke verblijf een dag alleen achtergebleven om omgeving te verkennen. Pols gebroken.
Als het personeel was super behulpzaam. Taxi van en naar ziekenhuis geregeld, eten en drinken bij terugkomst mudden in de nacht, hulp bij omkleden enz. Er werd die nacht en de volgende dag herhaaldelijk geinformeerd of het goed ging en of ik nog ergens hulp bij nodig had.
Tassen werden ingepakt en gedragen, incheck bij BA werd geregeld en vervoer naar de luchthaven.