Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Warm en welkom gevoel”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 9 gasten
Tarrafal, Santiago

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Hakim81
1 beoordeling
“Warm en welkom gevoel”
Beoordeeld op 18 januari 2019 voor een verblijf in januari 2019

Na aankomst in Villa Alegria viel mij direct het gevoel op van wat ik kreeg bij binnenkomst B&B Villa Alegria, ondanks het onbekende toch een warm vertrouwd gevoel. Een mooie, ruime en zeer nette kamer met uitzicht op zee aan de voorzijde van de Villa, bed ligt heerlijk, sfeervol ingericht en zeer schoon. Mooi om wakker te worden en vanuit je kamer de zee al te kunnen zien. Het ontbijt is ook zeer verzorgd en ontbreekt je aan niets. Vanuit de B&B kun je overal naar toe lopen, strand en diverse horecagelegenheden op loopafstand.
Alles bij mekaar een herinnering om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar!!

Datum van verblijf: januari 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 jan 2019
Dank Hakim voor je aanwezigheid in onze Villa. Fijn dat we bij konden dragen aan een mooie vakantie.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
raymond c
1 beoordeling
“The best B&B”
Beoordeeld op 12 januari 2019 voor een verblijf in januari 2019

Wat een top vakantie gehad meede door de B&B wat een prachtige villa wij hadden de Lady room een mooie kamer met alles erop en eraan de bedden liggen heerlijk en het uitzicht op balkon adembenemend het ontbijt super verzorgd deze B&B is zeker een aanrader voor een ieder

Datum van verblijf: januari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 jan 2019
Dank! De Villa vond het fijn jou als gast te mogen begroeten. Misschien tot een volgende keer.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
trevorban ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 5 februari 2019 voor een verblijf in januari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen