Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (13.949)
Beoordelingen filteren
13.949 resultaten
Waardering van reizigers
7.666
3.829
1.477
572
405
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
7.666
3.829
1.477
572
405
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 13.949 beoordelingen
14 augustus 2015 beoordeeld

Zeer mooi resort. Eten is heerlijk, boek wel op tijd de a la cart restaurants.
ga zeker voor aantal excursies, wij waren oa in Chitzen ttza, Coba sian Kaan. Zeer aan te raden,
Opgraving Tulum is zeer goed op eigen gelegenheid te doen, Busjes/collectivo stoppen voor hotel en bij opgraving.
Deze collectivo is ook een aanrader voor een bezoek aan playa del carmen.
Wij zijn hier al 2x eerder geweest en verbleven toen in Grand Bahia Principe Tulum. In oktober gaan we lekker weer terug nu gaan we met 6 personen naar Grand Bahia Principe Coba. We gaan ons 30 jr huwelijk vieren en Mexico aan onze kinderen laten zien. we verbleven hier ong. 4 en 6 jaar geleden.

  • Verbleef: september 2014, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Yvonne M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRPPTULUM, Public Relations van Grand Bahia Principe Tulum, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

On behalf of the staff and management of the Bahia Principe Riviera Maya Resort, we would like to thank you for letting us know that we have exceeded your expectations.

At the Bahia Principe Hotels & Resorts we take pride in offering our guests comfortable accommodations and the very best in food and beverages.

We consider it to be a great honor to have had the opportunity to have served you and the fact that you endorsed our property highly, is very motivating our managers and staff to keep on going the extra mile.

We hope that you will not hesitate in returning in the near future and we will have the pleasure of welcoming you again.

Bahia Principe Hotels & Resorts, enjoy playing golf at our hotels on the Mayan Riviera

Irma Salazar
Grand Bahia Principe Tulum

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 mei 2015 beoordeeld

Fantastische bestemming dicht bij bezienswaardigheden plus minus 2 uurtjes in de bus
Prijs Kwaliteit . Zeer vriendelijk personeel . enige min puntjes : slechte matras en airco die misschien iets te laag stond
Lekker eten en veel variatie
Zeer Proper hotel
Top bediening

Kamertip: alle kamers liggen in een zeer grote tuin
  • Verbleef: mei 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank annick V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRPPTULUM, Public Relations van Grand Bahia Principe Tulum, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 mei 2015
Google-vertaling

Dear Annick,

First, thank you very much for your stay at Gran Bahia Principe Tulum Resort and taking the time to write your impressions and suggestions for improving the service we offer.

The comments and suggestions we receive from our customers are very important to maintain quality and service in the Gran Bahia Principe Riviera Maya Resort

Sincerely,


Wendy García,
Grand Bahia Principe Tulum

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2015 beoordeeld

Waren voor de eerste keer in de Caraïben in december 2011.Mexico, wat te verwachten ?
G.B.P Tulum in Akumel zit voor altijd in ons hart. Kerstsfeer in de Caraïben, voor ons Europeanen niet te omschrijven. Heerlijk resort, lekker eten,zoveel je wil,wanneer je wil. Wij gaan terug!!!!

  • Verbleef: april 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank N899
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRPPTULUM, Public Relations van Grand Bahia Principe Tulum, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 april 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

We take this opportunity to thank you for the review you have written for the benefit of the TripAdvisor community. There is immense pleasure of having a guest such as your self speak in such high regard for our Hotel.

We appreciate that you have allowed us the honor of serving you.

It is a pleasure for all of us to hear that we could fulfill your expectations and be assured that it is wonderful to know that you are considering coming back to our premises.

Kind Regards

Wendy García
Grand Bahia Principe Tulum

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 januari 2015 beoordeeld

Heerlijk resort, het personeel is erg vriendelijk de kamers zijn ruim en modern.
Allerlei mooie dieren op het resort fantastische duikschool met geweldig relaxte instructeurs.

Erg leuk is bijvoorbeeld in de ochtend een stukje te gaan hardlopen waarbij je de kans loopt een familie neusberen tegen te komen.

Heerlijk om zoveel mogelijk excursies te regelen en leuke dingen te gaan zien ( chitzen izta, cenotes, duiken, playa del carmen )

Ik zou zonder problemen voor een derde keer naar dit resort komen.

Kamertip: Junior suite of superieur kamer zit weinig verschil in ( jacuzzi )
  • Verbleef: februari 2014, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank Jver85
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRPPTULUM, Public Relations van Grand Bahia Principe Tulum, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 januari 2015
Google-vertaling

Dear TripAdvisor member,

Thank you very much for your valuable comments on TripAdvisor and for choosing Bahia Principe Riviera Maya Resort for your recent stay.

We take pride in offering our guests comfortable accommodations and the very best in food and beverages.

Sunny Regards,

Wendy García
Grand Bahia Principe Tulum

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 januari 2015 beoordeeld

Als je een weekje wil relaxen, lekker eten en in de zon liggen, is dit de juiste vakantie.
Het is een groot complex met 3 hotels waar je van alle 3 de faciliteiten kan gebruiken.
Ruime kamers, uitgebreid buffet, mooie zwembaden met mijn favoriete swim up bar!!!
Voor de a la carte restaurants moet je wel snel zijn bij het reserveren want die zitten snel vol, je kan het treintje nemen of anders te voet maar de afstanden zijn nogal groot!!!

Verbleef: februari 2014, reisde met een partner
Bedank Kaat B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRPPTULUM, Public Relations van Grand Bahia Principe Tulum, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 januari 2015
Google-vertaling

Dear Kaat,

We are thrilled that you enjoyed the Grand Bahia Principe Tulum so much. Thank you so much for writing a review.

We will very glad if you give us the opportunity to host you again in the near future!

Have a wonderful day,

Wendy García
Grand Bahia Principe Tulum

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken