obdulia P
Veghel, Nederland

Restaurant: lekkere Thai curry

Beoordeling van Casa Branca Hotel
4,0 van 5 bollen26 nov 2019 beoordeeldvia mobiele applicatie
Uitsluitend in het restaurant geweest, dus onbekend met het hotel: Leuk buiten zitten, wijn was wel erg fors aan de prijs, maar de Thai curry was daarentegen niet duur en vooral erg lekker. Nette bediening.
Datum van verblijf: november 2019
Ouril Hotel Mindelo
1.7 km van Casa Branca Hotel
Meer hotels in Mindelo bekijken
Beoordeeld op 21 juli 2018 via mobiele applicatie

Heerlijk eten, vriendelijke bediening!
Fijne vissen, goed klaargemaakt
Rustige plek, beetje achter een bouwput.
Verdient meer bezoek dan er nu was.
Echt aan te bevelen op een mooie zaterdagavond.
Volgende keer weer

Datum van verblijf: juli 2018
Beoordeeld op 30 november 2017 via mobiele applicatie

Het lijkt heel wat, maar door het bouwen voor de deur is het onmogelijk om op het terras te zitten.
En de wc staat gewoon in de kamer, zonder deur ervoor.
Geen aanrader. Jammer want het uitzicht is prachtig en ze hebben op zich in een mooie stijl gebouwd

Datum van verblijf: november 2017
Marinela R, Director de Relaciones con Clientes van Casa Branca Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 december 2017

Dear Mrs Vette,

Thank you very much for your comments,

Please note, when you made the booking of the room, for sure you saw the photos os the hotel and the rooms, therefore you saw the Design of the hotel that is Loft Hotel with a concept of open space, even so you made the booking .

Related to the project in front of us , we are happy with it because we want a development of the Island and the country. Before they start we ensure that our wonderful and beautiful view of bay still the same.

Best Regards

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 januari 2017

We hebben hier gegeten op oudjaarsavond. We hebben genoten van een 7-gangen diner voor slechts 35,-. We zaten heerlijk op het dakterras met uitzicht op de baai. Om 12 uur kregen we champagne en werden we op het plein voor het hotel getrakteerd op een prachtige vuurwerkshow. Het was geweldig om de oud- en nieuwviering in dit hotel mee te maken.
De volgende keer gaan we zeker ook een kamer boeken in dit hotel.

Kamertip: Beste plek voor je oudejaarsdiner
Datum van verblijf: januari 2017
Beoordeeld op 4 december 2016

Casa Branca is een zeer stijlvol hotel op een uitstekende ligging in Mindelo, vlakbij de ferry naar Santo Antao en vlakbij het centrum. De kamers zijn zeer smaakvol ingericht en met een hoge afwerkingsgraad. De bedden zijn uitstekend en het onthaal zeer vriendelijk. Het is er prettig vertoeven.

Datum van verblijf: november 2016
Beoordeeld op 9 juni 2016

Casa Branca Hotel

Goede ligging in het mooie centrum van st Vincente
Zalig daar Goede bedden om in te slapen goed ontbijt en overal vriendelijke mensen
Goed om je te ontspannen daar in de Avond op verschillende plaatsen live en zang muziek zalig
Gewoon supper goed daar

Datum van verblijf: april 2016
Marinela R, Gerente de relações com clientes van Casa Branca Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juni 2016

Beste Dirk,

Hartelijk dank voor uw reactie.
We zijn blij dat je genoten hebt.
Het was een plezier om je te mogen ontvangen bij ons.
Wij hopen binnenkort je weer te zien

Vriendelijk
Marinela Reis