Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Mikai2
Almere, Nederland

Aangenaam verblijf

Beoordeling van Sheraton Niagara Falls
4,0 van 5 bollen13 aug 2019 beoordeeld
Leuk hotel met mooie lobby. Goed gedineerd bij TGI. Het ontbijt viel tegen. Leuke arcade en aangenaam zwembad. Kamer had muren met hele vieze vlekken erop. De bedden lagen fantastisch. We hadden via groupon geboekt en dat was de moeite waard.
Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Bezocht met familie
3,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
1,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenLocatie
3,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
SheratonGMNiagara, General Manager van Sheraton Niagara Falls, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 15 aug 2019
I'm thrilled to hear how much you enjoyed your stay with us and the value you found with the Groupon package. We offer Groupon's all year round, and have some even better deal in the winter time. We hope to see you back soon and take advantage of some of the great deals we offer all year around.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 262
  • DoubleTree
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.6 km van Sheraton Niagara Falls
Gratis wifi
Zwembad
Nighttime view of Hyatt Place, only steps away from Niagara Falls, U.S.A.
€ 295
€ 266
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.3 km van Sheraton Niagara Falls
Gratis wifi
Zwembad
€ 226
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
9.3 km van Sheraton Niagara Falls
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 254
  • Priceline
0.3 km van Sheraton Niagara Falls
Gratis wifi
Gratis parkeren
Hotel Tower
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 243
  • travelup.com
0.3 km van Sheraton Niagara Falls
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 240
  • Expedia.com
    € 268
0.4 km van Sheraton Niagara Falls
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Fairfield Inn
    € 243
  • Priceline
0.6 km van Sheraton Niagara Falls
Gratis wifi
Zwembad
Exterior
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 197
  • Wyndham
    € 217
0.3 km van Sheraton Niagara Falls
Gratis wifi
Zwembad
Corner King
  • Choice Hotels
    € 296
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 328
0.4 km van Sheraton Niagara Falls
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 158
  • Algotels
6.3 km van Sheraton Niagara Falls
Gratis wifi
Zwembad
Meer hotels in Niagara Falls bekijken
Beoordelingen (4.553)
Beoordelingen filteren
4.554 resultaten
Waardering van reizigers
2.419
1.228
513
192
202
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.419
1.228
513
192
202
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.554 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juni 2018 via mobiele applicatie

We hebben hier twee nachten geslapen in een kamer met uitzicht op de watervallen. Dit zou ik altijd aanbevelen . We hadden s’ avonds vanuit onze hotelkamer prachtig zicht op het vuurwerk wat iedere avond om 22.00 uur is . Ontbijt was heerlijk en zeer uitgebreid een tip... als je dit direct boekt bij het inchecken was het 6 dollar goedkoper per keer.. personeel was ook erg service gericht. Top!

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jolanda E
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Victor L, Manager van Sheraton Niagara Falls, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juni 2018
Google-vertaling

Glad to see you enjoyed your stay with us at the Sheraton Niagara Falls and to top it off you had a perfect view of the Fireworks.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2017 via mobiele applicatie

Afgesproken was dat ik gebeld zou worden als onze kamer klaar zou zijn.. Om 4.30 p.m. was omze kamer nog steeds niet klaar en was er nog steeds nier gebeld. Na 3 maal bij de receptie geweest te zijn wilde.men ons wel een kamer geven die wel klaar was. Ineens moest er $21,00 extra betaald worden voor een kamer die in februari al volledig betaaald was. Niemand kon ons vertellen waar voor..... Op de kamer aangekomen blijkt dat er gewoon geen enkele kastruimte is op 3 lades na in een tv meubel. Dit zou een family room moeten zijn? In plaats van een mooi uitzicht kijken we uit op industrieterrein. Kamer is daarnaast vuil en heeft dubieuze vlekken her en der. Navraag gedaan en men heeft gewoon gee enkele verklaring en kan alleen vertellen dat alles wat men doet beleid is. Never again, the worst service ever!!!!

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank 395erics
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dan T, General Manager van Sheraton Niagara Falls, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to share your feedback about your recent stay. We are disappointed to hear that you were not completely satisfied. Please accept my apology on behalf of the hotel for the inconvenience and delayed experienced with your guestroom, as well as for the service not exceeding your expectations. We hope that you will return and give us another opportunity to exceed your expectations. Thank you, and again, our apologies.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 mei 2017 via mobiele applicatie

Ok ze hebben een zwembad. Maar het uitzicht aan die kant is dan ook vreselijk. Ontbijt is duur in restaurant. Tapijt versleten. Ze waren wel aan het renoveren. Dus wie weet.
Personeel was super vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank 958pablov
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ron D, General Manager van Sheraton Niagara Falls, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 mei 2017
Google-vertaling

Thank you for your feedback. We are disappointed that we did not exceed your expectations during your stay. Our newly renovated pool area, The Reef Beach Club, includes two large hot tubs, a live shark tank and a coral reef lagoon. The current updates you mentioned in your review are for the new Hydro Spa that is opening in a couple of weeks! We hope that you will return to try it out and give us another chance to provide you with an excellent stay. Thank you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2016 via mobiele applicatie

Het hotel was erg prettig. De bedden waren comfortabel, op de hotelkamer is een koelkast en magnetron aanwezig en er zijn 2 flesjes water per dag beschikbaar voor de bezoekers. De locatie ten opzichte van de watervallen is prima, slechts enkele minuten lopen en je bent er!

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank msilvius
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ron D, General Manager van Sheraton Niagara Falls, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2016
Google-vertaling

We are happy to hear that you were pleased with your experience at our hotel! The refrigerators and microwaves are a new addition to each room and we are glad that you enjoyed them. Thank you for also noting that we are within walking distance of the Falls! We look forward to your next stay with us. Thank you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 januari 2016

Op onze terugweg van Los Angeles naar Europa hier nog snel twee nachten voor bezoek van de Niagarra watervallen. Subliem is dit hotel. Vriendelijk personeel. Mooie luxueuse kamers met alle comfort en mooie badkamer. Het ontbijt is lekker en uitgebreid. De hulp van het hotelpersoneel voor het boeken van en helikoptervlucht boven de watervallen was ook dik in orde. De gerechten in de bar en restaurant zijn zeer lekker. Zeker een aanrader van jewelste

Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sasha D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken