Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (15.600)
Beoordelingen filteren
15.600 resultaten
Waardering van reizigers
8.465
4.403
1.652
594
486
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
8.465
4.403
1.652
594
486
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
13 - 18 van 15.600 beoordelingen
Beoordeeld op 3 juni 2016 via mobiele applicatie

Wij zijn net weer terug van anderhalve week vakantie in Bahia Coba. Moesten in het begin erg wennen aan het klimaat.. Heel erg warm gehad. De zwembaden waren ook erg warm. Verder is het hotel erg schoon en het personeel vriendelijk. Het eten was geweldig! Hebben al meerdere all in hotels gehad maar dit trof al onze verwachtingen!

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Aniek B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRPPCOBA, Public Relations van Grand Bahia Principe Coba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2016
Google-vertaling

Dear Guest:

We are delighted that you have spent your vacation with us and that you enjoyed your visit at our facility.

It is a real pleasure to know that you had a wonderful time, and you enjoyed the activities, the restaurants, the service and all the complex.

It was honor for our entire team to be at your service again making your holiday enjoyable.

We hope you will visit us again and we will do our utmost to accommodate your needs and make your stay enjoyable. ;- )

Our best regards,
Badía M. Temoltzin
Grand Bahia Principe Coba

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2016

Net terug van 11 dagen Grand bahia principe Coba, het viel ons erg tegen na het lezen van erg goede beoordelingen! De service en personeel van het hotel is erg vriendelijk, ook zie je dagelijks dat ze bezig zijn met het hotel netjes en verzorgd te houden maar het is wel wat ouderwets. Het buffet eten(ontbijt, lunch en avond) is ronduit slecht, weinig variatie en 9 van de 10 x koud! Le gourmet is wel aan te raden. Erg lekker! De zwembaden valen de steentjes uit maar repareren dit vrij snel! Jammer dat ze niet echt een diep bad hebben. Ook handdoekje leggen mag niet maar iedereen doet het! Wees er vroeg bij voor een bedje met parasol! Veel canadesen die wel van drank houden dus vanaf een uur of 13:00/14:00 worden zij luidruchtig aangezien zij om 10.00 al beginnen! Entertainment is goed geregeld! Ook voor kinderen veel te doen! De kamers zijn ouderwets en bedden hard. Je kan met golfkarretjes over het erg grote resort, rijden er genoeg maar vraag wel even aan de bestuurder of die rijdt naar de plek waar je heen wilt! Je kan als je in Coba verblijft ook gebruik maken van alles in Tulum, de overige resorts niet! Wifi langzaam en alleen in de lobby 60 min per dag gratis te gebruiken op meerdere apparaten verder moet je betalen en is het duur. Ook winkeltjes op resort prijzig!

Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank dorienvanleeuwen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRPPCOBA, Public Relations van Grand Bahia Principe Coba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 mei 2016
Google-vertaling

Dear Guest :

We appreciate you choosing our resort for your holidays and sharing your impressions.

We are happy to know that you enjoyed the your holidays and our facility.

We are concerned that not all our services were to your approval and liking as every person is different and has different tastes; however, our team always tries to accommodate all the guests’ needs as we are always striving for excellence in the service.

All your observations will be taken into big consideration by the Management.

We hope to have the opportunity to change your perception in the future as we believe you will enjoy our new services.

Best regards,
Badía M. Temoltzin
Grand Bahia Principe Coba

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 april 2016 via mobiele applicatie

Wij zijn net thuis na een weekje Grand Bahia Principe Coba! We hebben het heerlijk gehad!
Het was druk bij de check-in, maar we werden keurig geholpen met daarbij een welkomstdrankje!
Kamers zijn heel ruim, ook voorzien van een prima balkon. Wij verbleven in villa 9a. Airco werkt super! Badkamer is ruim en alles werkt prima. Er wordt ook goed schoongemaakt!
Het terrein werd perfect onderhouden, en tijdens een wandelingetje kom je vaak leguanen en neusbeertjes tegen!
De restaurants en bars zijn goed! Buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en diner prima. Leuk dat je in een week 3x naar een a la carte restaurant kan! Braziliaan en Mexicaan zijn erg aan te raden!
Zwembaden prima, wel jammer dat er niet een diep zwembad is. Genoeg bedjes bij alle zwembaden! De soms schreeuwende (en dronken) Amerikanen moet je soms voor lief nemen...
Het strand is heerlijk!! Ook hier genoeg bedden en parasolletjes! Hier kun je mooi snorkelen. De duikschool aan het strand, is ook aan te raden voor duiken of snorkelexcursies!
Excursies zijn prima via het hotel te regelen (Bahia Tours). Goedkoper dan via de reisorganisatie en heel goed verzorgd!!
Aanrader!!

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Willemaaikev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRPPCOBA, Public Relations van Grand Bahia Principe Coba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 april 2016
Google-vertaling

Dear Guest:

We are delighted that you have spent your vacation with us and that you enjoyed your visit at our facility.

It is always a great pleasure to receive so encouraging reviews that give our team energy to keep up great work every day.

We are very proud to have made a contribution into your excellent holiday.

If you choose us again as your holiday destination it will be pleasure to serve you again in the best possible way. ; -)

Sending you our best regards,
Badía M. Temoltzin
Grand Bahia Principe Coba

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 april 2016

Ik met mijn zoon van 5 jaar hebben een schitterend verblijf gekend in dit resort. Het eten was van een hele goede kwaliteit en heel veel varieteit. Wanneer je verblijft in dit resort kan je gebruik maken van de faciliteiten van alle drie de hotels op het domein.
Er is echt voor elk wat wils, zowel jong als oud. Dit resort is en ECO-resort, wat maakt dat je in het midden van de natuur zit en dus echt wel tot rust komt.
Het domein is echt enorm groot. Toen wij er waren was het volledig volgeboekt en toch kreeg je niet het gevoel dat je over de koppen moest lopen.
Het transport binnen het hotel gebeurt met kleine golfwagentjes, wat het heel eenvoudig maakt om van de ene naar de andere kant van het resort te gaan zonder veel moeite. Echt een aanrader !!!

Kamertip: Er zijn 3 hotels : Luxe, strand en kinder entertainement. Kies het juiste voor U.
Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Philippe W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRPPCOBA, Public Relations van Grand Bahia Principe Coba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 april 2016
Google-vertaling

Dear Guest:

We really appreciate you taking the time to send your valuable comments about your stay with us as it helps to maintain the quality at the hotel.

Positive comments always motivate the staff to provide excellent service.

It is an honor for us to know that you spent an amazing holidays with us, and we were part of it.

We hope you will visit us again and we will do our utmost to accommodate your needs and make your stay enjoyable. ;- )

Sending you our best regards,
Badía M. Temoltzin
Grand Bahia Principe Coba

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2016 via mobiele applicatie

Groot resort, wagentjes voor vervoer vanaf 7u. Zeer ruime kamer en badkamer met inloopdouche op gelijkvloers, ruim genoeg om met rolstoel in te rijden. (Geen last van lawaai ijsmachine zoals iemand eerder vermelde op de site). Speciaal gevraagd wegens iemand met beperkte mobiliteit. Overal hellingen, wel wat hulp nodig om ze met rolstoel te doen, soms steil. Aantal gereserveerde tafels dicht bij buffet. Iedereen is super behulpzaam.
Gigantisch buffet, wel middag en avond en elke dag hetzelfde. Buffet gericht op de vele Amerikanen die er verblijven - pizza, pasta, gefrituurd, ... Afwisseling met de à la carte restaurants was welkom: Le Gourmet is een absolute aanrader, Don Pablo lekker maar de airco stond veel te koud, Tequila gezellige Mexicaanse sfeer.
Je mag van alle faciliteiten van Grand Bahia Coba én Grand Bahia Tulum gebruik maken. Veel swingende activiteiten aan het groot zwembad van Tulum. Zwembaden Coba zijn rustiger.
Bij La Hacienda vind je een hele reeks souvenirswinkeltjes. Leuk om eens te gaan winkelen. Op donderdag is er telkens Fiesta Mexicana.

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank PascaleB1145
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRPPCOBA, Public Relations van Grand Bahia Principe Coba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 april 2016
Google-vertaling

Dear Guest:

On behalf of our team we thank you for taking the time to put together the details of your vacation experience at Grand Bahia Principe Coba.

Thank you for your beautiful comments about the staff, the service, and our facility.

We are more than happy to know that you spent a wonderful time with us.

If you choose us again as your holiday destination it will be pleasure to serve you again in the best possible way. ; -)


Best regards,
Badía M. Temoltzin
Grand Bahia Principe Coba

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken