Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“The most peaceful beach vacation ever!”

Beoordeling van Isle Stay

Exterior~ Street Side
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Exterior~ Street Side
Exterior Oceanfront View
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Exterior~ Street Side
Exterior Oceanfront
View
Deck
Deck2
Rocking Chairs on the Oceanfront Deck
Oceanfront Deck
Sun room
Game room
Kitchen
Kitchen with Breakfast Bar
Kitchen
Dining room
Living room
Living room2
Living room3
Living room4
Master bedroom on Living Room-King   Level 2
Bedroom 2, King, Level 3
Bedroom 3, 2 Doubles ~Level 3
Bedroom 4, Double, Bunk, Level 3
Bedroom 5,Queen Level 3
Bonus Room, Double, Bunk~ Gameroom Level 1
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
5 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 10 gasten
Emerald Isle, North Carolina

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Alles
Alles
Eerst Engels
Alles
Alles
Jackson NJ
Beoordeeld op 8 september 2010 voor een verblijf in augustus 2010
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Reisgroep: Family with young children
Je leeftijdgroep 45-54
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Roanoke virginia
Beoordeeld op 3 september 2010 voor een verblijf in juli 2010
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Reisgroep: Family with young children
Je leeftijdgroep 65+
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
PA 18103
Beoordeeld op 24 augustus 2010 voor een verblijf in juli 2010
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Reisgroep: Family (extended)
Je leeftijdgroep 65+
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
NC
Beoordeeld op 15 augustus 2010 voor een verblijf in augustus 2010
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Reisgroep: Family (extended)
Je leeftijdgroep 55-64
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
15 aug 2010
Thank you for taking the time to post a review. Thank you also for reporting these issues to us. All have been remedied and most importantly (according to guest feedback from this review) the Pool Table is back in operation.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
liberty township ohio
Beoordeeld op 6 augustus 2010 voor een verblijf in juli 2010
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Reisgroep: Family with young children
Je leeftijdgroep 55-64
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Haw River
Beoordeeld op 29 juli 2010 voor een verblijf in juli 2010
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Family (extended)
Je leeftijdgroep 45-54
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
CO
Beoordeeld op 14 juli 2010 voor een verblijf in juni 2010
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Pluspunten: Most of the bedrooms faced the water
Minpunten: The neighbor two doors down in the yellow house is not nice.
Reisgroep: Friends
Je leeftijdgroep 25-34
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Aanbevolen voor:
Jonge vrijgezellen Vakantie met vrienden
Stelletjes Gezinnen met kleine kinderen
Gezinnen met tieners Toeristen
Grote groepen Op luxe gestelde reizigers
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen