Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.158)
Beoordelingen filteren
1.158 resultaten
Waardering van reizigers
530
458
127
29
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
530
458
127
29
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.158 beoordelingen
Beoordeeld op 22 januari 2018

Wij hebben 7 nachten overnacht in dit fantatische hotel. Het hotel biedt een uitstekende ontbijt en diner. Het is is gelegen aan een super gezellige straat waar veel restaurants en winkels te vinden zijn. Tegenover het hotel is een supermarkt waar je makkelijk geld kunt wisselen en tevens makkelijk terecht om even snel iets te kopen. Het personeel is heel vriendelijk en de drankjes zijn t.o.v. andere bars/restaurants niet duur. Wij hebben geen hinder ondervonden van de bouwwerkzaamheden naast het hotel. Het gebouw was namelijk al grotendeels af. De kamers zijn schoon en degelijk (standaard kamer). Wij raden IZE Semniyak zeker aan. Je zult er geen spijt van krijgen. believe me!!

Kamertip: Gelegen aan een gezellige straat en het ontbijt is werkelijk fantastisch
Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank rishis75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Esteban M, other van IZE Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 januari 2018
Google-vertaling

Dear Rishis75,

Greetings from Seminyak!

Thank you for sharing your experience and review Ize Seminyak on tripadvisor. I am delighted to read that you have enjoyed your stay at IZE Seminyak. Indeed, the hotel location is perfect to explore the heart of Seminyak and all its amazing life which flows right at the door step.
The team will be delighted to learn how satisfied you are with the service and facilities provided.

If we have the pleasure to host you again during your next holidays in Bali, I will be delighted to welcome you back and give you new recommendations for you to explore even further the Seminyak area and beyond.

I hope you had a fantastic stay in Bali and both the IZE family and myself are looking forward to welcome you again in the future.

Kindest regards,

Esteban & the IZE Family
Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 april 2017

Leuke plaats ! In het centrum en goed verzorgd hotel. Ontbijt is heel uitgebreid en varieert elke dag. Taxi aan het hotel vragen is heel wat duurder dan er zelf eentje regelen ! Hiervoor is de app van blue Bird wel erg handig.

Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Nele S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Esteban M, General Manager van IZE Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 april 2017
Google-vertaling

Dear Nele S,

Greetings from exciting Seminyak!

Thank you very much for your review. I am glad you found the hotel facilities, condition of the rooms and our breakfast totally up to your standards. Regarding the transportation fares, unfortunately it is true that the hotel ones are slightly higher compare to the ones on the street, due to our insurance mainly to keep the highest safety for our guests.

Thank you for your understanding.

I would love to welcome you back in the near future.

Best regards,

Esteban & the IZE Family
Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 november 2016 via mobiele applicatie

Het IZE hotel ligt perfect gelegen midden in Seminyak. Als je van shoppen en lekkere restaurants houdt zit je hier helemaal goed. Het hotel is trendy en strak ingericht met een rooftop zwembad. Er zijn ook kamers met toegang op een eigen zwembad op de 1ste verdieping. De kamers zelfs zijn ruim, met een extra breed bed en een prachtige badkamer. Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar je heerlijk kunt ontbijten. Het personeel is super vriendelijk. Echt een aanrader als je in Seminyak wilt verblijven en van uitgaan houdt.

Datum van verblijf: november 2016
Bedank Yvon_Amsterdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rocio E, Manager van IZE Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 december 2016
Google-vertaling

Dear Yvon,

It is a pleasure to read how much you enjoyed your stay with us. Thank you very much for the kind description of our hip hotel which, indeed, has the chance to be set in one of Seminyak's hottest spots.

We hope to have the pleasure to welcome you again or any of your friends & relatives at IZE Seminyak!

All the best from Bali to Amsterdam,

Rocio Estevez & the IZE Family
Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2016

Het hotel ziet er bij binnenkomst erg modern en netjes uit. Personeel aan de receptie is uiterst vriendelijk en beleefd. Ontbijt in de ochtend is prima verzorgd en ook hier het personeel erg vriendelijk. De kamer is ruim en ziet er nieuw uit. Een heerlijk groot comfortabel bed, en een grote televisie. De badkamer is ruim met een heerlijke stortdouche. Badjassen en pantoffels waren aanwezig in de kamer. Kamer werd iedere dag schoon gemaakt. De ligging is perfect, middenin de drukke straat van Seminyak. Volop restaurants en hotels in de buurt. Ku De Ta op loopafstand en ook Potato Head is vlakbij. Het enige nadeel was het zwembad, deze heeft vanwege een overkapping de gehele dag zo goed als schaduw. Wij zijn hier dan ook niet geweest, omdat we er niet in de zon konden liggen. Dit hotel is zeker een aanrader.

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Charlenevz89
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2016 via mobiele applicatie

Het Ize hotel is een top hotel als je midden in Seminyak wilt verblijven. Het hotel biedt mooie en moderne kamers met een coole rooftop bar en 2 zwembaden. De meeste dingen zijn op loopafstand. Ontbijt was goed verzorgd. Wij hadden gevraagd naar een kamer aan de achterzijde van het hotel zodat we geen geluidoverlast hadden van de drukke straat waar het aan ligt, of je hier aan de voorzijde last van hebt weet ik niet maar het is wellicht een keuze die fijn kan zijn voor het verblijf in dit hotel.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank Teun1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken