Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.278)
Beoordelingen filteren
2.278 resultaten
Waardering van reizigers
749
810
415
177
127
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
749
810
415
177
127
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.278 beoordelingen
Beoordeeld op 27 december 2018 via mobiele applicatie

Het resort:
Wat je moet weten, is dat het 2 resorts
zijn in 1. Dit betekend dat je niet alles mag gebruiken, er is bijv een zwembad met bar.. helaas mogen we daar geen drinken halen, omdat we niet bij de Melia resort(het 2de resort) horen. Dit geld ook voor een aantal restaurants en barren bij de boulevards en strand. Dit zijn restaurants met luxere producten die aangeboden worden. Het Melia resort is daarom ook een stuk duurder dan de sal dunas resort.
De afstanden zijn lang.. wij moesten ong 15min lopen tot het strand... maar het is lekker weer... en waarom zou jeje druk maken op vakantie.. hun motto: no stress!

Zwembaden:
5 zwembaden en een strand

1 zwembad voor kinderen, met fantastische glijbanen, ook voor de kleintjes(goed overzichtelijk vanuit je luie ligstoel). Andere zwembaden hebben ook een pierenbad.. maar geen glijbanen of andere atributen. 1 zwembad voor wat grotere kinderen met erg hoge glijbanen.
Naast het kinderzwembad ligt ook een ander zwembad waarvoor oudere kinderen dingen georganiseerd worden.

Het strand is oké, alleen het water is behoorlijk wild. Dus het water in, kan 9/10 keer niet(vooral laat in de middag, zou je het kunnen gokken). Maar onze dochter vond het zand fantastisch! En ik vond het natuurgeweld van gigantische golven( vooral in de ochtend) fantastisch!

Barren:
Je kan gebruik maken van 5 barren; 3 bij zwembaden, bij de pianobar(bij welkoms gebouw) en 1 bij het strand.
Ze hebben van alles.. alleen andere merken dan we in europa gewend zijn. Ze gebruiken het merk: 7&7. Ik had er nog nooit van gehoort maar prima te drinken.
Koffie is niet te zuipen..

De hotelkamer/appartement:
Wij hadden een erg grote huiskamer met een slaapkamer... zonder deur. Prima badkamer met bad.
Nadeel veel zwarte vegen ivm doodslaan van muggen. Heel veel muggen rond november.
Schoonmakers halen in de ochtend alle lakens en handdoeken weg uit de kamer en leggen dit pas in de middag begin avond terug, behoorlijk irritant. Ivm slapen in de middag ofzo of douche na het strand.
Wij hebben een klein tuintje... overal steentjes, dus niet geschikt voor kleine kinderen helaas.

Restaurant
De spices restaurant: is oke eten.. kan je gewoon aanschuiven.
The grill en een italiaan restaurant is a la cart en veel beter eten. Echter moet je hiervoor wel reserveren... een echte aanrader! Hebben wij alle avonden gedaan! Donderdag is sushi avond bij restaurant Spices... beetje raar maar wel lekker!
The Grill was ik fan van... erg lekker vlees!

Gratis kinder opvang: hier word geknutseld gedanst en veel speelgoed voor jong en oud.

Theater.. je moet niet fantastische voorstellingen verwachten maar wel grappig en amusant. Tussen 19:30 en 2015u is er kinderdisco... beetje aparte liedjes maar ze maken het wel erg grappig en leuk! ( als je 2 weken gaat, dan is elke week redelijk het zelfde)

Slechte ervaring in de nacht: er kwam rond 2 uur in de nacht een schoonmaker naar binnen, ze was in de verkeerde kamer. Dit gemeld, maar doen ze niks mee. Tja... 'kan gebeuren' wordt dan gemeld. Hoor van meer Nederlanders dat ze met klachten erg makkelijk omgaan.

Buiten het resort:
- kleine kinderboederij/ dierentuin met cactustuin. Leuk voor de kleinst, verwacht er niet te veel van.
- Een zoutzee/meer waar je in kan blijven drijven. Leuke ervaring!
- grot/ blauwe oog. Was erg mooi de omgeving. Blauwe oog zelf vond ik niet echt bijzonder. En de prijzen voor souvenirs daar zijn duurder dan in het dorpje santa maria
- santa maria dorpje, ze zijn erg druk met de boel verbouwen om het interessant te maken voor toeristen. Maar stelt nog niet veel voor. Ze hebben liever euro's dan eigen geld. En afdingen is mogelijk, maar niet makkelijk.
- de andere dorpjes zijn niet de moeite, wij zijn met een huur auto geweest.
Omgeving is een woestijn, bij de zee kan je wel mooie kiekjes maken;)
Supermarkt is eeg prijzig.

Wij zijn er 2 weken geweest, al met al leuke vakantie.. maar verder op het eiland weinig te doen. Dus écht gaan voor de rust!

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank ikzelf_3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dunas M, General Manager van Sol Dunas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 december 2018
Google-vertaling

Dear ikzelf_3,

Thank you for having chosen Sol Dunas for your holidays and for the time that you have set aside to share your review with us and with fellow travellers online.

We are sad to know that our services did not meet your expectations, it is obviously not the kind of impression that we would like you to retain from our hotel, quite the contrary we do our best to guarantee the satisfaction of our guests. We welcome the constructive feedback and suggestions from our guests as these enable us to gain a clearer insight into the needs and wants of our customers thus allowing us to continue to improve our services.

Thank you once again for your contribution, we hope that you will give us the opportunity to offer you our services once more in the near future and change your perception about us.

Kind regards,
Sol Dunas Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 december 2018 via mobiele applicatie

Het is een mooi en groot resort met een heel goed animatie team. Eten is gevarieerd en lekker. Mooi strand (excursies boeken op het strand is veel goedkoper en enthousiaste betrouwbare locale mensen). Maar 1 groot nadeel, een vieze hotelkamer met vele vieze kakkerlakken. Dit meerdere malen gemeld maar er werd geen actie op ondernomen. Dus weinig geslapen.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 123ilse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dunas M, General Manager van Sol Dunas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 december 2018
Google-vertaling

Dear 123ilse,

Thank you for having chosen Sol Dunas for your holidays and for having set aside some of your valuable time to share your feedback with us and with fellow travellers online.

We are very sad to hear that your stay with us was not as you have expected. We always welcome each feedback and constructive suggestions from our guests as these enable us to gain a clearer insight of the needs and wants of our guests. We advise our guests to not hesitate to contact our Meliã Connect by dialling “0” or our Guest Experience at the Reception for any assistance or to report any anomaly in our services. Our guests commonly give a positive comment with regards to the cleanliness of the hotel, hence we are surprised to receive such a feedback, nevertheless, we will take note of your opinion and discuss this with our team.

It’s a pity that we were not able to satisfy your hopes, we hope that we can persuade you to return for another stay in the near future and allow us the opportunity to offer you our services once more.

Kind regards,
Sol Dunas Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 december 2018 via mobiele applicatie

Gezellige reis met vrienden in een mooi sfeervol hotel met heel vriendelijke bediening lekker eten en ruime kamers.
Door omstandigheden een arts en verplegend personeel nodig gehad .perfecte dagelijkse opvolging door de steeds aanwezige en altijd bereikbare arts.
Een aanrader !!!!

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank dirk d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dunas M, General Manager van Sol Dunas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 december 2018
Google-vertaling

Cher dirk d,

Nous vous remercions de votre confiance en choisissant le Meliá Dunas Beach Resort & Spa pour vos vacances avec vos amis et le temps que vous avez passé à partager vos impressions avec nous et avec les autres voyageurs voyageant en ligne.

Il n’y a rien de plus gratifiant que de savoir que notre dévouement pour atteindre l’excellence du service et créer un séjour mémorable est apprécié. Nous sommes ravis de lire de tels commentaires positifs au sujet de notre personnel, dès lors c’est un plaisir de savoir que vous vous êtes sentis comme à la maison durant vos vacances.
Il n'y a rien de plus gratifiant que de savoir que notre engagement à atteindre l'excellence du service et à créer des vacances mémorables est apprécié. Nous sommes ravis de lire ces commentaires positifs sur nos installations. C’est donc un plaisir d’entendre que vous vous êtes senti chez vous pendant vos vacances.

Merci d’avoir recommandé notre hôtel à de possibles clients, nous attendons avec impatience d’avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau très bientôt.

Cordialement,
L’équipe de Gestion Sol Dunas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 december 2018 via mobiele applicatie

Fijne vakantie gehad. Groot resort maar dat vonden wij geen probleem, daar merk je weinig van. Wel een nadeel dat de douche na 5min koud was, we hebben dit aangegeven maar hier konden ze niets aan doen, erg jammer en 5min is ontzettend kort. Ook een nadeel vonden wij dat er ‘s avonds weinig ruimte was om een drankje te doen, alle tafeltjes bij de barren waren elke avond allemaal bezet. Ondanks dit, hele fijne vakantie gehad. Prima kamer, goede service, elke dag nieuwe handdoeken en lakens, schoon resort en het eten is oké. Vooral de a la carte restaurants vonden wij erg leuk waar je kan ontbijten, lunchen en avondeten. Houd er wel rekening mee dat daar de service niet optimaal is, wij hadden bijna elke keer een verkeerde bestelling gekregen. Een verkeerde maaltijd werd geserveerd dan die we besteld hadden. Dit gaven we aan en dan werd het met excuses opgelost. Het buffet biedt weinig variatie maar de kwaliteit vonden wij oké. Waar wij wel echt op mis pakte was het feit dat er tussendoor geen snacks zijn. Wij hadden soms wel zin in bijv wat chips of wat fruit. Al met al prima vakantie gehad met heerlijk weer, volop zon en fijne zwembaden!

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Vdrband
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dunas M, General Manager van Sol Dunas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 december 2018
Google-vertaling

Dear Vdrband,

Thank you having chosen Sol Dunas for your holidays and for having set aside some of your time to share your opinion with us and with fellow travellers through Tripadvisor.

We are grateful for your kind comments regarding the facilities, the accommodation and the food, we are glad to hear that you have returned home with a nice tan and have enjoyed your ten days holidays. We also thank you for bringing into our attention the points that can be improved, we always welcome and we value the feedback and suggestions from our guests as they are important in ensuring the satisfaction of our customers. We will take your feedback into account for the continuous enhancement of our services.

I hope that you will give us the pleasure of having you as our guests again in the near future and allow us the opportunity to offer you our services once more and change your perception about us.

Kind regards,
Sol Dunas Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 december 2018 via mobiele applicatie

Hier met 3 personen een fantastische week gehad. Bij aankomst werd ons gelijk een grotere familienamen aangeboden;2slaapkamers en 2 badkamers ( soort appartement met kamer en keuken) .we zijn al de laatste 10 jaar in de winter op Dan geweest in verschillende hotels waaronder het Riu. Maar dit hotel is fantastisch. Het heeft 5 zwembaden,verschillende restaurants voor all in maar ook waar je betaald kan dinner. Wij zijn een avond in de Rancho wezen eten ; eten zalig en goede prijs . Verder zijn de all in restaurants ook goed. Het advies is wel om in het hoofdrestauant te ontbijten ivm de ruime keuze. Voor een snel ontbijt en lunch;in Engelse stijl kan je naar de Grill. De kamers zijn schoon, de douche is heet (geizer). De handdoeken voorziening ging veel regelmatig fout (te weinig baddoeken).het zwembadwatee is erg fris maar wel te doen. Behalve het grote zwembad daar staat de muziek de hele dag oorverdovend hard waardoor wij zijn uitgeweken naar een ander zwembad . Het is een heel groot complex maar je merkt on het zwem bad en bij het eten daar niet veel van omdat er veel spreiding mogelijk is. Al met al een prima hotel met goede service. Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank helmaw2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dunas M, General Manager van Sol Dunas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 december 2018
Google-vertaling

Dear helmaw2015,

Thank you for your trust in choosing Sol Dunas for your holidays with your friends and for having set aside some of your time to share your thoughts with us and with fellow travellers via Tripadvisor.

It has been truly a pleasure having you as our guests and, from reading your description, we are sincerely pleased to perceive that you have had a great experience staying at our resort and that the food, the staff friendliness and attentiveness and the entertainment staff have all contributed to this positive impression.

We are delighted to hear that you would return for another visit, we are also already looking forward to welcoming you as our guests again hopefully very soon.

Kind regards,
Sol Dunas Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken