Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (441)
Beoordelingen filteren
442 resultaten
Waardering van reizigers
272
146
15
7
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
272
146
15
7
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 442 beoordelingen
23 april 2017 beoordeeld

Helemaal onverwacht hadden we daags tevoren een kamer geboekt....
We hadden geen al te hoge verwachtingen van dit 3*** verblijf, maar dit bleek een vergissing. Heel netjes, mooie ruime kamer met alle komfort, vriendelijke gastvrouw, mooie tuin met zwembad. Het kleinschalig project is een echte aanrader voor wie een dag of twee in dit lieflijke dorp verblijft....
Wellicht zijn er mooiere of betere gastverblijven te vinden in Swellendam maar prijs kwaliteit is uitstekend. Vlak bij centrum gelegen op wandelafstand van een paar goede eethuizen....een aanrader

  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Stoffel1964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 januari 2017 beoordeeld

In Swellendam is weinig te beleven (zeker op zondag), maar mocht je op zoek zijn naar een slaapplek tijdens de Garden Route dan zou ik zeker deze guesthouse aanbevelen. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn zeer schoon en leuk ingericht. Vanuit je kamer kan je zo het zwembad inrollen waar je lekker kan relaxen. Het ontbijt is uitgebreid en vers.

  • Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Isabella v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 december 2016 beoordeeld

In verband met onze goede ervaringen bij dit guesthouse in het afgelopen jaar hadden wij voor dit jaar opnieuw, rechtstreeks via het internet, een kamer geboekt; de boeking werd door Marula per e-mail bevestigd. Echter, een mail van Marula met een betalingsverzoek voor een borgsom had ons niet bereikt ten gevolge van een door Marula gebruikt, aan ons gericht incompleet/onjuist e-mail adres.
Toen wij ons dan ook aanmeldden op de afgesproken datum werd ons te verstaan gegeven dat er geen kamer voor ons beschikbaar was (!) en wel omdat men geen borgsom van ons had ontvangen en de kamer aan anderen was toegewezen. Onverrichter zake zijn wij toen op zoek gegaan naar een ander guesthouse.
Let dus op, voor Marula geldt: no pay, no cure!

Kamertip: Geen betaling vooraf gedaan? Dan geen kamer!
  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Service
Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MARULALODGE, Inhaber van Marula Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 december 2016
Google-vertaling

Unfortunately we are aware of this incident,
but there is nothing we can do about it, as the guests made a booking via our homepage contact form and are supposed to provide us with a existing/correct email address.
Unfortunately the credit card details were invalid.
We tried to contact them via the provided email address several times, with no respond from the guests side. On arrival we found out that the email address they provided was incorrect. It is simply impossible that they received a booking confirmation from
Marula Lodge.
After 3 weeks without answer, we decided to release the room.
As the guests arrived at our premises, we didn't have any rooms available for the night.
We tried to arrange another Guesthouse for them, but they were actually not interested in staying over in Swellendam due to the rainy day and were more or less happy that they could carry on going to Stellenbosch.
So we really don't know what this is all about??

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren op doorreis van knysna naar hermanus en verbleven hier voor 1 nacht. De kamer was ruim en zeer schoon. Ontbijt was ok. De tip voor het reserveren van een restaurant om de hoek bleek inderdaad nodig te zijn.

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank Esreist
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Nette kamer. Niet erg groot. Mooi zwembad. Ontvangst was super. Hele aardige gastvrouw. Ontbijt was goed geregeld. Ligging was prima. Paar minuutjes vanaf de restaurants. Zwembad was ook prima. Mooie tuin.

Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Bedank Jeffrey R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken