Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Culinair excellent”

The Restaurant at The Legian Bali
Geclassificeerd als nr. 6 van 580 Restaurants in Seminyak
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 50
Keukens: Indonesisch, Hedendaags, Internationaal, Café
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Diner, Reserveringen
10 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een dagtrip in seminyak via tripadvisor een leuke restaurant gezocht aan het strand, hier uitgekomen.

Niet gereseveerd maar ze hadden nog plek en waren uiterst gastvrij.

Het is een prijzig restaurant maar het geld meer dan waard. Voor een 8 gangen menu betaal je (ex wijn) 800k pp.

Zelf 10 jaar in een restaurant gewerkt maar werkelijk waar ongelovelijk lekker en gezellig gegeten.

Hieronder een foto van de gangen.

Bedank Chris v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rudderless-Sailor, Chef van The Restaurant at The Legian Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 augustus 2017
Google-vertaling

Great photo collage and review Chris v. Looking at the photos of the dishes you ate here on Wednesday night and I am glad to hear that my sous chefs and fantastic restaurant team looked after you. We have changed the menu on Thursday and the menu is even better now!
Please do join us again soon and thanks for making such a nice review for us.

Best culinary regards,

Chef Luke

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (456)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 456 beoordelingen

31 juli 2017 beoordeeld

Twee weken lang heb ik verbleven in dit hotel. Voornamelijk zijn we wezen uiteten in restaurants in de omgeving. Driemaal hebben we diner gehad in het restaurant van het hotel zelf. Een aanrader is in ieder geval de rijsttafel.

Op een van de avonden hebben we een champagnediner gehad. Heerlijke champagnes hebben we gedronken die goed bij de verschillende gerechten pasten. Van de gerechten hadden we echter alleen iets meer verwacht waarbij het dessert helaas tegenviel.

Al met al hebben we er heerlijke en vooral ook relaxte avonden gehad.

Bedank 88Stephan88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rudderless-Sailor, Pastry Chef van The Restaurant at The Legian Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for the nice comments and I apologise that you are not happy for our desserts during your stay. Please next time you come back to stay with us or dinner with us. If you have any special request for dessert item we can make it. We have some new special dessert on the evolve menu also and some new one on the dessert menu.
Thank you for your comment and feed back to us.
Pak Made Susila
Pastry Chef

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wow...wat een heerlijke avond hebben we gehad. Het eten was verrukkelijk en de bediening top! Oo de achtergrond iemand die piano speelt. We hebben het 8 gangen menu genomen met bijpassend wijn arrangement. Echt de moeite waard. Het is wel duur want wij waren met tax en service kosten bijna €300 kwijt. Maar heb je iets leuks te vieren of ben je gewoon op zoek naar wat luxe en romantiek dan ben je hier aan het goede adres!

Bedank Rard86
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rudderless-Sailor, Manager van The Restaurant at The Legian Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2017
Google-vertaling

We are all very happy to hear that you found your dinner "Heerlijk!! " Rard86.
We have 3 different pianists at the restaurant 7 days a week. My favourite is Pak Stevie Wonder. He has been with us for years and is so kind. Our restaurant is on the more expensive side, we try to focus on the best quality wines, foods and offer our best service. I feel very happy to hear that you loved it. I have told all of the service team and our Chef Luke told his about your great comments.
Suksema!

Pak Pastika
Restaurant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een aantal maal heerlijk gegeten. De kaart varieert regelmatig en het menu is een absolute aanrader. Daarnaast een uitstekende wijnkaart.

Bedank John B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rudderless-Sailor, Chef van The Restaurant at The Legian Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 maart 2017
Google-vertaling

Thank you John B for recommending us to others. I am very happy to read your great review.

Have a wonderful day and bon apetit,

Chef Luke

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Na 3 weken Bali vanuit Amsterdam kunnen we dit benoemen tot het beste restaurant van Bali.
Het is 'verstopt' in The Legian achter grote muren maar het restaurant ligt prachtig aan de zee.

We hebben gekozen voor het chef menu (700 indo rupiah). Prijs kwaliteit geweldig.
Wijn arrangement is ook uitstekend bij elk gerecht. Chef komt ook netjes langs aan tafel. Eventuele allergieën wordt rekening mee gehouden.

Mocht je in Bali zijn en een avond zin hebben in romantiek, fantastisch eten en geweldige wijn, hier moet je zijn.

Bedank Lesley M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rudderless-Sailor, Chef van The Restaurant at The Legian Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Lesley M,

Thank you very much for writing such a "GEWELDIG! " review. I am very happy to hear that you rate us as the best restaurant in Bali!
It is always a pleasure to help our guests and special requests. We often create special menus upon request and are even making one for two of our VIP guests this Friday as a Kosher menu.
Please do join us again soon at The Restaurant @ The Legian Bali.

Best culinary regards,

Chef Luke

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Restaurant at The Legian Bali bekeken, bekeken ook

 

In The Restaurant at The Legian Bali geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding