Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.055)
Beoordelingen filteren
1.055 resultaten
Waardering van reizigers
199
423
292
82
59
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
199
423
292
82
59
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.055 beoordelingen
1 juni 2017 beoordeeld

Dit hotel is zeer goed als je maar enkele dagen in Bali bent , zeer goede ligging , 10 min
wandelen van de zee en veel restaurants en winkels inde buurt waar ze niet zo opdringerig zijn als in kuta
Propere kamers , goed uitgebreid ontbijt en zeer vriendelijk personeel .

  • Verbleef: mei 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Jan_ory
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Djati_Wijaya, General Manager van ibis budget Bali Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juni 2017

Geachte mevrouw. Jan Ory,

We stellen graag uw opmerkingen over uw verblijf in het Primera Hotel Seminyak beheerd door AccorHotels op prijs.

Het is altijd een genoegen om positieve feedback te ontvangen. Ik deel uw opmerkingen met ons team. Ik ben er zeker van dat deze feedback als een aanmoediging voor al onze medewerkers zal dienen als we streven ernaar om de kwaliteit van onze diensten voortdurend te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring, en we hopen dat uw volgende bezoek zo aangenaam zal zijn als de vorige.

Oprecht,

Djati Asmara Wijaya
Algemeen directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel binnen het uitgaansgebied van Seminyak, goedkoop hotel, verzorgde kamers, vriendelijk personeel en prima ontbijt. Wel wat lawaaiig in de nacht, men kan er 24uur/dag in en uitchecken. Prima voor een paar nachten.

Verbleef: november 2016, reisde alleen
Bedank petrusnarain
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ateng_Aditya, Manajer van ibis budget Bali Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 november 2016
Google-vertaling

Dear Petrusnarain,

Warmest Greeting from Primera Hotel Seminyak.

Thank you for taking time to write the good review. We are very happy that you like our friendliness and breakfast. We are very sorry to hear that you were disturbed by noise from the road.
Once again, thank you for the review and looking forward to welcome you back at our hotel.

Best Regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier 3 nachten geslapen vanwege bezoek aan een vriendin die in Seminyak woont. Goed verzorgd, goedkoop, midden in het centrum; daardoor wel veel drukte en geluid van het uitgaansleven te horen (slapen werd echter niet beïnvloed voor ons). Elke dag schone handdoeken en bed, prima om alleen te slapen! Wij hebben hier niet gegeten of gedronken, dat deden we bij kleine tentjes in en rondom Seminyak. Als je een scooter huurt houdt het beveiligingspersoneel het verkeer tegen, waardoor je veilig de weg op kan!

Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
Bedank XBxx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
W_Darmawan, General Manager van ibis budget Bali Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 oktober 2016
Google-vertaling


Dear Guest
I am glad to hear that you are happy and thank you for staying with us at Primera Hotel Seminyak, your feedback is very welcome. I appreciated you taking the time to post a review.
I am very pleased to note that you were satisfied with the level of service, Thank you again and we hope to welcome you again at Primera Hotel Seminyak in the near future.
Kind Regards
Wayan Darmawan
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 oktober 2016 beoordeeld

Nette kamer en behulpzaam personeel, half 5 's nachts inchecken was geen probleem. Ongeveer 10 min lopen tot het strand, eetgelegenheid dichtbij en een uitgebreid ontbijt. Kamers zijn wel gehorig en bij de lounge en plekken in het restaurant aan de lounge hangt een nare geur. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Lisette B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
W_Darmawan, General Manager van ibis budget Bali Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 oktober 2016
Google-vertaling


Dear Guest.
Thank you for your positive comments. I am so glad to hear that you enjoyed your stay with us!, your comments about noise we'll looked into as priority and I hope you give us chance to welcome you again in the future as hotel guest.
Kind Regards
Wayan Darmawan
GM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ligt in een leuk straatje niet ver van het strand. Om de hoek zit direct een leuke warung waar je heerlijk Indonesisch kan ontbijten. Prima kamer en vriendelijk personeel.

Enige minpuntje vond ik dat er 2 badhanddoeken lagen, maar geen kleiner handdoekje.

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank Thomas C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
W_Darmawan, General Manager van ibis budget Bali Seminyak, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2016
Google-vertaling


Dear Thomas C
Thank you for staying with us at Primera Hotel Seminyak, your feedback is very welcome. I appreciated you taking the time to post a review.
I am very pleased to note that you were satisfied with the level of service, the friendliness of staff and the location of the hotel. Your positive comments will always motivate us to do more to make our customers satisfied. Thank you again and we hope to welcome you again in the near future.
Kind Regards
Wayan Darmawan
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken