Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Mother Nature didn't like us very much !!!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Caroga Lake, New York

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 20 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Jeanne Gi ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 16 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 sep 2018
I wish that the weather was better for you Jeanne- I felt so bad!!! Maybe you could visit one of our other "cushier" homes some day although I don't think any of them are particularly handicap friendly, unfortunately. Take care and thank you :)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tourist76 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 augustus 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 aug 2018
Carrie, I'm sorry you were disappointed about the hot tub- the previous guests had burned out the pump and ruined the circuit board so we had to wait for the part. I'm sure I communicated with you and you had said that everything else was great. Believe me, we did all we could to get it fixed as soon as possible! The fire pit usually has ash in it, it is an outdoor fire pit. The games and tv, although old school, work just fine. I'm glad you enjoyed yourselves and were able to entertain some friends as well. I'm sorry that you waited two months- giving me a two star review because you didn't get any compensation. It does state in all of our descriptions and paperwork that the hot tub is not completely guaranteed. There has been 10 days in seven years that the hot tub wasn't working. I'm sorry that although you had a great time, the absence of the hot tub took three stars off for the home.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
X585RCtra ...
Barnegat, New Jersey
2 beoordelingen
Beoordeeld op 13 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 aug 2018
So glad you had fun! The Atari does work but it is a bit touchy, we could have helped you! Although we don't advertise the record player, it is fun to use- however, people are constantly breaking the needle :( Hope you can visit again!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
28 aug 2018
Thank you for your kind words- hope you can visit again!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
amandajac ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 21 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 sep 2017
Thank you Amanda, hope you can visit again!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Everything
Minpunten: Nothing
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
12 dec 2016
Thank you so much for your kind words, we hope you can visit again!!!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 28 juni 2016 voor een verblijf in juni 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Young Children
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
8 jul 2016
Thank you so much for taking the time to write the review and your kind words! I hope you can visit again!!! If you are interested in purchasing please contact me, we have two homes available that are fantastic!!!!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen