Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Privacy, vlakbij klein dorp met heel goed ...”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
4 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 10 gasten
Salas Altas, Province of Huesca, Aragón

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
EllenV182 ...
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Privacy, vlakbij klein dorp met heel goed restaurant en bierbrouwer in prachtig gebied”
Beoordeeld op 25 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

In de Somontano gelegen woning, iets buiten het dorp Salas Bajas, prachtige tuin rondom, omheind, met zwembad, veel privacy, tussen de wijngaarden en olijfbomen. Veel zitjes. Vlakbij in het dorp een heel goed restaurant waar je voor 25 euro pp incl. huiswijn kunt eten, zij hebben ook een klein winkeltje met streekproducten. Ook zit er een leuke bierbrouwerij (Bachiella). Uitvalsbasis voor Parc Nacional d'Ordesa, Alquézar, Naval, Ainsa, Fiscal en prachtig uitzicht op een klooster aan de ene kant en een hermitage aan de andere kant. Heel vriendelijke mensen. Veel basisproducten aanwezig. Uitstekende accomodatie. Fantastische vakantie gehad.

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lore R
1 beoordeling
Beoordeeld op 4 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EduardR93
1 beoordeling
Beoordeeld op 30 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stéphane ...
Agen, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 14 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 mei 2018
Merci beaucoup pour ton commentaire Stéphane, Nous espérons te voir très bientôt pour notre belle maison rurale.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ariadna M
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 18 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 sep 2017
Muchas gracias por su opinión Ariadna! Nos alegramos mucho que disfrutarais de nuestra preciosa casa rural Entreviñedos, esperamos veros muy pronto, hasta la proxima!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nicolas P
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 17 september 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 sep 2017
Muchas gracias por su opinión Nicolas, nos alegramos mucho que disfrutarais de nuestra preciosa casa rural Entreviñedos, hasta la proxima!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
671mariel ...
Brussel, België
1 beoordeling
Beoordeeld op 4 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 sep 2017
Muchas gracias por su opinión, nos alegramos mucho que disfrutarais de nuestra preciosa casa rural Entreviñedos, hasta la proxima!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen