Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Stel courtneyb702 een vraag over Eagle Island Lodge A Belmond Safari
Inge Dykman, Owner van Eagle Island Lodge A Belmond Safari, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2022
timrK5888FF
Milwaukee, Wisconsin
Beoordeeld op 23 augustus 2022
Datum van verblijf: augustus 2022
Stel timrK5888FF een vraag over Eagle Island Lodge A Belmond Safari
Inge Dykman, Owner van Eagle Island Lodge A Belmond Safari, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 september 2022
charlottep358
Godalming, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 5 augustus 2022 via mobiele applicatie
Kamertip: None - it’s got everything you need… take a speedboat outing to see more of the waterways
Datum van verblijf: augustus 2022
Stel charlottep358 een vraag over Eagle Island Lodge A Belmond Safari