Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch”
Beoordeling van Papiamento

Papiamento
Geclassificeerd als nr. 10 van 64 Restaurants in Noord
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 45
Keukens: Caraïben
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Bezorgen, Reserveringen
31 mei 2018 beoordeeld

Professionele ontvangst op een schitterende locatie,zeer gevarieerde kaart met lekkere gerechten die fantastisch zijn van smaak.

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JokeH109
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.990)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.990 beoordelingen

21 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dineren rondom het zwembad in sfeervolle tuin. Alleen jammer dat alle gerechten zo duur waren; zeker gezien de kwaliteit van het eten. Eten werd razendsnel gebracht, zelfs eigenlijk te weinig tijd tussen de gangen. Bediening was correct maar het was duidelijk produktie werk. Jammer, want qua locatie is het top met mooi wit linnen ingedekte tafels en stoelen.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank moniquej775
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Je voelt je meteen welkom in dit oude restaurant. De tafels staan rond het zwembad gegroepeerd. Het cunucu huis is in 1886 gebouwd. Met alle bomen en planten waan je je in een andere tijd. Het eten is heerlijk bereid. De smaken zijn goed op elkaar afgestemd. Een absolute aanrader. En mocht het een keer slecht weer zijn: je kunt ook binnen eten. En tenslotte is er een fantastische wijnkelder met dito wijn!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Edwin v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De goede naam van dit restaurant werd niet bevestigd. De biefstukken niet juist gebakken. Geen obers rond de tafel die drank bijvulden en te harde muziek, die harder werd naarmate het restaurant leger raakte. Er zijn betere keuze op Aruba!

Datum van bezoek: september 2015
Bedank Huub H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een fantastisch restaurant is Papiamento! Wij verbleven toevallig in het appartementencomplex naar dit restaurant en hadden al veel goede recensies over Papiamento gelezen. Nu aan het einde van de vakantie kunnen we echt oprecht zeggen dat we nergens zo lekker hebben gegeten in zo'n fantastische ambiance! Knus opgezet rondom een zwembad en het eten is fantastisch! Als ontvangst een prosecco, onze avond kon al niet meer stuk.
Aanrader om een heerlijk avondje te tafelen!

Datum van bezoek: mei 2016
Bedank Irene S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Papiamento bekeken, bekeken ook

Palm Beach/Eagle Beach, Aruba
Palm Beach/Eagle Beach, Aruba
 

In Papiamento geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding