Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Seminyak
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Super lekker”
Beoordeling van The Honeybees

The Honeybees
Geclassificeerd als nr. 29 van 714 Restaurants in Seminyak
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 4
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld

Het is heerlijk eten voor een hele goede prijs, het personeel is super vriendelijk! Zeker een aanrader

Datum van bezoek: september 2019
Bedank jlibo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.037)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 1.037 beoordelingen

12 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, snel geholpen, prijs kwaliteit was goed. Voor een paar euro heb je hier een gehele maaltijd.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Puk-Ireen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Was heerlijk eten tegenover een prima prijs. Ik heb hier de beste curry gegeten tot nu toe!! Vriendelijk personeel en een gezellig restaurant. Ik raad het zeker aan om hier heen te gaan

Datum van bezoek: september 2019
Bedank esthermE8140XW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gedineerd voor weinig geld bij The Honeybees met ons dochtertje van 1,5. Super kindervriendelijk (ze lieten ons zelfs de pastasaus van tevoren proeven). Aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank JulietteRoy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor heel weinig (!) geld kun je hier goed eten. Wij hebben hier ontbeten. Knusse plek, vriendelijk personeel. Gr Benjamin

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank benjamincL32XT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Honeybees bekeken, bekeken ook

 
Seminyak, Kuta District
 
Seminyak, Kuta District
Seminyak, Kuta District
 

In The Honeybees geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding