Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (288)
Beoordelingen filteren
288 resultaten
Waardering van reizigers
186
77
20
3
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
186
77
20
3
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 288 beoordelingen
10 mei 2017 beoordeeld

Na een hele dag gereden te hebben, eindelijk aangekomen in de B en B.
We waren aangenaam verrast toen we onze kamers kregen.
Allemaal thema- kamers, met alles erop en eraan.
Zelfs de handdoeken en badjassen waren aan het thema aangepast.
En dan het ontbijt.....
Super....

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank annabelindapostiljon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 februari 2015 beoordeeld

De Impangele B&B heeft in elke kamer een apart thema. Alles is erop aangepast tot op de handdoeken en badjassen aan toe. De kamers zijn ruim evenals de badkamers. De eigenaar regelt ook van alles voor je van uitstapjes tot restaurantjes. Het ontbijt was trouwens ook top! Voor elk soort ontbijter wel iets wat diegene lekker vind. Erg veel variatie EN GEFILTERDE koffie! Hier was geen nee te koop en we kregen veel tips en trucs van de eigenaren.

Locatie is 5-10 minuten lopen vanaf de restaurants

Kamertip: Zoek gewoon het leukste dier wat ze hebben! Alle kamers zijn sfeervol ingericht. De Zebra kamer ligt aan de achterkant en de Giraffe en de andere kamer aan de voorkant, waar de (niet al te drukke) weg ook langs loopt.
  • Verbleef: januari 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dureentje87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 februari 2015 beoordeeld

Lekker ontbijt, ruime en mooie slaapkamer. Badkamer vrij klein en kan een opfrissing/renovatie gebruiken maar wel proper. Gastheer en -vrouw laten je welkom voelen en helpen je om Swellendam te ontdekken. Ontbijt met uitzicht op prachtige Engelse tuin en de vogeltjes.

Verbleef: januari 2015
Bedank Pieter L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2013 beoordeeld

We hebben een nacht doorgebracht in deze prachtig gerestaureerde bed & breakfast. Omdat het rustig was kregen we upgrade naar de leopard room. Zeer verzorgde en volledige kamer. De volgende ochtend compleet verrast met een ZEER royaal ontbijt, heerlijk!

  • Verbleef: juni 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Durk D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 oktober 2012 beoordeeld

We hadden dit guesthouse geboekt op basis van de goede beoordelingen op Tripadvisor. Helaas was het een teleurstelling op gebied van hygiene. De badkamer leek haast niet gepoetst te zijn (haren, een vuile mat). Alle zebra-spullen zijn misschien grappig maar doen ook weer onhygiensich aan (zoals: badmutsen, een badborstel, sloffen, zebra-mutsen en badjassen...).
Alhoewel de eigenaars zeer vriendelijk waren, zouden we het zeker niet aanbevelen.

  • Verbleef: oktober 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Vero584
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken