Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (446)
Beoordelingen filteren
446 resultaten
Waardering van reizigers
205
149
61
20
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
205
149
61
20
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 446 beoordelingen
19 augustus 2017 beoordeeld

Grote kamer, ruime goede bedden,helaas een slechte doorgezakte bank.. Badkamer is aan groot genoeg. Wifi erg slecht! Diner was lekker en ontbijt was ook prima. Aardig personeel. Koffie en thee beschikbaar op de kamer.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank MA542015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lordcharles9, General Manager van NH Cape Town The Lord Charles, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for taking the valuable time to give us such a detailed review. We use this to maintain and improve our level of service and facilities where needed. Thank you for mentioning some of the hotel's best qualities such as our great rooms, comfortable beds and delicious food.

We look forward to welcoming you back to our property in the near future to enjoy more of our NH Hospitality.

Warmest regards
Daniel Méndez
Hotel Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De superior kamers zijn niet 4 sterren waardig, zijn vies, terrasdeuren sluiten niet/kapot, en geen privacy in buitenzitje, waar ook nog onkruid groeide. De tuinmeubelen waren kapot. Volgens manager konden we downgraden naar een simpelere kamer. Die zou recent opgeknapt zijn.Dit niet gedaan. Management toonde wel begrip voor onze klachten (zonder de kamer ook maar te controleren). Boeking geannuleerd na check in.

Tip: boek een ander, iets duurder, 4 sterren hotel om wel het vakantiegevoel te ervaren in Zuid Afrika!

Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
2  Bedank KimM2936
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lordcharles9, General Manager van NH Cape Town The Lord Charles, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 februari 2017
Google-vertaling

Dear Kim

Thank you for taking the time to give us your feedback on your experience during you last visit to our establishment. My sincerest apologies if we did not meet your expectation upon check in. I am happy to report that we have refurbished a 100 of our rooms in 2015/2016.

I can assure of our best intention always and once again I want to apologise for any inconvenience that was caused.

We hope you will give us the opportunity to welcome you back to NH Cape Town The Lord Charles Hotel, to experience true innovations for an excellent stay.

Warmest regards
Daniel Méndez
Hotel Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 januari 2017 beoordeeld

Vriendelijke ontvangst. De kamer is ruim en mooi ingericht met een prima badkamer, alles goed verzorgd. Het ontbijt was uitgebreid en lekker. Grote tuin waar je een leuk wandelingetje kan maken. Een aanrader.

  • Verbleef: november 2016, reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ingrid807
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lordcharles9, General Manager van NH Cape Town The Lord Charles, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 januari 2017
Google-vertaling

Dear Ingrid

Thank you very much for your positive feedback on your most recent visit. Thank you for mentioning some of our best attributes such as our large gardens, great breakfast, spacious rooms and friendly staff.

We look forward to welcome you back to NH Cape Town The Lord Charles Hotel for another great stay.

Warmest regards
Daniel Méndez

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 december 2016 beoordeeld

prima hotel
We kwamen pas om middernacht aan maar men wist ervan, goede ontvangst mooie kamer en goed ontbijt.
we konden ook nog een drankje krijgen ook al was de bar al dicht.
lekker geslapen en goed geholpen met alle bagage
wij komen weer

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank George D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lordcharles9, General Manager van NH Cape Town The Lord Charles, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 december 2016
Google-vertaling

Dear George

Thank you very much for taking the time to give us such positive feedback. I am delighted to read that you were well taken care of from get-go and enjoyed your stay. I will pass on your gratitude to the rest of the team, to make their hard work worthwhile.

We look forward to welcome you back to NH Cape Town The Lord Charles Hotel, to enjoy another great stay.

Warmest regards
Daniel Méndez
Hotel Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 oktober 2016 beoordeeld

Het Lord CharlesHtel is prachtig gelegen in een fantastische tuin. Ruime en sfeervol ingerichte kamers. Gezellige bar. Er is zowel een groot restaurant met een buffet-maaltijd als een klein a la carte restaurant. In beide gelegenheden kan men een voortreffelijke maaltijd gebruiken.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank RadSp50-2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lordcharles9, General Manager van NH Cape Town The Lord Charles, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for taking the time to give us your feedback on you most recent visit to our hotel. I am delighted to read that you have enjoyed your stay. Thank you for mentioning our great food, beautiful gardens, spacious and stylish rooms as well as our lovely restaurants.

We look forward to welcome you back in the near future to enjoy another great stay.

Warmest regards
Daniel Méndez
Hotel Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken