Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede plaats om te overnachten in seminyak”
Beoordeling van Ize Seminyak

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
Ize Seminyak
Beoordeeld als nr. 48 van 148 hotels in Seminyak
Certificaat van uitmuntendheid
3 april 2017 beoordeeld

Leuke plaats ! In het centrum en goed verzorgd hotel. Ontbijt is heel uitgebreid en varieert elke dag. Taxi aan het hotel vragen is heel wat duurder dan er zelf eentje regelen ! Hiervoor is de app van blue Bird wel erg handig.

  • Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Nele S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Esteban M, General Manager van Ize Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 april 2017
Google-vertaling

Dear Nele S,

Greetings from exciting Seminyak!

Thank you very much for your review. I am glad you found the hotel facilities, condition of the rooms and our breakfast totally up to your standards. Regarding the transportation fares, unfortunately it is true that the hotel ones are slightly higher compare to the ones on the street, due to our insurance mainly to keep the highest safety for our guests.

Thank you for your understanding.

I would love to welcome you back in the near future.

Best regards,

Esteban & the IZE Family
Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.034)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 8 van 1.034 beoordelingen

12 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het IZE hotel ligt perfect gelegen midden in Seminyak. Als je van shoppen en lekkere restaurants houdt zit je hier helemaal goed. Het hotel is trendy en strak ingericht met een rooftop zwembad. Er zijn ook kamers met toegang op een eigen zwembad op de 1ste verdieping. De kamers zelfs zijn ruim, met een extra breed bed en een prachtige badkamer. Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar je heerlijk kunt ontbijten. Het personeel is super vriendelijk. Echt een aanrader als je in Seminyak wilt verblijven en van uitgaan houdt.

Verbleef: November, 2016
Bedank Yvon_Amsterdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rocio E, Manager van Ize Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 december 2016
Google-vertaling

Dear Yvon,

It is a pleasure to read how much you enjoyed your stay with us. Thank you very much for the kind description of our hip hotel which, indeed, has the chance to be set in one of Seminyak's hottest spots.

We hope to have the pleasure to welcome you again or any of your friends & relatives at IZE Seminyak!

All the best from Bali to Amsterdam,

Rocio Estevez & the IZE Family
Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2016 beoordeeld

Het hotel ziet er bij binnenkomst erg modern en netjes uit. Personeel aan de receptie is uiterst vriendelijk en beleefd. Ontbijt in de ochtend is prima verzorgd en ook hier het personeel erg vriendelijk. De kamer is ruim en ziet er nieuw uit. Een heerlijk groot comfortabel bed, en een grote televisie. De badkamer is ruim met een heerlijke stortdouche. Badjassen en pantoffels waren aanwezig in de kamer. Kamer werd iedere dag schoon gemaakt. De ligging is perfect, middenin de drukke straat van Seminyak. Volop restaurants en hotels in de buurt. Ku De Ta op loopafstand en ook Potato Head is vlakbij. Het enige nadeel was het zwembad, deze heeft vanwege een overkapping de gehele dag zo goed als schaduw. Wij zijn hier dan ook niet geweest, omdat we er niet in de zon konden liggen. Dit hotel is zeker een aanrader.

  • Verbleef: Juni, 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Charlenevz89
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het Ize hotel is een top hotel als je midden in Seminyak wilt verblijven. Het hotel biedt mooie en moderne kamers met een coole rooftop bar en 2 zwembaden. De meeste dingen zijn op loopafstand. Ontbijt was goed verzorgd. Wij hadden gevraagd naar een kamer aan de achterzijde van het hotel zodat we geen geluidoverlast hadden van de drukke straat waar het aan ligt, of je hier aan de voorzijde last van hebt weet ik niet maar het is wellicht een keuze die fijn kan zijn voor het verblijf in dit hotel.

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
Bedank Teun1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2015 beoordeeld

Hotel ligt in de oberoistreet, heel druk, leuk, maar wanneer je wilt gaan slapen zou het wel fijn zijn als de kamer werkelijk soundproof is. Had een suite, heel mooi meer een appartement . De badkamer lijkt op een privé spa. Heel ruim met een prachtige douche, jacuzzi etc. Personeel zeer vriendelijk. Toch is mijn beoordeling gemiddeld, vanwege geluidsoverlast en de rooftop zwembad ligt de hele dag in de schaduw.

Verbleef: Oktober, 2015
Bedank Helenakokprins
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2015 beoordeeld

heerlijk hotel 2 dagen verbleven, kamers zagen er netjes uit en een zwembad op het dak. de locatie van het hotel was heel centraal met super veel leuke restaurantjes eromheen. ga vooral ook eens naar red carpet!

  • Verbleef: April, 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Rowan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed hotel in de drukke straat van Seminyak. Omdat het hotel geen kamers aan de voorzijde heeft heb je geen last van de drukte. Zeer vriendelijk personeel en goede service. Gratis gebruik van de minibar. Een klein minpuntje is het zwembad op de bovenste verdieping. Deze is erg mooi, maar ligt volledig in de schaduw waardoor het niet lekker zwemmen is of aan het zwembad liggen is.

Verbleef: Augustus, 2015, reisde met een partner
Bedank NayraDo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Seminyak bekeken
op 0,1 km afstand
U Paasha Seminyak
U Paasha Seminyak
nr. 42 van 148 in Seminyak
1.328 beoordelingen
op 1,9 km afstand
TS Suites Leisure Seminyak Bali
op 1,1 km afstand
Blue Karma Hotel
Blue Karma Hotel
nr. 20 van 148 in Seminyak
721 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1,1 km afstand
L Hotel Seminyak
L Hotel Seminyak
nr. 50 van 148 in Seminyak
731 beoordelingen
op 1,6 km afstand
The Haven Bali
The Haven Bali
nr. 59 van 148 in Seminyak
1.922 beoordelingen
op 1,1 km afstand
Pelangi Bali Hotel
Pelangi Bali Hotel
nr. 87 van 148 in Seminyak
1.100 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Ize Seminyak geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Ize Seminyak

Adres: Jl. Kayu Aya no. 68, Seminyak 80361, Indonesië
Locatie: Indonesië > Bali > Kuta District > Seminyak
Voorzieningen:
Bar/lounge Selectie dranken Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Restaurant Roomservice Zwembad
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 48 van 148 hotels in Seminyak
Prijsklasse: € 59 - € 112 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Ize Seminyak 4*
Aantal kamers: 81
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com, Agoda, Ctrip TA, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Ize Seminyak met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding