Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Real Paradise”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Seminyak, Kuta District, Bali

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Mireille ...
Amsterdam, Nederland
1 beoordeling
“Real Paradise”
Beoordeeld op 17 november 2013 voor een verblijf in November, 2013

Villa Rosita is een waar paradijs in Seminyak. Een heerlijke privé villa waar je zowel met 2 personen als meerdere kunt verblijven. Slaapkamers met airco, grote/ruime badkamers met douche en bad, een buitenkeuken en een zwembad.

Villa Rosita ligt heel centraal en je bent zo in het centrum, op het strand of op de route naar Kuta, Legian, Echo Beach, Tanah Lot etc. Daarnaast eet je heerlijk in de naastgelegen Warung en ga je voor een massage naar de massagesalon naast de Warung.

Iedereen is erg aardig & behulpzaam - je voelt je gelijk helemaal thuis!
Villa Rosita raad ik zeker aan voor een top vakantie in Seminyak!

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FATpunk
Singapore, Singapore
Niveau 3 bijdrager
4 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 10 juni 2016 voor een verblijf in Juni, 2016
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
HandD_Tra ...
UK
Niveau 5 bijdrager
53 beoordelingen
38 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 41 nuttige stemmen
Beoordeeld op 18 oktober 2014 voor een verblijf in Oktober, 2014
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
sarah w
Melbourne, Australië
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 30 juni 2014 voor een verblijf in Mei, 2014
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Spaciousness of Villa
Reisgroep: Solo-reiziger
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com.au. De oorspronkelijke versie bekijken
Debbie R
Amsterdam, Nederland
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 15 juni 2013 voor een verblijf in Mei, 2013
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The pool and the garden and the friendly staff
Minpunten: It rained sometimes
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
SASDARE
Gold Coast, Australië
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 12 april 2016 voor een verblijf in April, 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Pool so that we could get away from the heat and no air con.
Minpunten: Air con not working.
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 apr 2016
Dear Sophie,

Thank you for your valuable feedback to our service and facility. We are deeply sorry for the inconvenience you experienced during your last nights at our villa.

Our villa team has shown and explained to you that our DVD players are working fine and the construction happening 2 houses behind our villa finishes by 5pm daily. We would've been able to follow-up quickly if we had been informed prior to your departure date about the loosen water-hanger bolts which now have been screwed-in easily. We found no ants in the wardrobes or clothes hangers but we have placed pest control chemical/anti-ants chalk around the mentioned area. Our pool deck currently has a few parts under repair but the showing bolts have been screwed in. The AC in the 2nd bedroom was not broken but the remote was pressed wrongly so that it did not blow the cool air steadily.

Regarding the main bedroom's AC, it was repaired and tested during your tour on Monday, so it was fixed. We were not informed until Tuesday morning that it wasn't working properly again in the evening of that same day. Since our workmen can only enter the villa in the afternoon, you agreed to move to the other room instead - so we were under the impression that you were ok with this arrangement and decided to look into it again only after your departure in order to respect your privacy as much as possible.

We wish we were addressed with the undergoing problems during your stay, so we could've taken actions and/or refund the unused nights by offering other villa to move to at the same rate. We only received the feedback on your last day mentioning that you were not happy with your last 3 nights (Sunday-Tuesday nights) at our villa.
We are sorry we cannot refund your stay with us. We could've offered free in-villa Spa or dinner or car + driver for tour in order to make up for your disappointment - since the free transportation we provided upon departure seems to be inadequate, but it was the only thing we could offer since you had to leave by noon on Wednesday when we received your feedback.

We hope to be at your assistance in the future. Again, please accept our apology.

Best regards,
Rosita
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 140
/ Nacht
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen