Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vriendelijk personeel!”
Beoordeling van Ramada Encore Bali Seminyak

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
Ramada Encore Bali Seminyak
Beoordeeld als nr. 68 van 149 hotels in Seminyak
10 april 2017 beoordeeld

Zeer vriendelijk personeel! Vooral Aris heeft ons zeer goed geholpen.

Verder heerlijke accommodatie en uitstekend zwembad. Wel weinig ligbedden.
Het hotel ligt wel iets uit het centrum. Er gaat wel een shuttle service maar niet heel vaak per dag (2x). Tevens is het niet mogelijk om Blue Bird taxi's naar het hotel te laten komen om je op te pikken in verband met lokale drivers.

Verder zeker aan te raden!

  • Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Justin H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TopEncoreian, General Manager van Ramada Encore Bali Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 april 2017
Google-vertaling

Dear Justin H,

Thank you for your positive feedback on Tripadvisor. We are happy to give our best service to our valuable guest as you.

It's an honor to know that you enjoy your time with our great services. I will share your feedback to all my team and let them know that they hard work is getting a good notice.

We are delighted to see you again in the near future.

Warm regards,

I Gusti Rai Tantra
General Manager
gm@ramadaencorebaliseminyak.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.359)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 10 van 1.359 beoordelingen

20 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede bedden, leuke sfeer, fantastisch zwembad, lekker eten en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

Het enige wat misschien tegenviel was het huren van een scooter. Via een extern bedrijf kun je scooters huren. De scooter wordt dan voor je afgeleverd bij het hotel. Helaas kwam de desbetreffende medewerker van het scooterverhuurbedrijf meer dan een uur te laat en ook bij het ophalen van de scooter kwam de medewerker veels te laat.

Maar dit hotel is zeker een aanrader.

Verbleef: November, 2016, reisde met een partner
Bedank Younes Y
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TopEncoreian, General Manager van Ramada Encore Bali Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 november 2016
Google-vertaling

Dear Younes Y,

Thank you for sharing your great moment with other travelers on TripAdvisor. It's a lovely to learn that you are happy during your stay with us.

I am noticed on your concern regarding the procedure of scooter rent. It will be our concern also with the team.

We look forward to see you again in the near future.

Warm regards,


I Gusti Rai Tantra
General Manager
gm@ramadaencorebaliseminyak.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer leuk en gezellig hotel, het is er kalm en rustig, voor de kamers raad ik een kamer met balkon of zwembad acces aan. Het zwembad is een mooi lagune achtig zwembad, personeel is heel vriendelijk en altijd bereidt om te helpen. Ze hebben gratis shuttle naar Kute en Seminyak. Het ontbijt en eten waren er ook lekker

Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
1  Bedank Winand Y
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TopEncoreian, General Manager van Ramada Encore Bali Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Winand Y,

Thank you for staying with us during your holiday in Bali. It's an honor to learn that you had a great experience with us.

Quick response and comfortable are the key to make our guest happy and satisfied. I am glad to know that you love our comfy room, friendly staff, huge pool, the food as well as our services.

I will definitely share your beautiful comment to the entire team, let them know that they hard work is getting a great notice from valuable guest as you.

We look forward to welcome you back in the near future.

Warm regards,

Dian Desiana
General Manager
gm@ramadaencorebaliseminyak.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Schoon en net hotel. Weinig ligbedden bij zwembad.
Bij ontbijt vaak producten op. Eten niet goed warm.
Erg vriendelijke medewerkers, helaas in de middag altijd erg lang wachten voordat je geholpen werd.
Medewerkers krijgen een dikke 10.

Verbleef: September, 2016, reisde met familie
Bedank Petra K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TopEncoreian, General Manager van Ramada Encore Bali Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 september 2016
Google-vertaling

Dear Petra K,

Thank you for choosing us as your accommodation during in Bali. I am happy to know that you satisfied with our excellent service.

It's a lovely to know that you spent your to enjoy our huge pool. I'm noticed for your feedback regarding the sunbeds at pool.

We are delighted to welcome you back at Ramada Encore Bali Seminyak.

Warm regards,

Dian Desiana
General Manager
gm@ramadaencorebaliseminyak.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

10 dagen gebleven in hotel. Op foto's zien de kamers er veel mooier uit. De lobby, restaurant & zwembad wel mooi. Over het algemeen wordt er niet goed schoongemaakt tenzij je een tip geeft. Badkamer en sommige dingen zijn wel aan vervanging toe. De beglazing van het balkon is ronduit vies. Personeel vriendelijk. Ontbijt prima, lunch & diner ook prima.

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
Bedank GianninaSupusepa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TopEncoreian, General Manager van Ramada Encore Bali Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 augustus 2016
Google-vertaling

Dear GianninaSupusepa,

Thank you for your time to write positive reviews on Tripadvisor. I am glad to learn that you like our friendly staff, the food as well as our beautiful pool.

I appreciate that you put on details regarding the room and bathroom. I will continue to train all the team regarding the cleanliness, in order to increase the high level of guest satisfaction.

We look forward to see you again in the near future.

Warm regards,

Dian Desiana
General Manager
gm@ramadaencorebaliseminyak.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prijs -kwaliteit zeer goed hotel ! Vriendelijke staff, lekker en uitgebreid ontbijt . Mooie en propere grote kamers met balkon ,
Mooi zwembad .
Alles naar wens gehad , komen zeker terug !

Ligging vind ik niet zo erg , s'avonds is het er rustig en voor 4 euro per dag huur je een scooter en taxi's zijn ook spotgoedkoop ...



Verbleef: April, 2016, reisde met een partner
Bedank stijnd475
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TopEncoreian, General Manager van Ramada Encore Bali Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 mei 2016
Google-vertaling

Dear Stijnd475,

Thank you for choosing us as your accommodation during your holiday. I am happy to acknowledge that you are satisfied with our excellent services and facilities.

It’s a pleasure that you enjoy our nice atmosphere, friendly staff, tasty food as well as our clean room. I am glad that you spent your leisure time at our fantastic pool. As the four star hotel located in Seminyak area, we have daily shuttle service for our guest to reach Seminyak and Kuta area.

Warm regards,

Dian Desiana
General Manager
gm@ramadaencorebaliseminyak.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

4 nachten geslapen in het Ramada Encore. Enorm resort, met alle mogelijke faciliteiten. Kamer was groot, schoon, goede airco, heerlijke douche en een bed zo groot dat je er met 4 mensen makkelijk in zou kunnen slapen. Het ontbijtbuffet was fantastisch. Goed brood, vers bereide eieren naar smaak, vers fruit, kaas(!), en uiteraard Indonesische gerechten. De lunch/dinner-kaart van het hotel was beperkt en de gerechten waren lekker maar niet bijzonder. Het enige nadeel van het resort is de ligging. Om naar het strand of centrum te komen heb je een taxi nodig. Voor 50.000R kon je door een driver naar seminyak beach of square worden gebracht. Overdag is dat een prima prijs, 's avonds, wanneer het rustig is op de weg kun je voor 15.000-20.000 met een blue bird taxi het zelfde ritje maken.

Verbleef: November, 2015, reisde met een partner
Bedank Anne H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Seminyak bekeken
op 1,6 km afstand
Hotel Horison Seminyak
Hotel Horison Seminyak
nr. 62 van 149 in Seminyak
1.092 beoordelingen
op 2,8 km afstand
Four Points by Sheraton Bali, Seminyak
op 1,5 km afstand
Harris Hotel Seminyak
Harris Hotel Seminyak
nr. 108 van 149 in Seminyak
1.269 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1,6 km afstand
PING Hotel Seminyak Bali
PING Hotel Seminyak Bali
nr. 51 van 149 in Seminyak
497 beoordelingen
op 1,7 km afstand
Tijili Seminyak
Tijili Seminyak
nr. 42 van 149 in Seminyak
517 beoordelingen
op 1,5 km afstand
The Haven Bali
The Haven Bali
nr. 59 van 149 in Seminyak
1.949 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Ramada Encore Bali Seminyak geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Ramada Encore Bali Seminyak

Adres: Jl. Dewi Saraswati III no. 51, Seminyak 80117, Indonesië
Locatie: Indonesië > Bali > Kuta District > Seminyak
Voorzieningen:
Bar/lounge Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kitchenette Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Spa Zwembad Rolstoeltoegang Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 68 van 149 hotels in Seminyak
Prijsklasse: €22 - €47 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Ramada Encore Bali Seminyak 4*
Aantal kamers: 280
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, TripOnline SA, Asiatravel.com Holdings, Ctrip TA, Hotels.com, Agoda, HotelQuickly, 5viajes2012 S.L. en Fastbooking, dus je kunt je reserveringen bij Ramada Encore Bali Seminyak met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding