Anne-sophie te Gussinklo Ohmann
Harlingen, Nederland

Hotel voor gardentour

4,0 van 5 bollen31 jul 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Favoriet van het hotel
Fijn hotel. Netjes en schoon . Aardig en goed personeel .. Prima buffet en ontbijt . Nadeeltje; lange gangen met trappen en geen lift . En kamer met een douche in het bad. suggestie; geen traptreden, maar hellingen in de gangen en een inloopdouche ipv bad
Datum van verblijf: juli 2023
Kamertip: Als je niet goed kan lopen , vraag om een kamer dichtbij het restaurant
Reistype: Bezocht alleen
Damien Doyle, Owner van Elite Venue Selection Felbridge - Gatwick, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 4 aug 2023
Beste Anne-sophie t,

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn een gebouw in oude stijl en hebben dus helaas geen liften. Ik ben blij dat je genoten hebt van ons ontbijt en dat je het team vriendelijk vond. We hopen je snel weer te zien.

Groetjes

Property building
    3.1 km van Elite Venue Selection Felbridge - Gatwick
    Meer hotels in East Grinstead bekijken
    Beoordeeld op 9 oktober 2019 via mobiele applicatie

Verzorgde kamer met airco voor alleen gebruik. Grote kast, tweepersoons bed, bureau met stoel en koffie zetje. Veel kussens.
    Badkamer met toilet, ligbad en instapdouche. Heerlijke zachte, grote handdoeken.
    Balkon met zitje en zicht op de mooie tuin met zitjes en ligbedden.
    Goed ontbijt, restaurant bied keuzes voor verschillende prijsklasses. Aan de overkant van de weg ook twee zaken waar je eten kan kopen en een bar. In East Grinstead meerdere winkels en restaurants. Bar met eenvoudiger eten dan restaurant en starbucks koffie.
    Mooie wandel-/joggingroute.
    Standen house te bereiken met taxi voor rond de 8 pond. Zeer de moeite waard. Inrichting, expositie, barncafe, tuinen, vlonderpad door bos en park.
    Personeel is vriendelijk.

Na afloop van mijn zakelijke verblijf een dag alleen achtergebleven om omgeving te verkennen. Pols gebroken.
    Als het personeel was super behulpzaam. Taxi van en naar ziekenhuis geregeld, eten en drinken bij terugkomst mudden in de nacht, hulp bij omkleden enz. Er werd die nacht en de volgende dag herhaaldelijk geinformeerd of het goed ging en of ik nog ergens hulp bij nodig had.
    Tassen werden ingepakt en gedragen, incheck bij BA werd geregeld en vervoer naar de luchthaven.

Datum van verblijf: oktober 2019
    Beoordeeld op 27 oktober 2017 via mobiele applicatie

Was het Felbridge hotel. Is nu onder Crowne Plaza volledig gerenoveerd. Prima kamers en faciliteiten. Airco op kamers. Rustige sectie in hotel waar je geen last van herrie hebt. Goed parkeren. Keurige kamerprijs voor het gebodene. Minpuntje zijn de prijzen van menu in restaurant, wat mij betreft te duur. Maar voor een paar pond ben je zo in East Grinsted waar je voor weinig geld zeer fatsoenlijk kan eten.

Datum van verblijf: oktober 2017
    Nick_Bosse, General Manager van Elite Venue Selection Felbridge - Gatwick, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 oktober 2017

Many thanks for taking the time to leave your lovely review.

I am so pleased to hear you enjoyed your stay with us and thank you for your kind comments about our hotel and the facilities.

I'm sorry that you found our menu too expensive. We have recently launch a new menu to accommodate all budgets, which we hope you will enjoy next time you stay.

We look forward to welcoming you back again soon.

Warm regards
    Nick Bosse
    General Manager

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 18 februari 2017 via mobiele applicatie

Lekker geslapen vannacht in de Felbridge Crown Plaza. Heb de indruk dat de prijzen wat gedaald zijn tegen vroeger toen het nog gewoon een onafhankelijk hotel was.
    Verzorgde kamers - helemaal mee met de tijd dus niet ouwbollig zoals je vaak wel aantreft in UK.
    Prim score hoor !

Datum van verblijf: februari 2017
    Karl_Emerick, General Manager van Elite Venue Selection Felbridge - Gatwick, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 februari 2017

Thank you so much for taking the time to leave your review and for the 5 star rating!

We hope to welcome you back to the hotel in the future.

Warm regards
    Karl Emerick
    General Manager

Beoordeeld op 23 mei 2016

Heel leuk hotel, echter wel de spa niet kunnen proberen. 3 daagjes verbleven en lekker ontbijt en avond eten. Toffe bar, maar wel vrij duur. De pub wat verder op was een beter optie.
    Leuk verblijf, zeker aan te raden, maar of dit nu echt voor vakantie is niet direct. Meer een passsage hotel. Kamers was er wel niets op aan te merken, proper, stil, gezellig, ...

Datum van verblijf: mei 2016
    Beoordeeld op 21 november 2015

Voor een zakelijke overnachting een prima hotel. Kamers zijn net groot genoeg om een bureau te herbergen. Alles is aanwezig. Aanbeveling om de eerste verdieping te boeken anders hoor je het kraken van de vloer van je bovenbuurman.

Kamertip: Aanbeveling om de eerste verdieping te boeken anders hoor je het kraken van de vloer van je bovenbuurman.
    Datum van verblijf: november 2015