Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (289)
Beoordelingen filteren
289 resultaten
Waardering van reizigers
55
142
66
12
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
55
142
66
12
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 289 beoordelingen
Beoordeeld op 21 november 2018

Hotel is kleinschalig maar perfect gelegen aan de winkelstraat en 500 meter van het strand.
Kamers zijn ruim en worden elke dag netjes schoongemaakt.
Wij hadden een verblijf met enkel ontbijt geboekt, ontbijt is prima maar niet heel ruim in keuze.
Kaas en ham en ei en er staat een pot jam en chocopasta.
Tip voor de hotel eigenaar, leer je personeel engels ;-)

Kamertip: kies een kamer op de begane grond aan het zwembad
Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank iloonvw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2018

Ruime kamers met terras.
Vriendelijke personeel, spreken slecht Engels, maar doen alles om je te helpen.
Hotel is aan renovatie toe, maar daar is de prijs ook naar.Ligt vlak bij strand en centrum van Santa Maria

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank BarbaraPR045
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2018 via mobiele applicatie

Kleinschalige Hotel, goede schoonmaak kamers en hotel. Wifi alleen hal, niet op kamer. Vriendelijk personeel, ontbijt voldoende, wel wat druk. Kamer prima, matrassen met veren niet echt comfortabel. Mooi strand op 150 meter, centrum 100 meter.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank blink2jong
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Moisés M, Gerente de relações públicas van Hotel Pontao, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 maart 2018
Google-vertaling

Thank you

We wait for you next time

Thank you

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 oktober 2017

Hotel Pontao ligt direct aan de rand van het centrum, 5 minuutjes lopen en je bent midden in het centrum. Ook 5 minuutjes lopen en je bent op het prachtige zandstrand.
Het hotel is spic en span, wordt dagelijks tot in de puntjes schoongemaakt. Dagelijks schone handdoeken, en ook regelmatig schoon beddengoed. Zwembadje op de binnenplaats ziet er ook netjes uit. Voldoende ligstoelen en een klein barretje bij het zwembad. Het ontbijt in het hotel vond ik prima. Verschillende soorten broodjes (groot, klein, wit, bruin, wit brood om te toasten), kleine hartige hapjes bij het ontbijt (pizza, gebakken ei, en een lokaal bonengerecht met vis), zoete hapjes bij het ontbijt (taart, koekjes), melk, yoghurt cornflakes bij het ontbijt. Elke dag fruit (meloen, appel, papaya, banaan), beleg: ham en kaas, jam, hazelnootpasta. Koffie, thee en limonade (appelsap, ananassap). Ik vond het ontbijt prima! Ligging is rustig, geen overlast van lawaai gehad. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Sfeer in het hotel is erg prettig. Géén animatie gelukkig. Géén luide muziek bij het zwembad, soms een gezellig rustig lokaal muziekje op de achtergrond bi het ontbijt. Ik heb hier genoten! Het matras in het bed vond ik aan de harde kant...

Kamertip: Er is geen lift in het hotel, dus als je voor de tweede etage kiest moet je de trap nemen.
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Geraldine A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Moisés M, Gerente de relações públicas van Hotel Pontao, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you
I hope you come back often.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2017

Zoek je een hotel dicht bij het strand en dicht bij het centrum, maar wil je toch de "rust"...dan is dit de plek.
Hotel heeft twee verdiepingen en ligt hemelsbreed zo'n 500 meter van strand en de belangrijkste winkels/restaurants.
Staff is heel erg vriendelijk, maar verwacht niet dat eenieder Engels spreekt. Portugees is de voertaal en derhalve is met handen en voeten ook goed te communiceren.
De binnenplaats heeft een zwembad met poolbar. Kamers zijn ruim en voorzien met televisie en kluisje (niet gratis).
Ontbijt is voldoende, maar variatie is groot m.b.t. de zoetigheden. Hartig, ham en kaas.

Kamertip: Hogere etages minder lawaai
Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Storvik
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Moisés M, Gerente de relações públicas van Hotel Pontao, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you
I hope you come back often.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken