Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Je komt nergens beter tot rust”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Seminyak, Kuta District, Bali

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
valentin2 ...
Den Haag, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Je komt nergens beter tot rust”
Beoordeeld op 4 januari 2018 voor een verblijf in november 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Het huis is heerlijk. Het staat ver van de weg in een mooie tuin. Privacy is absoluut gegarandeerd. Er is een uitstekende hulp aanwezig waardoor je je in een hotel waant. Je ontbijt wordt gemaakt, de koffie wordt geserveerd; het bed opgemaakt. Als je op de verdieping uit het raam kijkt, onderga je de absolute tropensfeer. Het ligt op loopafstand van goede restaurants en niet al te ver van het strand. Wij zijn hier al dikwijls geweest en zullen graag terugkomen. Carla en Robert

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mirjam D
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Mvr”
Beoordeeld op 2 januari 2018 voor een verblijf in juli 2017
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Ons meest bijzondere vakantie tot nu toe!
We hebben onwijs genoten van Bali, en dit huis was ook vanwege de centrale ligging ( dichtbij het strand, restaurantjes) het allerleukste van het eiland!
Echt een aanrader!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JudyDitch
South Africa
Niveau 2 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 26 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sylvia B
Johannesburg, Zuid-Afrika
Niveau 3 bijdrager
17 beoordelingen
15 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
arthuroom ...
Amsterdam, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 januari 2018 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen