Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Onvriendelijk en toeristen uitbuiten”

Brasserie les roches blanches
Geclassificeerd als nr. 31 van 51 Restaurants in Etretat
Gegevens restaurant
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Gigantisch onbeleefde bediening, als je ze al aan je tafel kreeg. Gratis water wat ze aan hun landgenoten geven, is niet te krijgen tenzij je ze er mee confronteert ‘en plein public.’
Toiletten zijn een schande anno 2019.
Maar de locatie is het enige dat ik er positief van kan zeggen.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Marc V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (375)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 375 beoordelingen

28 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een korte wandeling door het overigens zéér toeristische Etretat, kwamen we rond 19:45 bij dit restaurantje uit. Het zag er nog vrij rustig uit. De kabeljauw was acceptabel, niet heel bijzonder. Fish and chips was degelijk, de salade bestond echter uit 1 blaadje sla met een schijfje tomaat... Zeer eenvoudige uitvoering van de hoofdgerechten. De crepes waren daarentegen goed. Tutti Frutti miste het beloofde bolletje citroenijs.
De service was prima.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Companion22283548581
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2018 beoordeeld

Op het buitenterras (er is ook een binnenterras) heb je een mooi uitzicht en je kunt aan de hoge tafels prima eten. Wij hadden oesters en een vissalade. Prima met lekkere Muscadet.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Rien W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een lange reis, kwamen we in Etretat aan. Het was wat aan de late kant, maar de Roches blanches was open. Het personeel was vriendelijk en direct behulpzaam. We bestelden er een fles water, maar die was op kamertemperatuur. Vervolgens bestelden we mosselstjes (menu), een salade en voor de kinderen waren er zalm en een hamburger. Het dessert, pannekoek met beurre salée caramelisée was heerlijk. Alles was perfect. Bij ons eten bestelden wij een karaf wijn, bleek dat deze karaf niet proper was. Prijs was acceptabel.1 WC voor twee etablissemenen voor man en vrouw was bedenkelijk.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank hvod
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een bezoek aan de fantastische rotsformaties wilden we nog dineren. Omdat we aan de vroege kant waren was nog niet alles open, en zag de Roches Blanches er acceptabel uit.
Vooraf namen we gerookte zalm en vissoep. De gerookte zalm was een plak zalm geserveerd op een berg sla, met redelijk oud stokbrood. Voor €9.90 verwacht ik iets beters. Vissoep was goed.
Als hoofdgerecht at ik entrecote. Die was smakeloos en verschrikkelijk taai. Met het mes kwam ik er nauwelijks doorheen, sommige stukken waren niet door te kauwen. Het was een flink stuk; serveer dan liever de helft met goede kwaliteit. Met mosterd erop was ie nog net te eten.
De rog was lekker.
De bediening liep redelijk vlot, echt druk was het niet.
De zal dan wel weer een bevestiging zijn van de regel dat strandrestaurants culinair niet veel voorstellen....

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank frankd278
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie les roches blanches bekeken, bekeken ook

 
Etretat, Seine-Maritime
Etretat, Seine-Maritime
 

In Brasserie les roches blanches geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding