Jeffrey is een geweldige kerel! Ik heb via whatsapp een trip bij hem geboekt en hij heeft perfect ... meer lezen
Onze eerste proefduik bij Happy Divers was super! De instructeur was geduldig en stelde ons op ons ... meer lezen
Ik was een beetje bang geworden om te duiken. Ik heb daarom een opfrisduik bij Jeffrey geboekt. Hij was superaardig en stelde me gerust. We doken bij Mangel Halto, een mooie duikspot met een scheepswrak. Ik ben blij dat ik deze duik heb gehad: ik heb weer meer zelfvertrouwen gekregen. Verder heeft Jeffrey mooie foto's gemaakt :)
Dank je voor het vertrouwen in ons.
We zijn blij je te hebben kunnen helpen.
Altijd welkom een volgende keer!
Blijf duiken! Happy diving !
Ik kwam bij Happy Divers Aruba om te leren duiken en het onderwater schoon te ontdekken dat Aruba te bieden heeft. De duikschool was zeer open en vriendelijk en namen rustig de tijd om alles duidelijk uit te leggen, met het oog op veiligheid, geruststelling en plezier. Er werden foto’s en filmpjes gemaakt door de duikinstructeurs wat een aangename verrassing was! Heb erg gelachen met het Duikteam dankzij de informele sfeer. Ik kom hier zeker terug mocht ik weer naar Aruba gaan! Bedankt nogmaals!
Afgelopen dagen meerdere duiktrips gemaakt met Happy Divers. Onder andere bij de Blue Reef, Pedernales, Antilla en Arashi. Zeer verschillende duikstekken met ieder zijn eigen schoonheid. Het meest positieve voor mij, voor wat betreft Happy Divers, was het duiken met een klein aantal mensen. Hierdoor krijg je de volledige aandacht. Duikapparatuur en dergelijke zijn goed onderhouden en de (Nederlandse) instructeurs Jeffrey en Lisa zijn zeer professioneel, humorvol, geduldig en gewoon “gewoon”. Er worden tijdens het duiken zeer mooie foto’s gemaakt, die je na de duik gratis krijgt toegezonden. Wat mij betreft een aanrader!
Dank je voor de leuke duiken die we mochten doen met je.
We proberen een zo goed mogelijke dag neer te zetten met duiken , veiligheid en plezier voorop.
De fotos zijn ons extraatje na de duiken!
Na een refreshment course gedaan te hebben bij Mangel Halto reef hebben we gedoken bij Blue reef/Debbie en Pedernales. Beiden zijn uitstekende locaties. De begeleiding was top, de duikapparatuur prima en de wetsuit die ik kreeg zo goed als nieuw. Het meegekregen materiaal was gewoon goed onderhouden en dat is wel lekker duiken.
Het is gewoon een prima aanrader als je wilt duiken met een Nederlandse instructeur die bovendien zeer mooie foto’s maakt die je na de duik toegezonden krijgt.
De duikinstructeur van dienst geeft ook veel om de riffen. Met respect wordt er omgegaan met het rif merkte ik tijdens het duiken. Een paar snorkelaars werden terecht aangesproken omdat die sukkels op het rif zouden staan in een ondiep gedeelte bij Pedernales. Dat waren snorkelaars van een andere boot en een andere maatschappij.
Dat stukje betrokkenheid verdient wat mij betreft de vijfde ster en wat mij betreft een aanbeveling.
Dankjewel voor de review!
We gaan voor kwaliteit en behoudend duiken met respect voor de natuur!
Goede en ervaren duikschool.
Bij de eerste duik had ik veel last van mijn oren. Er was toen extra aandacht voor mij en ik kreeg extra tips om te klaren. Hierdoor lukte het wel!
Een goede dosis humor maakt het duiken een extra leuke ervaring!
Door de ervaring voelde ik me op mijn gemak en heb ik mijn eigen grenzen verlegd :)
Extra leuk zijn de foto’s die ze van je maken en die je daarna gratis ontvangt.
Altijd graag gedaan , we proberen een zo goed mogelijke cursus neer te zetten en altijd voor een goed verloop van de duiken te gaan.
Altijd welkom een volgende keer bij Happy Divers Aruba!
Heel aardige Nederlandse gidsen. Ze duiken in kleine groepjes, perfect dus. En ik heb prachtige foto's nagestuurd gekregen, heel leuk!
Dankjewel voor de goede review!
En altijd welkom terug een volgende keer bij Happy Divers Aruba!