Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.164)
Beoordelingen filteren
2.164 resultaten
Waardering van reizigers
1.443
529
139
38
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.443
529
139
38
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.164 beoordelingen
Beoordeeld op 14 maart 2019

Het hotel is zoals het werd voorgesteld. Wel jammer dat bikini beach het mooi zicht van de zee wegneemt.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Vriendelijk personeel.
Gedistingeerde gasten
Eten voor elk wat wils en steeds vers.
Voor ons slechts 1 minpuntje, geen of weinig ambiance ‘s avonds

Kamertip: De kamer gekregen die we gevraagd hadden, rustig, top floor, zijdelings zeezicht en kant zwembad, inclusief topper 😊
Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
Bedank Travel06875891786
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Llana_Sensimar, Director General van Melia Llana Beach Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Dear Travel06875891786,

Thank you for your trust in choosing Melia Llana Beach Resort & Spa for your holidays and for having set aside some of your time to share your thoughts with us.

It has been truly a pleasure having you as our guests and, from reading your description, we are sincerely pleased to perceive that you have had a great experience staying at our resort.

We hope that you would return for another visit as we are already looking forward to welcome you as our guests again hopefully soon.


Kind regards,
Melia Llana Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 maart 2019

Super onthaald met super personeel op alle gebieden. Niets is teveel gevraagd en alles wordt gedaan met een glimlach. Wij hebben al vele hotels bezocht die super waren maar dit hotel was het meest luxueuze hotel dat we hebben meegemaakt. De animatie was zowel overdag als in de avond super. Na de eerste avond zijn we onmiddellijk bevriend geworden met het animatie team waarbij wij nog steeds via social media contact mee hebben. Een vakantie moet jezelf leuk maken maar zij hebben van een top vakantie een perfecte vakantie gemaakt. Het hotel is zo groot en valt zoveel te beleven dat 1 week eigenlijk niet genoeg is. Wij hebben bij aankomst gevraagd voor een upgrade en het is mooi om te zien wat het verschil is tussen een all-in en de upgrade. Beide zijn super maar natuurlijk is de upgrade het meest luxueuze van allemaal. Wij als jong koppel 26 en 28 zijn zeker van plan om naar dit hotel terug te keren!

Kamertip: De level up expercience, hier heb je 2 extra zwembaden bovenop de 2 zwembaden, 1 hiervan is privé.
Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Alex7ander7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Llana_Sensimar, Director General van Melia Llana Beach Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Dear Alex7ander7,

Thank you for your trust in choosing Melia Llana Beach Resort & Spa for your holidays and for having set aside some of your time to share your thoughts with us.

It has been truly a pleasure having you as our guests and, from reading your description, we are sincerely pleased to perceive that you have had a great experience staying at our resort and that the food, the staff friendliness and attentiveness have all contributed to this positive impression.

We hope that you would return for another visit as we are already looking forward to welcome you as our guests again hopefully soon.


Kind regards,
Melia Llana Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 februari 2019

We kregen opnieuw een zeer hartelijke ontvangst in de “adults only” hotel Melia Llana in SAL.
We verbleven opnieuw in een prachtig gelegen swim-up suite, die onmiddellijk toegang geeft tot een privé zwemstrook, een terras met zithoek en een tuintje met 2 ligbedden.

Alle suitekamers zijn zeer ruim met een zithoek, een aparte badkamer met inloopdouche, een apart toilet en twee lavabo’s. Er is een frigo voorzien met gratis frisdranken en bier. Flatscreen is aanwezig met goede Wi-Fi op de kamer. Er is ook een kluisje in de kast.
Het hotel straalt rust uit, het personeel is heel vriendelijk en goed getraind en spreekt al vlot de Engelse taal. Het is vooral de plaatselijke bevolking die aangeworven wordt om in de hotels te werken, en dit komt vooral de gehele bevolking van Kaapverdië ten goede. We kozen voor de “level lounge” en is zeker aan te raden indien je een gewone kamer geboekt hebt. We konden zo ook onmiddellijk in de “level bar” genieten van een lunch en wat relaxen op comfortabele zonnebedden rondom de “levelpool” gelegen aan het strand.

De service is uitmuntend onder het waakzaam oog van Junior, die alles nauwkeurig in de gaten houdt. De “Level lounge” is open van 9 tot 23 uur en men kan hier de ganse dag vertoeven en genieten van lekkere coctails, hapjes , zwemmen, lezen en dit onder het motto “No Stress”.
Zowel het ontbijtbuffet al s lunchbuffet in Mosaico (hoofdrestaurant) zijn zeer uitgebreid.
1 x per week kan je ook in Castra Nostra van een lekkere diner genieten. De level gasten kunnen hier ook een zeer verzorgde à la carte ontbijt nemen.

Bezoek zeker ook het mooie en veilige badplaatsje Santa Maria. Gratis shuttle of taxi aan 3 Euro (na 18 u 4 Euro). Elke morgen komen de vissers op de pier hun vangst verkopen. Een mooi schouwspel en mooie foto’s gegarandeerd.


Daar Sal een eiland is zijn er niet veel bezienswaardigheden maar een eilandtoer boeken met bezoek aan de zoutmijnen, de fata morgana , de haaien, het blauwe oog en de hoofdstad Espargos. Vergeet ook niet het havenstadje Palmeira. De plaatselijke verkopers op het strand organiseren tours voor toeristen en zijn wel goedkoper.
Er zijn ook onbeperkte sportmogelijkheden. Een auto huren kan ook.



Wil je dan ook een namiddag of avondje fuiven, ga dan zeker naar de Bikini Beach club gelegen op het strand (kunstmatig eilandje) vlak voor het hotel. Het is amazing. Vanaf de middag vrij te bezoeken en genieten van een drankje, het zwembad of Jacuzzi . Het eten is er verrukkelijk, animatie en dj verzekerd.


En nu aan iedereen om het eiland SAL verder te ontdekken. Ik ben fan.

Kamertip: een swimm-up kamer een swimm-up kamer is pure luxe
Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Guy P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Llana_Sensimar, Manager van Melia Llana Beach Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 februari 2019
Google-vertaling

Dear Mr. Guy P,


Thank you for allowing us the pleasure to accommodate you at Melia Llana Beach Resort & Spa for your holidays and for taking the time to share this outstanding review with us.

Your review was one we enjoyed reading, we are flattered by your kind description and compliments on our hotel, services and our staff, for which we are most grateful. It is great that you also took the chance to get to know the island of Sal better by visiting the different locations and sharing your recommendations with future travelers.

Our team already considers you to be part of the Melia Llana family, it was a delight having you as our guests and we will certainly be looking forward to having you as our guests more often in your home away from home.


Kind regards,
Melia Llana Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2019 via mobiele applicatie

Prachtig hotel, vriendelijk personeel
En mooie kamer, zeker die met zeezicht!
Was de 2de maal en zeker nog voor her
haling vatbaar!
Ook zeker prachtige wandelingen te doen in de buurt.
Ook 1 klein nadeel, teveel lawaai s avonds van de bikinibeach en hotel dunas op t strand verder alles prima!!

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 54ronny
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Llana_Sensimar, Manager van Melia Llana Beach Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 februari 2019
Google-vertaling

Dear 54ronny,


It’s a treat reading your description and we are delighted to know that you have had an enjoyable stay with us and that everything has contributed to this positive perception, it is reassuring for our team to know that we have been able to deliver a service that our guests deserve.

We thank you for your trust in having chosen Melia Llana Beach Resort & Spa for your holidays and for the valuable time that you have set aside to share your feedback with us and we look forward to the pleasure of having you as our guests again in the near future.


Kind regards,
Melia Llana Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2019

Zeer mooi recent hotel op ca 3km van het dorpje santa Maria.
Bij aankomst wordt er onmiddellijk voorgesteld om bij te betalen voor een waaier aan upgrades (Level service, slim-up kamers, kamers met zeezicht).
Wij zijn hierop niet ingegaan en hebben niettegenstaande toch een mooie kamer met zicht op zwembad gekregen.
De service in het hotel is van hoogstaande kwaliteit.
Alleen jammer dat er onderscheid wordt gemaakt tussen de gewone klanten en de klanten die hebben bijbetaald om van de level-service te kunnen genieten.
Het restaurant is zeer verzorgd en er is een immense keuze en variatie.
De buffetten worden continu aangevuld en opgeschoond.
De all-in formule is zeer compleet.
Het ontbijt is eveneens zeer verzorgd.
De buffetten worden steeds aangevuld door à la minute bereide gerechten(entrecote, verse tonijn, enz ...).
De wifi in het hele hotel is van uitmuntende kwaliteit.
Jammer dat je voor het Aziatische restaurant een toeslag van 40*-€ moest betalen.
Zeer lekkere cocktails in de bars.
Zeer lekkere espresso's, lattés en cappuccino's met liefde bereid.

Kamertip: Vraag naar een kamer met zicht op het zwembad.
Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rudyd841
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Llana_Sensimar, Manager van Melia Llana Beach Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 februari 2019
Google-vertaling

Dear rudyd841,


Having read your description, we are very pleased to perceive that you have had a pleasant stay at our hotel and that the accommodation, the facilities, the food and the service have all contributed to this positive perception. We are truly flattered by your compliments and we appreciate your kind comments regarding our staff, we are proud to have such a friendly and attentive team on board.

We thank you for having chosen Melia Llana Beach Resort & Spa for your holidays and for the time that you have set aside to share your feedback with us, we hope that you will be returning for another visit as we are already looking forward to the pleasure of welcoming you to our resort again in the near future.


Kind regards,
Melia Llana Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken