Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 118
US$ 83
Booking.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Spa
Besparingsmelding! 25% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 25% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 110 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Coast Sundance Lodge(Sun Peaks)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 89
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centre(Sun Peaks)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 27/07
US$ 118
US$ 110
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Nancy Greene's Cahilty Hotel & Suites(Sun Peaks)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 114
US$ 110
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hearthstone Lodge(Sun Peaks)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 107
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Pinnacle Lodge(Sun Peaks)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 162
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
The Burfield(Sun Peaks)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 86
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
Beoordelingen (206)
Beoordelingen filteren
206 resultaten
Waardering van reizigers
70
84
38
7
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
70
84
38
7
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 206 beoordelingen
2 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede ligging verder niets bijzonders. Kamers zijn simpel, donker en wat gedateerd. In de zomer is er niet veel te doen. Deze plek is in de winter meer op zijn plek. Geen verkeerde plek.. maar ook geen goede uitschieters.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Vera L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is ietwat basic zonder veel luxe. De bedden waren naar ons goesting te hard. Het hotel was wel rustig (er was weinig volk), biedt geen ontbijt aan en heeft een betaalde, overbodige ondergrondse parking. Je hoeft hier niet te staan.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank DanLie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Sun Peaks is een leuk klein wintersport dorp met ook in de zomer genoeg te doen in de omgeving. Het hotel is prachtig ruim en schoon, met vriendelijk personeel, heerlijk ontbijtbuffet met voor elk wat wils en ook het restaurant is goed. Wij zouden aanvankelijk naar Clearwater gaan maar zijn door de reisorganisatie omgeboekt naar dit hotel i.v.m. bosbranden en we hebben daar geen moment spijt van gehad.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank Prinsmetbroek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2017 beoordeeld

Het dorpje doet ietwat kitscherig aan. Qua omgeving en gebouwen waan je jezelf ergens in Oostenrijk of Zwitserland. Dit hotelletjes doet daar geen afbreuk aan. Nette ruime kamers. Eén nacht verbleven in de rustige zomerperiode tijdens een rondreis met kleine groep door West Canada. De sympathieke hotelier Mario was alom tegenwoordig van de receptie, de kamers tot in de keuken en het restaurant. Waarlijk een Super Mario. In het aansluitende restaurant ook super lekkere zalmbereiding gegeten. Een omweg in het parcours dat zeker de moeite loonde.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Eduard C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2017 beoordeeld

Een nacht geslapen, het hotel is wat gedateerd. De kamers zijn groot en schoon.Het is meer een ski-oord dan dat er in de zomer wat te doen valt ( behalve down-Hill fietsen).
De receptie is vriendelijk en beleefd.
Voor parkeren onder het hotel betaalde ik Can$ 10,00, wat wel fijn was want buiten was het 30 graden. Het is een rustig dorpje.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank R.M. D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken