Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Ee paradijsje voor een heerlijke vakantie!”
Welcome to Domaine du Cammazet
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Welcome to Domaine du Cammazet
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Welcome to Domaine du Cammazet
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Lapenne, Ariege, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

FarAway63 ...
1 beoordeling
“Ee paradijsje voor een heerlijke vakantie!”
Beoordeeld op 16 september 2020 voor een verblijf in augustus 2020

Wat een heerlijke week hebben we met ons gezin gehad op Domaine du Cammazet!
Annemiek en Rendal, bedankt voor jullie gastvrijheid, de gezellige en heerlijke maaltijden die jullie hebben verzorgd op het mooie terras en de fantastische gîte waarin we mochten verblijven! Jullie hebben er een echt paradijsje van gemaakt hier!

Het Domaine is een oase van rust in een prachtig stukje Frankrijk. Heerlijk luieren aan het zwembad met prachtig uitzicht en natuurlijk een ijsje of drankje op het terras bij het barretje. Wij willen ook zo’n Peugeotbusje in de tuin! De zonsondergang op de laatste avond was ook een mooi cadeautje!

En Lapenne is een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Mirepoix is een mooi en gezellig stadje en natuurlijk hebben we een bezoek gebracht aan het indrukwekkende Carcassonne. Op een half uurtje rijden beginnen de bergen van de Pyreneeën en zijn er door de mannen uit ons gezin flink veel hoogtemeters gemaakt op de racefiets en mooie ritten over de verschillende cols gemaakt!

Lieve Annemiek en Rendal, we wensen jullie heel veel succes voor al jullie toekomstplannen en komen graag nog eens bij jullie terug!

Datum van verblijf: augustus 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UtrechtMa ...
Utrecht, Nederland
Niveau 3 bijdrager
8 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Prachtige plek”
Beoordeeld op 7 september 2020 voor een verblijf in september 2020

Super fijne plek, en prachtig schoon huis met heerlijke bedden en badkamer.
Erg fijn zwembad met ligbedden en leuke bar. Rendal en Annemiek zijn hele fijne mensen die er alles doen om je een super vakantie te bezorgen. En kunnen ook nog eens heerlijk koken, aanrader!

Datum van verblijf: september 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aukje22ki ...
1 beoordeling
“Luxe, Rust, Idyllisch en Magnifiek”
Beoordeeld op 31 augustus 2020 voor een verblijf in juli 2020

Bovenstaande woorden zijn zeker van toepassing voor deze prachtige vakantiewoning en omgeving. Wat hebben wij hier ontzettend genoten! De reis ernaar toe, de hartelijke ontvangst, het luxe huis, de prachtige omgeving, alles klopte gewoon. Rendal&Annemiek zijn heel vriendelijk en gastvrij, we kregen veel tips mee wat te doen is in de omgeving. Zo hebben we een prachtige dag gehad in de Pyreneeën, vanaf het vakantiehuis zijn we naar Auzat gereden(maar drie kwartier) en daar vandaan de bergen in met prachtige routes voor jong en oud en uitzicht op het meer. Adembenemend uitzicht! Maar ook al zou je niet weg willen en gewoon op de locatie blijven dan hoef je je zeker niet te vervelen. Er zijn verschillende relax plekjes ingericht van hangmat tot ligstoelen. Het prachtige zwembad is heel fijn om erbij te hebben, wij hebben erg warm weer gehad maar met af en toe een duik in het water was het heerlijk verkoelend.
Het huis zelf is van alle gemakken voorzien, ontzettende fijne boxspring bedden, prachtige slaapkamers(hotelchic), een fijne keuken en een heel groot privé terras met BBQ.
Al met al wij hebben er genoten en hopen hier graag nog eens terug te komen!!!

Datum van verblijf: juli 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 sep 2020
Dag Aukje, dankjewel, daar worden we bijna verlegen van! Heel graag nog weer eens tot ziens!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ellenvdH6 ...
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Fantastische locatie!”
Beoordeeld op 29 augustus 2020 voor een verblijf in juni 2020
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Wat een heerlijke plek! Mooi ingericht huis en van alle gemakken voorzien. Zeer ruim terras met verschillende zitjes en BBQ. Mooi nieuw zwembad met lekkere ligstoelen en super uitzicht. Foodtruck met drankjes en ijs en leuk terras. Hier ga je heen als je tot rust wil komen. Carcassonne en Toulouse zijn grote steden in de buurt en een bezoek zeker waard. Mirepoix en Foix zijn leuke plaatsjes met sfeervolle markten en restaurants. Leuk uitje: Le Parc aux Bambous. Le Ferme aux Bisons leuk om te bezoeken met kinderen. Ook zichtbaar vanuit het huis! Wij hadden een heerlijke week en komen zeker terug!
Ronald en Ellen

Datum van verblijf: juni 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
31 aug 2020
Hallo Ellen, bedankt voor de mooie review, daar zijn we blij mee. En wat super dat jullie alweer geboekt hebben in september. Tot heel snel dan maar en alvast een goede reis!

Hartelijke groeten,
Annemiek en Rendal
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
326berts
2 beoordelingen
Beoordeeld op 13 september 2020 voor een verblijf in juli 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen