Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch eten!”
Beoordeling van Kilo Bali

Kilo Bali
Geclassificeerd als nr. 58 van 640 Restaurants in Seminyak
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 30
Keukens: Fusion
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Reserveringen
8 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in trendy restaurant. Ligt een beetje uit de loop dus je komt er niet snel toevallig langs.Prachtige gerechten en heerlijk van smaak,een aanrader!Wij zijn hier 2 jaar geleden ook geweest en was toen ook top.

Bedank José v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.144)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.146 beoordelingen

6 mei 2018 beoordeeld

Goed restaurant met uitstekende sfeer in een iets duurdere categorie maar zeker de moeite waard en nog steeds betaalbaar! Eten is fantastisch! Zit ook in Singapore.

Bedank Sazje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Per ongeluk gevonden tijdens een wandeling. Recensies gelezen en s’avonds met hoge verwachtingen bezocht. Dit is TOP. Goede kwaliteit, heerlijke gerechten, prachtig interieur, vriendelijk personeel! Je kijkt je ogen uit, zien en gezien worden...the place to be. Reserveren is een must. Al gehele indruk: prijs/kwaliteit zeker waard!

Bedank JacquelineVenlo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rasyad P, Public Relations Manager van Kilo Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 februari 2018
Google-vertaling

Hi there! Thank you so much for taking the time to type down a review of your experience with us at Kilo Bali! It is absolutely wonderful to hear that you have nothing but kind words for us! Thank you so much for your kindest rating and words. I for one am happy that you enjoyed your dining experience with us at Kilo Bali. Were there any particular dishes that you enjoyed thoroughly? I certainly do hope that you managed to try our Squid Ink Rice dish as it is definitely one of the crowd's favourite! We do hope you'll come by another time when you're here in Bali and we do look forward to serving you again. Have a pleasant week ahead! Dank je!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een genot!
Eten is werkelijk excellent en zeer hoog op smaak.
Tip neem de steak tartaar en de baby squid en je vergeet deze avond voorlopig niet .
Aanrader 2.0 to visit.
Is er dan geen minpunt? Als je er dan één moet noemen... de houten stoelen nodigen niet uit voor een lange zit.
Voor de rest (en zeker het belangrijkste), voor het eten.. TOP!

Bedank CdeWit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rasyad P, Public Relations Manager van Kilo Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 oktober 2017
Google-vertaling

Hi there, thank you for joining us at Kilo Bali. We are truly grateful for your kind words and it makes us really happy to hear that you enjoyed our dishes. We hope to see you again soon. Dank je!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn er een paar keer per ongeluk voorbij gereden en zijn er gaan lunchen. Leuk op het binnenplaatsje gezeten. We hebben de ducktaco en tuna poke bowl geluncht. Beide gerechten prima in orde. Architectuur van het restaurant en de leuke inrichting van de binnenplaats geven het ook wat extras.

Bedank Pvdelzen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rasyad P, Public Relations Manager van Kilo Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 november 2017
Google-vertaling

Hi there Pvdelzen, thanks for taking the time to write us a review for Kilo Bali. It's always thrilling to hear from customers like you that a visit to our restaurant was by chance and the experience turned out to be a fulfilling one. We are indeed a space away from the hustle and bustle from the Seminyak district. We are glad to hear that you liked our interior and exterior of the restaurant very much. Thank you so much for your kind words. I see that you enjoyed our Duck Tacos and Tuna Balado Poke Bowl. Maybe the next time you come visit, do come by for dinner as we serve an extensive menu for the evening. We look forward to serving you again soon. Dank je!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kilo Bali bekeken, bekeken ook

Seminyak, Kuta District
Seminyak, Kuta District
 
Seminyak, Kuta District
Kerobokan, North Kuta
 
Seminyak, Kuta District
Seminyak, Kuta District
 

In Kilo Bali geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding