Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Burger of toch iets anders”
Beoordeling van Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Geclassificeerd als nr. 22 van 323 Restaurants in Niagara Falls
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 30
Keukens: Amerikaans
Dineropties: Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Reserveringen
12 oktober 2017 beoordeeld

Met mijn zoon hier gegeten. Na enig twijfelen ging ik voor de nachos (een voorgerecht dat prima dienst kan doen als hoofdgerecht) en mijn zoon voor de combo ribs and pulled pork. Het smaakte allemaal heerlijk. De wachttijd was alleen langer dan ik gewend ben ik Amerika, ondanks dat de tent niet helemaal vol zat.

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank tantefrans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cara T, General Manager van Hard Rock Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you for your comments.
Greatly appreciated!
Bob

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.583)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 1.583 beoordelingen

1 januari 2017 beoordeeld

Na een bezoek aan de Niagara Falls (Canada) rij ik voor de fun over de Rainbow Bridge richting USA. Aan de grens zie ik per toeval het logo van een Hard Rock Cafe. Nadat we eindelijk over de grens waren (we hadden geen ESTA), kon ik het niet laten daar even te passeren voor een drankje en een souvenir. Blijkt dat er op minder als één km in Canada ook een Hard Rock Cafe is...

Datum van bezoek: oktober 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Patrick v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd op 22 februari 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write this review. We are glad you stopped in to dine with us. The next time you visit Niagara Falls we hope you will join us on Thursday night for Live Bank Karaoke!

Regards,
Guest Services

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Is er een Hard Rock cafe in de plaats die ik bezoek, ga ik er altijd even langs zo ook in Niagara Falls. Lekkere burger gegeten. Goede kwaliteit.

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank Theo1953
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor $ 10 parkeren bij het Hard Rock café en later naar de Niagara watervallen. Geluncht met 5 personen en met zijn allen een groot voorgerecht gegeten. De cola is van Pepsi terwijl het Hard Rock café aan de overkant in Canada Coca Cola schenkt.

Datum van bezoek: juli 2015
1  Bedank BenGoorts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 oktober 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten, leuk personeel alles is zeer betaalbaar

Lekker spareribs en ze hebben Heineken

Alles ligt centraal gelegen en je bent zo in Canada

En gratis WiFi

Bedank JohnnySchuring
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Claire S, Manager van Hard Rock Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 oktober 2014
Google-vertaling

So happy you enjoyed your ribs!! Looking forward to ROCKIN with you again!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hard Rock Cafe bekeken, bekeken ook

 

In Hard Rock Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding