Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klein maar fijn”
Beoordeling van Umadasa Seminyak

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
Umadasa Seminyak
Beoordeeld als nr. 13 van 124 B&B's / pensions in Seminyak
Certificaat van uitmuntendheid
26 mei 2017 beoordeeld

Via TA deze bestemming gekozen. Dit is een villa met 4 kamers en een familiekamer. Een piepklein badje in een klein tuintje . Vriendelijke ontvangst. Familiekamer , 2 kamers met tussendeur op bovenverdieping. Heel erg netjes en schoon, prima bedden en a.c. Ontbijt op bestelling. Een lief meisje Lina, runt deze villa, de eigenaar heeft meer villa's. om de hoek drukke straat , vlak bij strand en restaurants en winkels en geldautomaten.

Verbleef: Mei, 2017
Bedank Hanniebax
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Info U, Manager van Umadasa Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juli 2017
Google-vertaling

Om Suastiastu.

Hello Hannie,
Greetings from Umadasa Seminyak.

Thank you for have stayed at Umadasa Seminyak in your recent holiday in Seminyak, Bali.

Thank you for your generous review and your positive input. We always consider that every input is important to us as it may valuable in our effort to develop our services for our guests.

But then again, err is human. Therefore, we’d like to take this opportunity to express our sincerest apology for any inconveniences that you might have experienced during your stay. We hope that it will not lessen your trust upon our service in general.

It has been our pleasure to have you stayed as our guest.
We hope that you will choose to stay with us again in your next holiday in Bali. It will be a privilege to have you stay again with us at Umadasa Seminyak in the nearest future.

Om Santi Santi Santi Om.


Yours Sincerely,

Debora Allo
(Hotel Management)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (171)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 171 beoordelingen

26 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Een fijn klein hotel dicht bij het strand. Je kan er ontbijten als je dat wilt. Kamer is niet al te groot en het is wel gehorig. Verder uitgerust met eigen badkamer en airco; en ze maken dagelijks je kamer schoon. Vriendelijk personeel en je moet bij aankomst betalen.

Verbleef: November, 2015
Bedank Amela H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
deb0ra10, Manager van Umadasa Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 november 2015
Google-vertaling

Om Suastiastu.

Dear Amela H,
Greetings from Umadasa Seminyak.

Thank you for have stayed at Umadasa Seminyak in your recent holiday in Seminyak, Bali.

Thank you for your generous review and your positive input. We always consider that every input is important to us as it may valuable in our effort to develop our services for our guests.

We'd also like to take this opportunity to express our apology for any inconveniences caused during your stay.

We always remind our guest to keep up the tranquility within the premise and we always mentioned it upon their check in. Still, unfortunately, we cannot control attitude of each guest. Some guests were less tolerant and only think for themselves. Although their actions may disturbed other guests, but they conduct as accordingly as they like. Even when we already reminded them properly. We apologize for this inconvenience.

We admit that we always retrieve all payments upfront upon guest check in. Such policy taken since we do not have any collateral guarantee that we can use and we do not have COF system where we can virtually charge guest's credit card directly.
But we always mentioned this situation in our Confirmation Letter that we send to our guest.

Once again, we apologize for the inconveniences.

It has been our pleasure to have you stayed as our guest.
We hope that you will choose to stay with us again in your next holiday in Bali. It will be a privilege to have you stay again with us at Umadasa Seminyak in the nearest future.

Om Santi Santi Santi Om.


Yours Sincerely,

Debora Allo
(Hotel Management)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 december 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is heerlijke rustige plek met een prachtig tuintje en een verkoelend zwembadje, om de hoek van de hoofdstraat. Bovendien is het ontbijt echt uitstekend! Iedere dag iets anders en ontzettend vers. De kamers zijn mooi en westers. Na een paar weken reizen op Java was dit een warm welkom voor ons, vooral de minibar! Tijdens mijn verblijf ben ik een dag flink ziek geweest, ik was erg blij dat ik toen hier verbleef. Het personeel was namelijk erg lief en behulpzaam. Een ander pluspunt is dat je kamer iedere dag wordt schoongemaakt. Een verblijf waar je goed kunt uitrusten en relaxen dus.

Verbleef: December, 2014
Bedank Annemare29
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Debora Irene A, Manager van Umadasa Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 januari 2015
Google-vertaling

Om Suastiastu.

Hello Annemare29,
Greetings from Umadasa Seminyak.

Thank you for have stayed at Umadasa Seminyak in your recent holiday in Bali.

Thank you for your generous review. We always consider that even a positive review is important to us as it may valuable in our effort to develop our services for our guests.

But then again, err is human. Therefore, we’d like to take this opportunity to express our sincerest apology for any inconveniences that you might have experienced during your stay. We hope that it will not lessen your trust upon our service in general.

It has been a privilege pleasure to had you stayed as our guest.
We hope that you will choose to stay with us again in your next holiday in Bali. It will be a privilege to have you stay again with us at Umadasa Seminyak in the nearest future.

Om Santi Santi Santi Om.


Yours Sincerely,

Debora Allo
(Hotel Management)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 mei 2014 beoordeeld

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen met een drankje.
Hierna werden er regels aangeboden. Ik heb hier zelf niet zoveel moeite mee.
Umadasa ligt dicht bij het strand van Seminyak(ong. 100 meter) en bij de winkelstraat en restaurantjes (beide vrijwel direct om de hoek).
Ondanks dat de drukke winkelstraat dichtbij is heb je hier geen last van.
Elke morgen een prima ontbijt in de gezamenlijke ruimte, waardoor je ook in contact kunt komen met andere reizigers. Het ontbijt had per dag variatie. Elke dag kreeg je koffie/thee, fruit en een sapje. En daarbij een bananapancake, roerei oid wat per dag varieerde.

  • Verbleef: April, 2014, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank trea2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Debora Irene A, Manager van Umadasa Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 mei 2014
Google-vertaling

Hello trea2014,
Om Suastiastu. Greetings from Umadasa Seminyak.

Thank you for have stayed at Umadasa Seminyak in your recent holiday in Bali.

Thank you for your generous review and your positive input. We always consider that every input is important to us as it may valuable in our effort to develop our services for our guests.

But then again. Err is human. We humbly apologize for any inconveniences that you may had experienced during your stay. We hope that it will not lessen your trust upon our service.
We hope that you will choose to stay at Umadasa Seminyak again in your next holiday in Bali.
It will be a privilege to have you stay again with us in the nearest future.

Om Santi Santi Santi Om.


Yours Sincerely,

Debora Allo
(Hotel Management)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2013 beoordeeld

Het was geen leuke binnenkomer in het guesthouse, terwijl ze alle potentie hebben om een prachtig questhouse te zijn, lukt het de mensen niet om met goede communicatie beide partijen naar de zin te maken.

Helaas maar 2 sterren voor het feit dat het bij binnenkomst een strenge incheck was. Gegevens paspoorten afgeven voor kopietjes...We kregen gelijk de 'regels' onder de neus gedrukt en moesten gelijk betalen. We hadden al voor een nacht via internet betaald, maar ze stonden erop gelijk het andere bedrag ook te betalen bij binnenkomst, anders moesten we een paspoort inleveren. Op zich niet heel erg, maar het pin apparaat wilde geen mastercard accepteren. Waarop ze zeiden dat er niets op de kaart stond. Ze wilde weten hoe laat ze het geld dan wel kregen. Precies op tijd kwamen ze s avond het geld halen... geen minuut later.

Flexibel en flexibiliteit: 0, Een scramble egg was ook bijna een probleem, want de dames waren gewent alleen spiegeleiren te maken.


Verder heerlijk geslapen, een soort van studentenkamer, dat was best ok, leuke sfeervolle woonkomer!! 3000 meter van de zee en toch genoten ondanks constant gestresste dames die geen engels spraken en die niet wisten hoe ze af en toe met de gasten om moetsen gaan!!

servise was slecht, verder best ok verblijf!!

  • Verbleef: Juli, 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank mata m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Debora Irene A, Manajer van Umadasa Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 september 2013
Google-vertaling

Hello Mata,
Om Suastiastu. Greetings from Umadasa.

Thank you for have stayed at Umadasa in your recent holiday in Bali.

Thank you for your generous review and your positive input. We always consider that every input is important to us as it may valuable in our effort to develop our services for our guests.

We apologize for the confusion you may experienced for the payment.
We have to admit that we have a policy to retrieve deposit upon the reservation's made and the less balance of the amount from total days reserved upon the guest's arrival.
Such policy had actually mentioned in our site in the portal site (Booking.com) where you made the reservation in the first place. We also re-mentioned the policy in the Reservation Confirmation Sheet that we send to every guest.

We also have a policy to obtain guest's passports upon their arrival. But it's only to copy them as we have an obligation to make a police report that we have to sumbit to the police station for all incoming guests.

Once again, we sincerely apologize for any inconveniences that you experienced during your stay. We hope that it will not lessen your trust upon our service.

Thanking you again for the positive inputs you've shared which valuable for us to develop a better services for our guests.

Om Santi Santi.


Yours Sincerely,

Debora Allo
(Hotel Management)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is het?
Machinevertalingen weergeven?
13 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Verbleef: November, 2017, reisde met een partner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Info U, Manager van Umadasa Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 november 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is het?
Machinevertalingen weergeven?
8 oktober 2017 beoordeeld

  • Verbleef: Oktober, 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Info U, Manager van Umadasa Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 november 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Seminyak bekeken
op 0,2 km afstand
Villa Coco
Villa Coco
nr. 31 van 148 in Seminyak
672 beoordelingen
op 0,7 km afstand
Tijili Seminyak
Tijili Seminyak
nr. 40 van 148 in Seminyak
500 beoordelingen
op 0,3 km afstand
Hotel Horison Seminyak
Hotel Horison Seminyak
nr. 61 van 148 in Seminyak
1.079 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 0,7 km afstand
Bali Ginger Suites & Villa
Bali Ginger Suites & Villa
nr. 27 van 148 in Seminyak
592 beoordelingen
op 2,7 km afstand
Villa Bunga Hotel & Spa
Villa Bunga Hotel & Spa
nr. 9 van 124 in Seminyak
191 beoordelingen
op 1 km afstand
Kubu Cempaka Seminyak
Kubu Cempaka Seminyak
nr. 4 van 124 in Seminyak
257 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Umadasa Seminyak geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Umadasa Seminyak

Adres: Jl. Arjuna / Double Six, Gang Tune Hotel No. 10, Seminyak 80361, Indonesië
Locatie: Indonesië > Bali > Kuta District > Seminyak
Voorzieningen:
Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Roomservice Suites Zwembad Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 13 van 124 B&B's / pensions in Seminyak
Prijsklasse: € 23 - € 48 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:2 ster(ren) — Umadasa Seminyak 2*
Aantal kamers: 5
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, dus je kunt je reserveringen bij Umadasa Seminyak met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding