Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (274)
Beoordelingen filteren
274 resultaten
Waardering van reizigers
169
73
19
4
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
169
73
19
4
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 274 beoordelingen
8 januari 2017 beoordeeld

3 nachten hebben wij, gezin met 3 jonge kinderen, gelogeerd op dit prachtige landgoed. Wat een fijn ontvangst. Erg persoonlijk, een warm welkom. De tuin is prachtig, heerlijk ruim. Het zwembad was ook erg fijn en prima water qua temperatuur! Onze kids waren dol op de 6 superlieve, kindvriendelijke honden. Het ontbijtbuffet was erg divers; vers fruit, verschillende soorten kazen en jam, Nutella, vers brood, croissantjes, yoghurt met muesli en iedere ochtend was erg keuze tot een ei-gerecht.

Wij verbleven met ons gezin in de studio (2 pax) en de orchad-cottage (3 pax). Erg fijn, aangezien deze middels een tussendeur met elkaar verbonden is. De inrichting van de kamers (keuken en badkamer) zijn wel wat gedateerd, maar de bedden lagen fantastisch! Heerlijk geslapen.

Er is geen mogelijkheid tot lunch of diner. Alhoewel wij op onze vertrekdag om een eenvoudige lunch vroegen, was dit toch mogelijk en heeft Robert een verrukkelijke maaltijd voor ons gemaakt. Many Thanks Robert!

Onze laatste vakantiedagen hebben wij heerlijk mogen doorbrengen op Riverside Estates! It was wunderful!

  • Verbleef: januari 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jet1978
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robert V, General Manager van Riverside Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 januari 2017
Google-vertaling

Dear Mrs Keller,
I am glad to hear you've arrived safely in the Netherlands.Your idea of coming to leave the kids here by us on your next visit so that you and your hubby can be alone for a bit really has a nice ring to the ear. It certainly helps our youngest retriever and the 2 border collies to not pull cushions around at night. Great plan! Should you want us to provide lunch & dinner on your next visit, we can most certainly do so as long as we know well in advance. Welcome to our Riverside family! Rob, Nathan & the team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2016 beoordeeld

We verbleven een paar daagjes op Riverside Estates. De locatie is prachtig en rustig gelegen. De mooie koloniale stijl panden dragen bij aan het rustieke plaatje. Met de kamers is niks mis, maar ik moet zeggen dat ze enigszins gedateerd aandoen. Het personeel is verder zeer vriendelijk, vooral je de jonge jongens. Die staan echt altijd voor je klaar. Het ontbijt is ook een aanrader, maar dat zit in Zuid Afrika eigenlijk altijd wel goed.

  • Verbleef: januari 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Barioso
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robert V, General Manager van Riverside Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 december 2016
Google-vertaling

Dear Barioso,
Sincere words and it was lovely getting to know you.
Many thanks for jumping in and help with breakfast, you are getting the prize for staff member of the month. The elderly lady from Germany that you served phone back to compliment me in my choice of staff! We are creating a position for you for next season.

Regards, Robert Veldman

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 december 2016 beoordeeld

Dit landgoed heeft alles: prachtig stijlvol huis, mooie tuin met zwembad, De city sightseeing bus naar Kaapstad stopt voor de deur. Of je kunt met de MyCiTi bus. Het prachtige strand van Hout Bay is ook vlakbij. De ontvangst is hartelijk en gastvrij. De kamers zijn groot en luxueus. Zelfd de standaard kamers zijn groot en goed verzorgd. De luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien, inclusief koelkast en airco. Bovendien ruim, met een terras en een prachtig uitzicht. De staf is zeer behulpzaam en erg aardig.
Het ontbijt is ruim, met een uitgebreide menukaart. Ze beschikken over een professionele Italiaanse koffiemachine zodat we eindelijk weer eens lekkere koffie konden drinken.
Toen het te hard waaide om naar het strand te gaan, hebben we een heerlijke middag doorgebracht bij het zwembad.

Kortom: wil je niet midden in Kaapstad zitten en genieten als een vorst? Dan is dit de ideale plek.

Een echte aanrader!

  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank joseph59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robert V, General Manager van Riverside Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 december 2016
Google-vertaling

Dear Joseph,
Many thanks for your recognizing our efforts.
Many thanks for all the talks on how great it is to be in SA.
We are looking forward to your next visit.
Best regards
Robert & Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben 4 nachten in Riverside overnacht en het heerlijk gehad.

Bij aankomst werd ons een update aangeboden van standaard naar een luxe kamer omdat de standaard kamer werd aangepast, de aangeboden kamer was prachtig en luxe. (Geen extra kosten in rekening gebracht). Erg fijne boxspring bedden en een royale badkamer. Enige minpuntje in de kamer was dat het water uit de douche soms heel minimaal was (waarschijnlijk meerdere mensen tegelijk aan het douchen).

Het personeel en de eigenaar zijn bijzonder vriendelijk en dienstbaar. Ze willen je overal bij helpen. Wij kwamen aan na een lange dag en hadden geen puf meer om de deur uit te gaan voor diner. De eigenaar heeft vervolgens (zonder dat we het gevraagd hadden) fantastische biefstukken voor ons gemaakt, ontzettend vriendelijk en lekker. De eigenaar gaf ons ook zijn kaartje voor noodgevallen. Onze was is zelfs (gratis) gewassen. Voor ons allemaal tekenen van de uitzonderlijke vriendelijkheid.

De locatie is gunstig, daarbij is de halte voor de hop on bus tegenover het hotel. Wij hebben deze uiteindelijk niet gebruikt omdat het auto rijden in Kaapstad erg meevalt.

Het ontbijt is erg goed, vooral het verse fruit en de koffie zijn uitstekend.

Er schijnen 2 zwembaden te zijn (wij hebben er 1 gevonden), dit bad is prima. Minpuntje vonden wij dat 1 van de honden hier op een gegeven moment een duik in nam. De eigenaar heeft namelijk 6 honden die vrij rond lopen. Het zijn bijzonder lieve en rustige beestjes maar als je er niet van houdt wellicht goed om te weten.

Wij hebben de Riverside als een fijne locatie met bijzonder vriendelijke mensen ervaren en zouden deze zeker aanraden!

Verbleef: december 2015, reisde met een partner
Bedank Tsjitske Anne P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robert V, General Manager van Riverside Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 december 2015
Google-vertaling

Dear Tsjitske,
Many thanks for your review on Riverside. We've had a wonderful time discussing all the differences of Europe and Africa. The next time you visit we will be having our small lunch menu running and you can give your input. The dogs & staff sends their love and we wish you a blessed festive season ahead. Best Regards, Robert & Riverside Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer mooie kamer die we hadden met balkonnetje naar de tuin. Rustig gelegen en niet te ver van tafelberg. Mooie route ernaar toe. Personeel vriendelijk en ontbijt perfect verzorgd. Zou zeker hier weer boeken bij volgende trip. Aanrader dus!!

Verbleef: november 2015, reisde met familie
Bedank BenR2986
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robert V, General Manager van Riverside Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 november 2015
Google-vertaling

Dear Ben,
Many thanks for your review. It was a great pleasure meeting you and your wife and thank you for all the jokes and information on Europe. We are looking forward to your next visit and as discussed, simply email us and we will give you the same room with a loyalty discounted rate. Best Regards, Robert & the Riverside Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken