Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Rhulani Safari Lodge(Madikwe Game Reserve)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 991
US$ 967
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Tau Game Lodge(Madikwe Game Reserve)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 613
US$ 537
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Madikwe River Lodge(Madikwe Game Reserve)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 788
US$ 764
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Impodimo Game Lodge(Madikwe Game Reserve)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 844
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Motswiri Private Safari Lodge(Madikwe Game Reserve)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 675
US$ 563
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Mateya Safari Lodge(Madikwe Game Reserve)
US$ 1.906
SA Hotels
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Morukuru Family Madikwe(Madikwe Game Reserve)
US$ 5.140
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Thakadu River Camp(Madikwe Game Reserve)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Madikwe Safari Lodge(Madikwe Game Reserve)
Onze partners hebben geen beschikbaarheid voor de ingevoerde data
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (240)
Beoordelingen filteren
240 resultaten
Waardering van reizigers
223
16
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
223
16
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 240 beoordelingen
3 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Op onze rondreis door het prachtige ZA, verbleven we ook twee nachten in The Bush House en konden we 4 "game drives" meepikken. Wat een ongelooflijke ervaring. Deze kleine lodge is heel persoonlijk en bijna familiaal. Je wordt telkens welkom geheten als je toekomt, iedereen zwaait je uit als je vertrekt en je leeft tijdens je verblijf samen met het beperkt aantal gasten.
Kamers netjes verzorgd met elke avond kleine attentie, nieuws uit je streek bij het ontbijt, verzorgd ontbijt, lunch en diner (helemaal top bij het kampvuur in de kring).
En Madikwe op zich is ook prachtig. Geen massatoerisme, respect voor natuur en dieren (telkens beperkt aantal voertuigen bij spotting) en de waterhoeveelheid bij The Bush House en de tuin waaruit je kijkt is prachtig. Stel je even voor dat je 16 olifanten (klein en groot) op een rij ziet drinken, baden, spelen ...

Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
Bedank T0mDL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sjoe, Owner van The Bush House, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 september 2015
Google-vertaling

Thank you for your very kind feedback and we are so pleased you enjoyed your stay at The Bush House.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 maart 2015 beoordeeld

Afgelopen jaar de Bush House bezocht en we keerden in februari terug.
Het is echt thuiskomen! Het is zo'n intieme lodge. Maximaal 10 mensen.
Behalve het wild, het zicht op de natuur, de prachtige bomen in de tuin en de gamedrives is het verblijf heerlijk ontspannen. Carien is een fantastische gids, jong en enthousiast. Wat ook goed is aan Madikwe is het feit dat er maximaal drie gamedrive auto's bij elkaar mogen staan. Goede afspraken waaraan men zich ook houdt.
Door gebrek aan regen was het een komen en gaan van dieren bij het watergat voor het grasveld. Voor ons een feestje maar mogelijk een probleem voor de komende wintermaanden als er bijna geen regen valt. Sue en Gordon, we doen elke dag een regendans voor jullie.
Maar wat echt super is, is de ongedwongenheid en sfeer van de lodge.
Sue en Gordon als eigenaren zijn betrokken en alles is met liefde ingericht, zo'n klein detail als alle vlaggetjes van de aanwezige nationaliteiten bij de bar. Audrey als gastvrouw is hartelijk, warm en betrokken om je een warm thuis te geven. Minky en Happinez zijn zulke lieve en hartelijke vrouwen die het eten en drinken verzorgen. Elke dag weer een verrassende versiering op de dinertafel van natuurlijke materialen. En dan nog alle overige mensen die op de achtergrond het verblijf mogelijk maken.

Wat een genot. We komen terug naar ons huis in de Bush.

  • Verbleef: februari 2015, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Berti T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sjoe, Owner van The Bush House, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 maart 2015
Google-vertaling

It is always such a delight to have you with us in camp and we are thrilled that you enjoyed yoru stay with us. We are going to hold you to that raindance every day! See you soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 februari 2015 beoordeeld

Wat een superlodge, met de waterhole en de ondergrondse hide. Hier lopen de dieren op een halve meter van je vandaan. geweldig verzorgd door Jr en het andere personeel. Het eten en drinken was heerlijk. De gamedrives met Carrien waren ook geweldig. Bij de waterhole komen doorlopend dieren. Spectaculair.

  • Verbleef: februari 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marijke B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sjoe, Owner van The Bush House, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 februari 2015
Google-vertaling

Thank you very much for your very kind feedback. We are delighted that your enjoyed your stay as well as the special elephant and leopard sightings!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 januari 2015 beoordeeld

We werden welkom geheten door mijnheer leeuw. Voor de ingang van de lodge had hij zojuist een bizon gedood en was smakelijk aan het eten. Een extra attractie. Fijne ontvangst in de lodge. Prachtige kamer met uitzicht op de waterhole. Een leuke ervaring om vanuit je ligstoel de olifanten te kunnen zien drinken. De ondergrondse hide is heel apart. Olifanten en Nijlpaarden bewondert op 2 - 3 meter afstand. Eten in de boma is een feestje met als extra toetje een optreden van het personeel met mooie traditionele liederen. Tijdens de game drives ook veel leeuwen, giraffen en olifanten gezien. Alleen ...... we moesten iedere keer even kijken waar mijnheer leeuw nu weer zijn kill gelaten had. Tussen de leeuw en de kill in rijden is geen optie. Dat vind mijnheer leeuw niet leuk.

  • Verbleef: november 2014, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank M V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sjoe, Owner van The Bush House, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 januari 2015
Google-vertaling

Thank you very much for taking the time to give us your feedback which we really appreciate.
Mr Lion was starting to make a nuisance of himself by the front gate!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2014 beoordeeld

Het verblijf in de Bush House dit jaar heeft ons weer verpest voor een paar dagen na het vertrek.
We kunnen het nergens mee vergelijken elders in Madikwe.
Maar wat hebben we gedurende het verblijf van drie nachten genoten!
Het personeel zo attent en de persoonlijke benadering van iedereen.
Het uitzicht over de waterhole is fantastisch. Waarom een game drive doen zou je haast zeggen.
En zeker nu met de hide erbij is het zicht op de dieren van een heel andere orde dan vanuit een auto.
Door het beperkte aantal kamers is het een intieme lodge.
Maar de game drives bieden hun eigen charme omdat de gids off road kan bij het zien van bijzondere dieren.
Kortom, dikke aanrader.

Kamertip: De bruidssuite aan de voorkant is helemaal top. Grenst aan de tuin met een eigen veranda.
  • Verbleef: juli 2014, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
4  Bedank Berti T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sjoe, Owner van The Bush House, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2014
Google-vertaling

It was such a pleasure having you with us in camp and way too long since your last visit. We are so happy you enjoyed your stay and the underground hide. Hope to see you soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken