Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“It is what it is !”
Beoordeling van John Brown Smokehouse

John Brown Smokehouse
Geclassificeerd als nr. 1 van 4 Snelle hap in Long Island City
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Amerikaans
Gegevens restaurant
27 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Combinatie van afhaal, formicablad en bruine kroeg met eerlijk en echt goed voer. Prima sfeer, gezellig luidruchtig.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank BerendBergenopZoom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (340)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 340 beoordelingen

18 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zojuist hier heerlijk gegeten. Snelle service & super mals vlees. Voor $38,- 2 maaltijden, alleen frites overgehouden. Biertje van de andere counter erbij voor $8,-. Tussen de Amerikanen gegeten. Als je van vlees houdt, moet je hier zijn.

Carnivoor? Neem de 3 ribs + 1 meat, burned ends. Zie foto.

Datum van bezoek: december 2016
Bedank petersC4351IR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 november 2016 beoordeeld

Stond hoog aangeprezen, maar wij vonden het tegenvallen. Waarschijnlijk de verkeerde gerechten gekozen. Zelf had ik de hele kip, was wat droog en tja matig van smaak. Atmosfeer van de tent is prima. Mensen die elkaar kennen en de prijs is goed.

Datum van bezoek: november 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank chris_bent
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je van vlees houd is dit een fantastisch plek. Gezellig sfeer. Van de 4 dagen dat wij in NYC waren er 3 keer gegeten en elke keer overtrof de ander keer weer.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Johannes K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Je maakt je keuze op een leuk krijtbird en haalt je bbq gerecht af aan de balie en kiest een plaatsje aan de tafels, niet heel veel sfeer maar om snel iets te eten is het prima

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank sandrak511
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die John Brown Smokehouse bekeken, bekeken ook

 
Long Island City, Queens
Long Island City, Queens
 

In John Brown Smokehouse geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding