Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Saxon Lodge
Hotels in de buurt
US$ 85*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Sea Star Lodge(Gansbaai)
US$ 144*
US$ 134*
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Aire del Mar Guest House(Gansbaai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 76*
US$ 72*
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gansbaai Town Lodge(Gansbaai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 40*
US$ 34*
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Franskraal B&B(Gansbaai)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (462)
Beoordelingen filteren
462 resultaten
Waardering van reizigers
370
81
5
4
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
370
81
5
4
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 462 beoordelingen
30 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hadden de kamer geboekt via booking.com en bij de reservering was er iets mis gegaan wat door de eigenaars opgelost werd door ons een kamer upgrade te geven naar een kamer met prachtig uitzicht op de haven! De accommodatie is erg sfeervol en de eigenaars zijn oprecht geïnteresseerd en geven goede tips met betrekking tot activiteiten en restaurants. De kamers zijn erg ruim en het ontbijt was heerlijk.

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank Simone E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 december 2016 beoordeeld

Eigenaren zijn heel aardig en behulpzaam. Vraag hun advies want ze weten veel van de hele omgeving. Je kunt haaienduiken beter via hun boeken want zij kennen de schippers.
Goeie tips gekregen om te eten en dingen te doen. Deze mensen geven je een thuisgevoel!

Kamertip: De duurdere kamers zijn leuker ivm balkon en uitzicht. Maar bij zwembadje kun je ook prima zitten.
  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank debruin2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caron L, Manager van Saxon Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 december 2016
Google-vertaling

Thank you so much for your review. We certainly enjoyed hosting you and look forward to a time you return.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier één nacht verbleven ivm een cagedive. Dave is een erg goede gastheer die je een welkom gevoel geeft. De kamers en tuin zijn erg mooi. Lekker rustig overdag en 's nachts. Ligt centraal in Gansbaai, al stelt het dorp zelf weinig voor. Ontbijt was super, lekkere broodjes en muffins en warme gerechten (ei etc) worden speciaal voor je bereid. Zeker een aanrader!
Als je hier verblijft, ga dan eten bij Tolbos of Fynbos, bij allebei erg lekker eten!

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank Jannekenicolien
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caron L, Owner van Saxon Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 december 2016
Google-vertaling

Thank you

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 januari 2015 beoordeeld

Aardig ontvangst, goede service en eigenaar die meedacht
goed ontbijt. fijne tuin metzwembad en ligstoelen met uitzicht op de haven
prima kamer; schoon en goed bed. op loopafstand van de hoofdstaat met allerlei restautants en winkels!

  • Verbleef: januari 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Claartje K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2014 beoordeeld

De bewegwijzering voor onderkomens in Gansbaai is vreselijk slecht. Bij toeval kwamen we bij de
Saxon lodge.
Wat en aardige mensen! Een prima kamer, een geweldig ontbijt en allerlei tips waar naar toe te gaan , zoals en super plek om walvissen te zien.
Kortom een aanrader!!

  • Verbleef: oktober 2014, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Peter V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken