Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7.919)
Beoordelingen filteren
7.919 resultaten
Waardering van reizigers
4.711
2.066
682
275
185
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.711
2.066
682
275
185
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 7.919 beoordelingen
Beoordeeld op 21 januari 2020

Het is een geweldig hotel! Wij waren hier met een heel gezin. Mijn mama en papa,ik en mijn broer met zijn vrouw en 2 zonen. (3 en 5 jaar)
Het personeel is heel vriendelijk! Heel mooie grote kamers die goed onderhouden worden! Ook de zwembaden zijn geweldig en heel mooi onderhouden!
Wat ook leuk is dat je van de andere hotels mag gebruik maken voor te gaan eten en gaan liggen. Maar daar zijn we nog niet aan toe geraakt.
Zo geweldig was het in ons hotel.
Wat we het geweldigste vonden,was het animatie team!
Dat zijn 1 voor 1 super mensen!
We verveelde ons geen seconde en hadden meteen een heel goede band met hun.
Maar vooral Salvator,Adriana en Igor zijn fantastisch! De kids van mijn broer waren helemaal verloren aan hun.
Vooral den oudsten kon het heel goed vinden met Salvator!
Hij spreekt nog elke dag over hem!
Hij mist hem heel hard!

Wat we enkel een klein min pintje vonden.
Was het eten in het buffet,dat was niet altijd warm.
Maar was wel lekker en heel goed verzorgd. Net zoals de vele andere restaurants waar we gebruik van mochten maken waren top!!

Niets houd ons tegen om binnenkort onze terugkomst als te boeken!!
Volgend jaar komen we terug zonder twijfel!

Top hotel!
Top personeel!
GEWELDIG animatie team!
Kortom SUPER GEWELDIGE vakantie achter de rug bij jullie!

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank silkedv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PalladiumRivieraMaya, Director de Relaciones con Clientes van Grand Palladium Kantenah Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 januari 2020
Google-vertaling

Dear silkedv,

Thank you for choosing Grand Palladium Kantenah Resort & Spa as your vacation destination and for the time you have invested in sharing your review.

It is great to know you and your family had a great time enjoying our service and facilities and that you especially appreciated the attention provided by our staff. Thank you for highlighting the entertainment team.

We hope to have the opportunity to welcome you back in the future.

Kind regards,

Lizeth Arratia
Hospitality Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 januari 2020

Grand Palladium Kantenah is een heel fijn hotel in de riviria maya, Mexico. De accommodatie is groot en mooi, de kamers zijn ruim en schoon en werknemers zijn heel vriendelijk. Het complex is ontzettend groot en van alle gemakken voorzien, ook mag je als gast gebruikmaken van de zwembaden en faciliteiten van de andere hotels. Het hotel bevat veel a la carte restaurants die erg lekker zijn. Het strand is heel mooi en de zee is vaak heel rustig. Daarnaast ligt het hotel voor een rif waar je heel mooi kan snorkelen, wij hebben zelfs 2x een grote rog gezien en heleboel visjes. Ook 1x kwam er zo'n mega school vissen langs, wel 100!
Het enige minpunt voor mij was dat het eten bij het buffer vaak wat warmer had mogen zijn. Het eten was vaak lauw en als je wat later kwam was het een beetje aan de koude kant.

Datum van verblijf: december 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank gabriellemc1608
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PalladiumRivieraMaya, Director de Relaciones con Clientes van Grand Palladium Kantenah Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 januari 2020
Google-vertaling

Dear gabriellemc1608,

We would like to thank you for choosing Grand Palladium Kantenah Resort & Spa as your vacation destination and for the time you have taken in sharing your review.

It is great to know you had an excellent vacation enjoying our beautiful grounds, the different a la carte restaurants, the beach and the attention provided by our staff.

Likewise, we appreciate your observations regarding the food temperature, rest assured they will be addressed by the Food & Beverage Management.

We hope to have the opportunity to welcome you back in the future.

Kind regards,

Lizeth Arratia
Hospitality Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2019

Wij waren hier voor de tweede keer, nu als gezin. De kinderen vonden het geweldig. Vriendelijke service. Propere kamers. Leuke animatie, zelf voor onze dochters van 5 en 8 die geen woord Engels of Spaans spreken. De animatie behielp zich met Google translate zodat onze meisjes toch konden meedoen aan de show! Gewoon top! Ook onze zoon had het naar zijn zin! Va het animatieteam waren Igor en Adriana geweldig, de manier waarop ze met mensen en met onze kinderen omgingen, onbetaalbaar! Wij gaan zeker terug

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank davintje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KeniaRodriguez, Director de Relaciones con Clientes van Grand Palladium Kantenah Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2019
Google-vertaling


Dear davintje,

Thank you for sharing your opinion about your recent stay in our hotel and for your preference.

It is truly a pleasure to know that you had a great time with your family and that you daughters especially appreciated the activities with the animation team.

We will be delighted to welcome you back to Grand Palladium Kantenah Resort & Spa.

Kind regards,

Lizeth Arratia
Hospitality Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 oktober 2018

+ ruime kamer met goede faciliteiten
+ prachtig grote zwembaden
+ veel keuze uit a la carte restaurants
+ mooie tuinen met prachtige beesten en vogels

- de zee is maar op 2 plekken toegankelijk en er valt weinig te snorkelen
- geen of slechte wifi op het strand
- weinig te doen in de omgeving

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank patjearnhem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kenia R, Director de Relaciones Públicas van Grand Palladium Kantenah Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2018
Google-vertaling

Dear patjearnhem,

Thank you for staying in our Grand Palladium Kantenah Resort & Spa.

We are pleased to know that you loved our facilities with nature surroundings, beautiful pools and our extensive gastronomy.
Your feedback regarding the WIFI will be shared with our Management team for improvement.

We hope that you return to our Resort on your future holidays at the Riviera Maya, we want to exceed your expectations with our infinite indulgence.

Kind regards,

Rosa Rivero
Hospitality Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2017

Als afsluiten van een fantastische rondreis op het Yucatan schiereilind, was deze week strandvakantie een echte topper. Dit is wat mij betreft geen hotel, maar een dorp op zich zelf, maar dan wel met alles erop en eraan en dan nog in superlatieven. Je beleeft er een buitengewone vakantie. Het is een enorm groot complex met diverse zwem- en bubbelbaden, tropische tuinen, kanalen, gigantische vijvers met honderden koi's en andere waterdieren, meerder buffetrestaurants en een tiental themarestaurants, tientallen bars waarvan er enkelen 24/24 toegankelijk zijn, in de tuinen spot je allerlei exotische dieren, gigantische witte stranden met wedding chapels, gewoon een echt paradijs, je komt er ogen tekort alles was er in All Inclusive. Om je doorheen het complex te verplaatsen stonden overal electrische wagentjes ter beschikking, alsook een treintje dat om het halfuur langs kwam en op de kanalen was er shuttle service.

Kamertip: het is er overal fantastisch
Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank 492felixm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rosa R, Director de Relaciones con Clientes van Grand Palladium Kantenah Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Felix,

Thank you for staying in our Hotel during your Riviera Maya holidays.

On behalf of all the team, we would like to thank you for your encouraging comment our beautiful pools, restaurants, bars, friendly staff, and overall service received.

It has been a pleasure to create great memories with you and we will be honored to share your unique experience with everyone in our team that made this possible.

We look forward to giving you a warm welcome back on your next stay.

Kindest regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken