Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
16 personen bekijken dit hotel
Speciaal tarief beschikbaar voor leden van Marriott Bonvoy
Priceline
€ 891
Volledig restitueerbaar voor za 20 apr.
Geen aanbetaling vereist
Go to your Happy Price
Booking.com
€ 891
Volledig restitueerbaar voor zo 21 apr.
Geen aanbetaling vereist
RitzCarlton.com
€ 890
Boek nu met Marriott Bonvoy
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.448)
Beoordelingen filteren
3.448 resultaten
Waardering van reizigers
2.357
578
258
146
109
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.357
578
258
146
109
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.448 beoordelingen
Beoordeeld op 27 november 2022

De pop up cocktail bar bij het Ritz Carlton is een must om langs te gaan als je van goede service, kwaliteit en unieke cocktails houd!
Jose (barman) is vriendelijk en maakt altijd iets unieks voor je klaar.
Zeker een aanrader! Wij komen in ieder geval twrug!

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 505liljanah
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Louella Brezovar, General Manager van The Ritz-Carlton, Aruba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 december 2022

Beste 505liljanah,

Heel hartelijk dank voor jullie boodschap en complimenten voor Jose. Hij is inderdaad fantastisch en we zijn heel trots op hem. Wij hopen jullie snel weer te mogen ontvangen bij ons op zonnig Aruba.

Hele Fijne Feestdagen toegewenst,
Louella Brezovar - van Veen
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 maart 2019 via mobiele applicatie

Mooi hotel op mooie locatie en met super service niveau. We hadden 2 connected rooms met zeezicht. Veel ruimte mooi interieur en grote badkamer. Gewoon goed en fijn. Personeel erg vriendelijk en dienstverlening staat voorop. Grote pluim verdiend. Erg goed. Eigenlijk maar 1 minpunt; eten is niet goedkoop. Kwaliteit goed maar prijzig. Zwembad en strand heerlijk aangelegd mrt goede service. Duidelijk een aanrader, mijn gezin en ik zouden zo teruggaan.

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank BenMeij
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Louella B, Manager van The Ritz-Carlton, Aruba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 maart 2019

Beste Meneer BenMeij,
Heel hartelijk dank voor het delen van Uw "TripAdvisor Review". Ik ben blij dat jullie het allemaal naar jullie zin hebben gehad en dat alles erg goed was. Natuurlijk hopen wij jullie snel weer te mogen ontvangen.
Vriendelijke Groeten,
Louella Brezovar
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2017 via mobiele applicatie

Aanrader hier is de steakhouse. Als je van vis houdt, neem dan de Halibuth, heerlijk. Vooraf krijg je vers gebakken broodjes met gruyère kaas... vergeet het recept niet mee te nemen om ze thuis te kunnen bakken.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Agnieszka M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 september 2016 via mobiele applicatie

Mooie omgeving en hotel, geweldige locatie en evenementen voor kinderen (Ritz kids), beach/pool team is echt service gericht en goed geregeld, eten is vooral erg lekker, zeer uitgebreide keuze. Aanrader!

Datum van verblijf: september 2016
Bedank J S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 februari 2016

gezellig vertoeven heeeel goede bediening en super lekker eten top in een aangenaam kader prijs kwaliteit waardig

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Chantal v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken