Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Net hotel, prima prijs”
Beoordeling van Primera Hotel Seminyak

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
Primera Hotel Seminyak
Beoordeeld als nr. 90 van 148 hotels in Seminyak
25 augustus 2017 beoordeeld

Ik was benieuwd, in Seminyak barst het van de hotels e.d. Maar afgaande op Tripadvisor zou dit gewoon goed moeten zijn. Zo pakte het gelukkig ook uit; in het kort: Modern hotel, vriendelijk personeel, schoon, nette kamers, prima bedden. Ik heb geen gebruik gemaakt van het ontbijt dus dat kan ik niet beoordelen.

Kamertip: Ik had een kamer aan de achterkant van het hotel. Lekker rustig.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Augustus, 2017, reisde alleen
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank deloodz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Djati_Wijaya, General Manager van Primera Hotel Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Mr. Deloodz,

Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Primera Hotel Seminyak. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies.

At Accor, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence.

We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future.

Sincerely,

Djati Asmara Wijaya
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.015)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 1.015 beoordelingen

1 juni 2017 beoordeeld

Dit hotel is zeer goed als je maar enkele dagen in Bali bent , zeer goede ligging , 10 min
wandelen van de zee en veel restaurants en winkels inde buurt waar ze niet zo opdringerig zijn als in kuta
Propere kamers , goed uitgebreid ontbijt en zeer vriendelijk personeel .

  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Jan_ory
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Djati_Wijaya, General Manager van Primera Hotel Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juni 2017

Geachte mevrouw. Jan Ory,

We stellen graag uw opmerkingen over uw verblijf in het Primera Hotel Seminyak beheerd door AccorHotels op prijs.

Het is altijd een genoegen om positieve feedback te ontvangen. Ik deel uw opmerkingen met ons team. Ik ben er zeker van dat deze feedback als een aanmoediging voor al onze medewerkers zal dienen als we streven ernaar om de kwaliteit van onze diensten voortdurend te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring, en we hopen dat uw volgende bezoek zo aangenaam zal zijn als de vorige.

Oprecht,

Djati Asmara Wijaya
Algemeen directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel binnen het uitgaansgebied van Seminyak, goedkoop hotel, verzorgde kamers, vriendelijk personeel en prima ontbijt. Wel wat lawaaiig in de nacht, men kan er 24uur/dag in en uitchecken. Prima voor een paar nachten.

Verbleef: November, 2016, reisde alleen
Bedank petrusnarain
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ateng_Aditya, Manajer van Primera Hotel Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 november 2016
Google-vertaling

Dear Petrusnarain,

Warmest Greeting from Primera Hotel Seminyak.

Thank you for taking time to write the good review. We are very happy that you like our friendliness and breakfast. We are very sorry to hear that you were disturbed by noise from the road.
Once again, thank you for the review and looking forward to welcome you back at our hotel.

Best Regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier 3 nachten geslapen vanwege bezoek aan een vriendin die in Seminyak woont. Goed verzorgd, goedkoop, midden in het centrum; daardoor wel veel drukte en geluid van het uitgaansleven te horen (slapen werd echter niet beïnvloed voor ons). Elke dag schone handdoeken en bed, prima om alleen te slapen! Wij hebben hier niet gegeten of gedronken, dat deden we bij kleine tentjes in en rondom Seminyak. Als je een scooter huurt houdt het beveiligingspersoneel het verkeer tegen, waardoor je veilig de weg op kan!

Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
Bedank XBxx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
W_Darmawan, General Manager van Primera Hotel Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 oktober 2016
Google-vertaling


Dear Guest
I am glad to hear that you are happy and thank you for staying with us at Primera Hotel Seminyak, your feedback is very welcome. I appreciated you taking the time to post a review.
I am very pleased to note that you were satisfied with the level of service, Thank you again and we hope to welcome you again at Primera Hotel Seminyak in the near future.
Kind Regards
Wayan Darmawan
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 oktober 2016 beoordeeld

Nette kamer en behulpzaam personeel, half 5 's nachts inchecken was geen probleem. Ongeveer 10 min lopen tot het strand, eetgelegenheid dichtbij en een uitgebreid ontbijt. Kamers zijn wel gehorig en bij de lounge en plekken in het restaurant aan de lounge hangt een nare geur. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Lisette B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
W_Darmawan, General Manager van Primera Hotel Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 oktober 2016
Google-vertaling


Dear Guest.
Thank you for your positive comments. I am so glad to hear that you enjoyed your stay with us!, your comments about noise we'll looked into as priority and I hope you give us chance to welcome you again in the future as hotel guest.
Kind Regards
Wayan Darmawan
GM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ligt in een leuk straatje niet ver van het strand. Om de hoek zit direct een leuke warung waar je heerlijk Indonesisch kan ontbijten. Prima kamer en vriendelijk personeel.

Enige minpuntje vond ik dat er 2 badhanddoeken lagen, maar geen kleiner handdoekje.

Verbleef: Juli, 2016, reisde met een partner
Bedank Thomas C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
W_Darmawan, General Manager van Primera Hotel Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2016
Google-vertaling


Dear Thomas C
Thank you for staying with us at Primera Hotel Seminyak, your feedback is very welcome. I appreciated you taking the time to post a review.
I am very pleased to note that you were satisfied with the level of service, the friendliness of staff and the location of the hotel. Your positive comments will always motivate us to do more to make our customers satisfied. Thank you again and we hope to welcome you again in the near future.
Kind Regards
Wayan Darmawan
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2015 beoordeeld

voor de prijs is dit een schitterende locatie met zwembad .uitgebreid ontbijt .
als je een kamer reserveert denk ik dat je de beste wifi heb dicht bij de lift .
kamer 362 had goede verbinding maar 368 was er geen verbinding .

Kamertip: vraag naar een kamer met goede wifi , dit is niet op alle kamers het geval
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Oktober, 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Jan_ory
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Seminyak bekeken
op 2,2 km afstand
favehotel Umalas
favehotel Umalas
nr. 83 van 148 in Seminyak
702 beoordelingen
op 0,5 km afstand
Grandmas Plus Hotel Seminyak
Grandmas Plus Hotel Seminyak
nr. 71 van 148 in Seminyak
958 beoordelingen
op 1,7 km afstand
Hotel Liberta Seminyak Bali
Hotel Liberta Seminyak Bali
nr. 121 van 148 in Seminyak
10 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 0,3 km afstand
Vansari Hotel Seminyak
Vansari Hotel Seminyak
nr. 56 van 148 in Seminyak
138 beoordelingen
op 0,3 km afstand
PING Hotel Seminyak Bali
PING Hotel Seminyak Bali
nr. 51 van 148 in Seminyak
494 beoordelingen
op 1 km afstand
Puri Dewa Bharata Hotel & Villas
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Primera Hotel Seminyak geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Primera Hotel Seminyak

Adres: Jl. Abimanyu no. 9A, Seminyak 80361, Indonesië (Voorheen favehotel Seminyak)
Locatie: Indonesië > Bali > Kuta District > Seminyak
Voorzieningen:
Bar/lounge Gratis parkeren Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 90 van 148 hotels in Seminyak
Prijsklasse: € 16 - € 22 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Primera Hotel Seminyak 3*
Aantal kamers: 251
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Agoda, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Primera Hotel Seminyak met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding