Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Luxe brunchen”

The Restaurant at Tierra del Sol
Een tafel reserveren
2
do 18-7
20:00
Geclassificeerd als nr. 3 van 74 Restaurants in Noord
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 55
Keukens: Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Romantisch, Grote groepen, Speciale gelegenheden
Dineropties: Lunch, Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
10 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke brunch gehad! Veel keuzes en onbeperkt minosa cocktail!
Het terras was ook aardig vol iedereen gezellig aan de brunch, daarnaast ook leuk uitzicht met hier en daar leguanen en tropische vogels!

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank valerielenoire
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ghislainedewindt, Public Relations Manager van The Restaurant at Tierra del Sol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review The Restaurant at Tierra del Sol. We are happy to hear that you enjoyed the delicious food, the unlimited mimosas, the view and the Tropical birds during the Sunday Brunch. It was a pleasure having you as our guests and we look forward in welcoming you back to The Restaurant at Tierra del Sol on your next visit to the "One Happy Island" of Aruba.

Sunny greetings,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (414)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 414 beoordelingen

9 september 2018 beoordeeld

Hebben hier de lunch genuttigd en dat was een prettige verrassing. Naast het prima eten is het personeel ook kundig en op de hoogte van de gerechten.
Met een groep van 6 personen diverse gerechten gegeten en allen prima van kwaliteit

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Mike C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ghislainedewindt, Guest Relations Manager van The Restaurant at Tierra del Sol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2018
Google-vertaling

Greetings Mike,

Thank you for taking the time to review The Restaurant at Tierra del Sol. We are happy to hear that the group enjoyed the delicious quality dishes and the friendly staff. It was a pleasure having you and the group as our guests and we look forward in welcoming you back to Tierra del Sol Resort & Golf.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wanneer er van te voren gereserveerd is voor de brunch kun je op zondag voor $49,- p.p. Onbeperkt brunchen tussen 11:00 en 14:00. Inclusief sinaasappelchampagne. Het is misschien een wat hoge prijs, maar dat is het dubbel en dwars waard. Geweldig uitzicht, geweldige bediening en geweldig eten!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank JD1011
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ghislainedewindt, Public Relations Manager van The Restaurant at Tierra del Sol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review The Restaurant at Tierra del Sol. We are happy to hear that you enjoyed our Sunday Brunch, the view, the service and the delicious food! It was a pleasure having you as our guests and we look forward in welcoming you back to Tierra del Sol.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren de gelukkige hier te eten tijdens zonsondergang. Met zo’n uitzicht maakt het eigenlijk niet meer uit hoe goed het eten goed is. Gelukkig dacht het restaurant daar anders over. Wij hadden een heerlijk visgerecht en de service van Simone maakte de avond af. Aanrader voor mensen die ook voor de locatie uiteten gaan.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank OnAir773671
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ghislainedewindt, Guest Relations Manager van The Restaurant at Tierra del Sol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review The Restaurant at Tierra del Sol. We are happy to hear that you enjoyed our Sunday Brunch, the view, the service and the delicious food. It was a pleasure having you as our guests and we look forward in welcoming you back to Tierra del Sol.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag de meest heerlijke brunch ooit gehad. Hoewel ik niet van overdrijven houdt is dit echt waar. Voor zo'n 49 dollar per persoon kun je alles wat op de kaart bestellen (onbeperkt).Daarnaast krijg je gratis juschampagne. Hier ga ik zeker nog eens heen! De prijs is voor sommige mensen hoog maar t eten/gerechtjes zijn zeer speciaal, exclussief en smaakvol.
Dus waar voor je geld. De brunch is alleen op zondag en je moet reserveren. Tip: kies v buiten..je hebt mooi uitzicht op de zee. Wil je liever koel zitten en in de airco...kies dan voor binnen.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank tuur32
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ghislainedewindt, Guest Relations Manager van The Restaurant at Tierra del Sol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review The Restaurant at Tierra del Sol. We are happy to hear that you enjoyed our Sunday Brunch.
It was a pleasure having you as our guest and we look forward in welcoming you back to The Restaurant at Tierra del Sol.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Restaurant at Tierra del Sol bekeken, bekeken ook

 

In The Restaurant at Tierra del Sol geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding