Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.570)
Beoordelingen filteren
5.570 resultaten
Waardering van reizigers
4.681
681
140
51
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.681
681
140
51
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 5.570 beoordelingen
Beoordeeld op 31 juli 2019

Wij waren in juni dit jaar in dit hotel. We hebben er geen woorden voor ... ikzelf vlieg helemaal niet graag, maar het was het zo waard ! Geweldig hotel, superlekker eten, ongelooflijk vriendelijke bediening, We zijn zo in de watten gelegd, overal, niets was teveel en iedereen was supervriendelijk. Geen beleefde vriendelijkheid, maar echte spontane, warme vriendelijkheid. Alles was top, echt super de luxe ! Extra dank aan Ms Elena van het onthaal, zo'n warme, leuke dame, Mr. Birdie (hoop dat het juist geschreven is), een manager met een hart, Mr. Raj, de huisfotograaf, die heeft ons een ongelooflijk mooie herinnering bezorgd en Ms. Shameem, een keileuke dame met heel veel pit, zij heeft vooral mij "a shocking good stay" bezorgd. Ook de spa is een echte aanrader, daar zorgen ze ook voor een hele persoonlijke warme ontvangst met dank aan de manager van de spa (een ongelooflijk charmante dame) en Jessica die mij een geweldige massage heeft gegeven. Ook het personeel van het strand en de housekeeping ... ja, top ! Dikke mercie voor deze mooie onvergetelijke reis !!

Kamertip: Anders dan bij andere hotels zijn alle kamers even ruim, verzorgd en naar prijs echt super de luxe !
Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank DeDeCockskes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BriceLunot, General Manager van LUX* Grand Gaube, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2019
Google-vertaling

Greetings from Mauritius,
I am delighted to read your review and thank you for taking the time to write such an excellent feedback regarding your recent stay at LUX* Grand Gaube!
Your positive feedback is a great source of motivation for all of us, and once again, I would like to thank you for your kindness.
I would like to extend my sincere gratitude for those beautiful words used to describe some of our team members, it was very kind of you to recommend Shameem, Raj, Elena and Berthy. They all indeed have a big heart.
Wishing you all the best in life. Sincerely Yours,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2019

Wat een super hotel! Al vanaf het moment dat je aankomt voel je je welkom! Het hotel is heerlijk ruim en licht opgezet en iedereen doet hier zijn best om het je naar de zin te maken.
Niets is teveel gevraagd - het eten in alle restaurants is super!
Service hebben ze hier hoog in het vaandel staan - ze weten wat ze doen en hebben alles super georganiseerd!
Dank voor heerlijke dagen!

Datum van verblijf: juli 2019
Bedank Anja M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BriceLunot, General Manager van LUX* Grand Gaube, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Anja,
Thank you taking out the time to review us on TripAdvisor and choosing to stay at LUX* Grand Gaube! I am delighted to read that you were well looked after by the team and have carried back fond memories of your time in Mauritius.
We are in your debt for the praise and recommendation of our resort and look forward to welcome you again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juni 2019

Prachtig hotel! Het personeel is zeer vriendelijk en zorgen voor een unieke ervaring tijdens het verblijf. Twee voorbeelden daarvan zijn Reedoo (strandverzorger) en Jayshree (kamermeisje). Reedoo zorgde ervoor dat we bij ons strandbezoek steeds een mooi plekje hadden en legde ons goed in de watten. Jayshree zorgde ervoor dat onze kamer er iedere dag weer piekfijn uitzag. We werden ook af en toe verrast met een mooie figuur (met handdoeken) op ons bed.

Ook het eten in het hotel is zeer lekker. Je hebt mogelijkheid om uit verschillende restaurantjes/wereldkeukens te kiezen.

Kotom, een supervakantie gehad. Een echte aanrader!

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank urieenollie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BriceLunot, General Manager van LUX* Grand Gaube, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juli 2019
Google-vertaling

Greetings from LUX* Grand Gaube,
Thank you very much for your very kind review.
I am truly delighted to read that you have enjoyed your stay with us, and would like to thank you for having recommended Jayshree who took care of your room, and Reedoo our Beach Manager.
We sincerely hope to have the pleasure of your company in the future.
Sincerely yours.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 mei 2019 via mobiele applicatie

Schitterend hotel waarbij alles klopt! Alles is even mooi ontworpen en de service is uitstekend! Ook al ging er af en toe iets mis met de service, dit werd altijd perfect gecorrigeerd! Complimenten! Kan dit hotel aan iedereen aanraden!

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank erwinv398
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BriceLunot, General Manager van LUX* Grand Gaube, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2019
Google-vertaling

Dear Erwin,

We are all so happy to read that you had an amazing time with us.

Along with the team at LUX* Grand Gaube, we try our outmost to help our guests celebrate life and your review is the greatest reward we all could have wished for.

It would be a great pleasure to welcome you again.

Sincerely yours.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 april 2019 via mobiele applicatie

Fantastische beleving! Iedereen is supervriendelijk en behulpzaam. Een van de beste ervaringen die we al hadden. Ook de kamers zijn heel mooi. Alles is ook heel mooi gedecoreerd. De restaurants zijn fantastisch. Hier word er alles aan gedaan om je een goed gevoel te geven op de reis.

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank matdem83
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BriceLunot, General Manager van LUX* Grand Gaube, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2019

Heel erg bedankt voor uw vriendelijke beoordeling.
We zijn erg dankbaar dat je je tijd hebt genomen om die mooie woorden te schrijven over je ervaring op het resort.
We hopen dat we het plezier van uw bedrijf opnieuw zullen opbrengen.
Hoogachtend.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken