Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“super villa op mooie locatie”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
5 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 16 gasten
Lloret de Mar, Costa Brava, Province of Girona, Catalonië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Olaf v
Veldhoven, Nederland
1 beoordeling
“super villa op mooie locatie”
Beoordeeld op 16 mei 2016 voor een verblijf in mei 2016

In mei 2016 hebben we een week in deze villa doorgebracht met 2 gezinnen met kinderen in de puber leeftijd.
Het huis is van veel gemakken voorzien waardoor je je eigenlijk niet hoeft te vervelen. Er is een televisie, er is wifi, er is veel speelgoed (voor jong en voor oud), er is het zwembad, de ruime tuin en de buitenkeuken.
In de keuken is veel materiaal aanwezig; voor het opgegeven aantal personen is er ruim servies en bestek aanwezig en niet afgepast zoals je wel vaker aantreft.
Daarnaast zijn er veel plekken om te verblijven, zowel binnen in de verschillende ruimtes als buiten op de beide terrassen.

Enige minpunt is dat op sommige webpagina's het huis aangeschreven is voor 14 personen, terwijl in de slaapkamers er in totaal 11 slaapplaatsen zijn; de andere 3 slaapplaatsen zijn op 2 slaapbanken in een (nog) niet aangeklede ruimte op de benedenverdieping. Bij de betreffende ruimte is wel een eigen badkamer.

De beheerder Toni is een behulpzame man. Bij aankomst veel tips gehad en als er iets is kun je hem altijd bellen of whats appen.

Kortom het is een heerlijke villa, op een rustige locatie net buiten Llorret de Mar.
Wij hebben er een geweldige week gehad, voor herhaling vatbaar

Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 sep 2016
Thank you Mr Van Doren for your visit and four your detailed comment, i'm happy that you liked my house, i hope to see you again in the future !! Regards !!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kiyam H
1 beoordeling
Beoordeeld op 15 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 jul 2018
Thank you Kiyam for your visit !
i'm happy you enjoyed my house Villa Galicia , hope to recive you back Again!
best regards!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
cheshtheg ...
Essex, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 1 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 jun 2018
Thank you Claire for your visite,
i,m very happy to see that you enjoyed the house !
me too! i hope to recive yo back again !!;)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paul H
2 beoordelingen
Beoordeeld op 28 oktober 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 jun 2018
Merci Monsieur Paul par votre deuxieme visite,
je aussi suis tres hereux que vous avez retornée avec moi !
merci encore !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paul H
2 beoordelingen
Beoordeeld op 16 januari 2017 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 jan 2017
Merci Paul par votre visite,
heureux que vous avez apprécié la maison !
je vous espere nouveau dan l'avenir !
salutacions
Toni Peris Gubau
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LoveTrave ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 1 januari 2017 voor een verblijf in december 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 jan 2017
Gracias Cristina por vuestra visita, contento que haya ido todo bien y les haya gustado la casa, si quieren repetir otro año ? cuando quieran !!!
abrazos, Toni Peris
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rémi A
Montpellier, Frankrijk
Niveau 6 bijdrager
112 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 48 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 oktober 2015 voor een verblijf in oktober 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Hoe was de sleuteloverdracht?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: Equipement de loisirs dans la maison
Minpunten: Isolation phonique
Reisgroep: Avec mes amis
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 sep 2016
Merci Rémimerci, je vos remerci par votre visite et je vous remeci par votre commentaire, Essayez d'améliorer tous les commentaires un peu plus
je l'espère répéter vacances à Lloret et nous rencontrer à nouveau. cordialment Toni
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen