Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Just what the doctor ordered!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Welcome to Buffalo Bungalow, you'll never want to leave!
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Welcome to Buffalo Bungalow, you'll never want to leave!
Master Bedroom...King size bed Well stocked kitchen
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Welcome to Buffalo Bungalow, you'll never want to leave!
Master Bedroom...King size bed
Well stocked kitchen
Big table, plenty of room
Double sided wood burning fireplace & we provide a limited amount of free firewood.
His and her vanity with heated tile floors for the cold mornings
Custom shower for 2!
comfy couch to cuddle
pool table
Always wanted to try a suana...
Give each other a massage..we provide free massage oil!
Relax in the hot tun on our wrap around porch
View from the hot tub
Plenty of seating on our porch
a view of the back of cabin
One of the entrances
Smore's w/ your honey!  Also, throw a bison steak (we sell 'em) on the charcoal grill
View from the grill & firepit area
Top entrance by th eparking lot
His and her robes for your use
cuddle couch in the gameroom
Meet our welcoming committee
You can get some great up close photos of the bison at the viewing platform during feeding time.
Jack, our llama
Stop by our barn to see our animals playing
'You looking at me?'
Baby bison are born in the spring
Buffalo Creek..where the buffalo roam...
Even though you are on vacation, sometimes you need a washer & dryer!
The Pigeon River runs in front of the entrance of our property for some great fishing.
Come down to the BC Outpost where we have bison meat, farm fresh eggs & cool souvenirs!
Great hiking not too far from the cabin.
We have massage therapist that can be scheduled to come to the cabin!
We are pet friendly, even dogs enjoy a sunset on vacation!
We even provide a crate if you have to leave your fur baby alone in the cabin.
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Hut -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Clyde, North Carolina

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
cummins05 ...
Nashville, Tennessee
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 8 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 mei 2018
Thanks Alecia,

So glad you enjoyed your stay at Buffalo Bungalow!
Cheryl
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Janet H
Melbourne, Florida
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 april 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 apr 2018
Thanks Janet! Glad you enjoyed your stay!
Cheryl
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Steven G
1 beoordeling
Beoordeeld op 22 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 feb 2018
Thanks for taking time to leave us a review!! We appreciate it!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tim C
2 beoordelingen
Beoordeeld op 18 februari 2018 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 feb 2018
Thanks so much for taking time to leave us a review on Tripadvisor!
Cheryl
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jacksonville, North Carolina
Beoordeeld op 10 juni 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
17 jun 2017
Thanks Jesse! Glad you enjoyed your stay at Buffalo Creek Vacations!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 31 oktober 2016 voor een verblijf in oktober 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
2 nov 2016
Thanks for taking time to leave us a review! Glad to hear you enjoyed your stay!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
luvgoing
Beaufort, SC
Niveau 6 bijdrager
152 beoordelingen
26 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 65 nuttige stemmen
Beoordeeld op 4 juni 2015 voor een verblijf in mei 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Peacefulness
Minpunten: Leaving
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen