Beoordeeld op 4 juni 2017

Geweldig gelegen hotel. Mooi uitzicht achteraan. Lekkere keuken. Gezellige kamers. Overal clean. Leuk terras. Vriendelijke eigenaars. Correcte bediening. Motoren staan droog in kelder. Prachtige moto ritten van uit hotel naar het Hertogdom Luxemburg, Eifel en Ardennen. En vooral prijs-kwaliteit een prima hotel. Hier komen we terug. šŸ‘šŸ»

Kamertip: Kamers achteraan met uitzicht. Kamers voor aan zijn ook rustig.
Datum van verblijf: mei 2017
Beoordeeld op 29 mei 2017 via mobiele applicatie

Een poos geleden kregen wij van een bevriend koppel de vraag om een weekje vakantie met hen door te brengen in Grandru, op de grens Belgiƫ - Luxemburg. Zij zijn al enkele jaren gast in het hotel, wij waren er voor het eerst. WƔt een vakantie hebben we gehad!
Uitbaters Jacinto en Katharina doen er werkelijk alles aan om het hun gasten naar de zin te maken en dat vanaf aankomst tot vertrek. De gastvrouw zorgt ervoor dat kamers en domein picobello voor de dag komen en neemt de bediening voor haar rekening, de gastheer kookt met passie dagelijks een 3-gangenmenu dat helemaal vers bereid is.
Bovendien zal hij steeds klaar staan met tips om de regio te bezoeken (wandelen, fietsen, motortrips,...hij weet het allemaal), zij verdiend een extra pluim na een noodgeval met iemand uit onze groep (ze weet het zelf wel šŸ˜‰)
Helemaal uitgerust kunnen we er weer even tegenaan. Wij komen terug!

Datum van verblijf: mei 2017
Beoordeeld op 17 februari 2017

Een landelijk gelegen en heel rustig hotel.
Vriendelijke ontvangst, mooie comfortabele kamers en alles zeer net.
Gezellig ontbijt met heerlijk zelf gebakken brood en prima regionale producten.
Prachtige natuurwandelingen vullen de dag en dan genieten van lekkere bereide gerechten, streek en seizoensgebonden. Aanbevelenswaardig.

Kamertip: Achteraan uitzicht op de bosrand met een weide, waar de vos al eens voorbij komt.
Datum van verblijf: februari 2017
Beoordeeld op 20 november 2016

Dubbele lichte en gezellige kamer met op de vliering bad, lavabo, douche, salon, tv, en beneden een mooi uitzicht op de bosrand met een weide waar de reeën op honderd meter van je raam passeren. Goed geïsoleerde en warme kamer waarbij je de temperatuur zelf kan regelen. Vriendelijke bediening, de eigenaars spreken Nederlands en Frans en Engels. Een ruim ontbijtbuffet met pistoleetjes, croissants, brood, kaas alle ontbijtgranen, vers fruit, fruitsap, koffie, thee alles erop en eraan!

Kamertip: Neem de grote kamers achteraan, ze zijn allen uitgerust met een gezellige vliering waar de badkamer en het salon zich bevinden.
Datum van verblijf: november 2016
Beoordeeld op 28 augustus 2016 via mobiele applicatie

Zeer verzorgd klein hotel. Kraaknette kamers. Zeer attent volle, aangename vriendelijke bediening. Heel lekker eten met verse seizoensproducten. Als klant wordt je hier nog in de watten gelegd. Zeer rustig gelegen. Prima prijs/kwaliteit.

Datum van verblijf: augustus 2016