Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vol waardering”
Beoordeling van Riverside Boutique Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 6 websites!
Riverside Boutique Hotel
Beoordeeld als nr. 13 van 59 B&B's / pensions in Hout Bay
Certificaat van uitmuntendheid
12 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De gastvrijheid en behulpzaamheid van deze mensen is uitmuntend! 3 nachten op deze schitterende locatie geweest en het is een Absolute aanrader! Afstand naar Kaapstad prima mogelijk met eigen auto. Eventueel wordt vanuit Riverside vervoer of een tour geregeld. Mike, Aline, Willy en Maria uit Nederland!

Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
Bedank MikeThijssen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robert V, General Manager van Riverside Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 januari 2017
Google-vertaling

Dear Mike, Aline, Willy & Maria,
Many thanks for your kind word. I am very glad to hear you have arrived safely back home and all of the best with you sore ribs. Mike I have already organized for a cellar tour for the local Hout Bay wine and a Craft beer tasting with their son on your next visit. We hopefully see you next year and make sure Aline put on some weight due to the strong southeaster in Cape Town. Greetings from Rob, Nathan & Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (260)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 7 van 260 beoordelingen

8 januari 2017 beoordeeld

3 nachten hebben wij, gezin met 3 jonge kinderen, gelogeerd op dit prachtige landgoed. Wat een fijn ontvangst. Erg persoonlijk, een warm welkom. De tuin is prachtig, heerlijk ruim. Het zwembad was ook erg fijn en prima water qua temperatuur! Onze kids waren dol op de 6 superlieve, kindvriendelijke honden. Het ontbijtbuffet was erg divers; vers fruit, verschillende soorten kazen en jam, Nutella, vers brood, croissantjes, yoghurt met muesli en iedere ochtend was erg keuze tot een ei-gerecht.

Wij verbleven met ons gezin in de studio (2 pax) en de orchad-cottage (3 pax). Erg fijn, aangezien deze middels een tussendeur met elkaar verbonden is. De inrichting van de kamers (keuken en badkamer) zijn wel wat gedateerd, maar de bedden lagen fantastisch! Heerlijk geslapen.

Er is geen mogelijkheid tot lunch of diner. Alhoewel wij op onze vertrekdag om een eenvoudige lunch vroegen, was dit toch mogelijk en heeft Robert een verrukkelijke maaltijd voor ons gemaakt. Many Thanks Robert!

Onze laatste vakantiedagen hebben wij heerlijk mogen doorbrengen op Riverside Estates! It was wunderful!

  • Verbleef: Januari, 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jet1978
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robert V, General Manager van Riverside Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 januari 2017
Google-vertaling

Dear Mrs Keller,
I am glad to hear you've arrived safely in the Netherlands.Your idea of coming to leave the kids here by us on your next visit so that you and your hubby can be alone for a bit really has a nice ring to the ear. It certainly helps our youngest retriever and the 2 border collies to not pull cushions around at night. Great plan! Should you want us to provide lunch & dinner on your next visit, we can most certainly do so as long as we know well in advance. Welcome to our Riverside family! Rob, Nathan & the team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2016 beoordeeld

We verbleven een paar daagjes op Riverside Estates. De locatie is prachtig en rustig gelegen. De mooie koloniale stijl panden dragen bij aan het rustieke plaatje. Met de kamers is niks mis, maar ik moet zeggen dat ze enigszins gedateerd aandoen. Het personeel is verder zeer vriendelijk, vooral je de jonge jongens. Die staan echt altijd voor je klaar. Het ontbijt is ook een aanrader, maar dat zit in Zuid Afrika eigenlijk altijd wel goed.

  • Verbleef: Januari, 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Barioso
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robert V, General Manager van Riverside Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 december 2016
Google-vertaling

Dear Barioso,
Sincere words and it was lovely getting to know you.
Many thanks for jumping in and help with breakfast, you are getting the prize for staff member of the month. The elderly lady from Germany that you served phone back to compliment me in my choice of staff! We are creating a position for you for next season.

Regards, Robert Veldman

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 december 2016 beoordeeld

Dit landgoed heeft alles: prachtig stijlvol huis, mooie tuin met zwembad, De city sightseeing bus naar Kaapstad stopt voor de deur. Of je kunt met de MyCiTi bus. Het prachtige strand van Hout Bay is ook vlakbij. De ontvangst is hartelijk en gastvrij. De kamers zijn groot en luxueus. Zelfd de standaard kamers zijn groot en goed verzorgd. De luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien, inclusief koelkast en airco. Bovendien ruim, met een terras en een prachtig uitzicht. De staf is zeer behulpzaam en erg aardig.
Het ontbijt is ruim, met een uitgebreide menukaart. Ze beschikken over een professionele Italiaanse koffiemachine zodat we eindelijk weer eens lekkere koffie konden drinken.
Toen het te hard waaide om naar het strand te gaan, hebben we een heerlijke middag doorgebracht bij het zwembad.

Kortom: wil je niet midden in Kaapstad zitten en genieten als een vorst? Dan is dit de ideale plek.

Een echte aanrader!

  • Verbleef: December, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank joseph59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robert V, General Manager van Riverside Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 december 2016
Google-vertaling

Dear Joseph,
Many thanks for your recognizing our efforts.
Many thanks for all the talks on how great it is to be in SA.
We are looking forward to your next visit.
Best regards
Robert & Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben 4 nachten in Riverside overnacht en het heerlijk gehad.

Bij aankomst werd ons een update aangeboden van standaard naar een luxe kamer omdat de standaard kamer werd aangepast, de aangeboden kamer was prachtig en luxe. (Geen extra kosten in rekening gebracht). Erg fijne boxspring bedden en een royale badkamer. Enige minpuntje in de kamer was dat het water uit de douche soms heel minimaal was (waarschijnlijk meerdere mensen tegelijk aan het douchen).

Het personeel en de eigenaar zijn bijzonder vriendelijk en dienstbaar. Ze willen je overal bij helpen. Wij kwamen aan na een lange dag en hadden geen puf meer om de deur uit te gaan voor diner. De eigenaar heeft vervolgens (zonder dat we het gevraagd hadden) fantastische biefstukken voor ons gemaakt, ontzettend vriendelijk en lekker. De eigenaar gaf ons ook zijn kaartje voor noodgevallen. Onze was is zelfs (gratis) gewassen. Voor ons allemaal tekenen van de uitzonderlijke vriendelijkheid.

De locatie is gunstig, daarbij is de halte voor de hop on bus tegenover het hotel. Wij hebben deze uiteindelijk niet gebruikt omdat het auto rijden in Kaapstad erg meevalt.

Het ontbijt is erg goed, vooral het verse fruit en de koffie zijn uitstekend.

Er schijnen 2 zwembaden te zijn (wij hebben er 1 gevonden), dit bad is prima. Minpuntje vonden wij dat 1 van de honden hier op een gegeven moment een duik in nam. De eigenaar heeft namelijk 6 honden die vrij rond lopen. Het zijn bijzonder lieve en rustige beestjes maar als je er niet van houdt wellicht goed om te weten.

Wij hebben de Riverside als een fijne locatie met bijzonder vriendelijke mensen ervaren en zouden deze zeker aanraden!

Verbleef: December, 2015, reisde met een partner
Bedank Tsjitske Anne P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robert V, General Manager van Riverside Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 december 2015
Google-vertaling

Dear Tsjitske,
Many thanks for your review on Riverside. We've had a wonderful time discussing all the differences of Europe and Africa. The next time you visit we will be having our small lunch menu running and you can give your input. The dogs & staff sends their love and we wish you a blessed festive season ahead. Best Regards, Robert & Riverside Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer mooie kamer die we hadden met balkonnetje naar de tuin. Rustig gelegen en niet te ver van tafelberg. Mooie route ernaar toe. Personeel vriendelijk en ontbijt perfect verzorgd. Zou zeker hier weer boeken bij volgende trip. Aanrader dus!!

Verbleef: November, 2015, reisde met familie
Bedank Ben R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robert V, General Manager van Riverside Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 november 2015
Google-vertaling

Dear Ben,
Many thanks for your review. It was a great pleasure meeting you and your wife and thank you for all the jokes and information on Europe. We are looking forward to your next visit and as discussed, simply email us and we will give you the same room with a loyalty discounted rate. Best Regards, Robert & the Riverside Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
25 augustus 2015 beoordeeld

Zeer betrokken personeel en een warm welkom. Geweldige sfeer. Prachtige tuinen en een zwembad. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen.
Had een geweldig verblijf. Goede plek om in SA te beginnen. Busstop ( hop-op naar Kaapstad) aan de overkant.

Bedank Jos v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Robert V, General Manager van Riverside Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 september 2015
Google-vertaling

Dear Jos,
Many thanks for your review on Riverside. It was great meeting you and your extended family. The game evening was quite a revelation to see that we are all actually alike all over the world. The dogs, Riverside family and management loo forward to your visit next year. Many thanks for a wonderful time. Love to everybody! Rob & the Riverside team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Hout Bay in overweging
op 2,7 km afstand
Hout Bay Manor
Hout Bay Manor
nr. 3 van 4 in Hout Bay
162 beoordelingen
op 3,2 km afstand
Chapmans Peak Beach Hotel
op 11,8 km afstand
Cape Town Lodge
Cape Town Lodge
nr. 82 van 112 in Kaapstad (centrum)
739 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1,1 km afstand
CUBE Guest House
CUBE Guest House
nr. 1 van 59 in Hout Bay
588 beoordelingen
op 2,8 km afstand
Brightwater Lodge
Brightwater Lodge
nr. 24 van 59 in Hout Bay
60 beoordelingen
op 0,7 km afstand
Victorskloof Lodge
Victorskloof Lodge
nr. 4 van 24 in Hout Bay
29 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Riverside Boutique Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Riverside Boutique Hotel

Adres: Cnr of Valley & Welbevind Road | Opposite World of Birds, Hout Bay 7806, Zuid-Afrika (Voorheen Riverside Estates)
Telefoonnummer:
Locatie: Zuid-Afrika > Western Cape > Cape Town > Hout Bay
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 13 van 59 B&B's / pensions in Hout Bay
Prijsklasse: € 91 - € 196 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Riverside Boutique Hotel 4*
Aantal kamers: 15
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com en Agoda, dus je kunt je reserveringen bij Riverside Boutique Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding