Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (694)
Beoordelingen filteren
694 resultaten
Waardering van reizigers
519
114
35
19
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
519
114
35
19
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 694 beoordelingen
Beoordeeld op 17 april 2017

In het begin van onze huwelijksreis hebben we al in Ulusaba verbleven, de safarilodge van Virgin select in Sabi Sands, hier waren we al omver geblazen van de geweldige ervaring, in Mont Rochelle werd dit nogmaals benadrukt. Opnieuw een uitgelaten ontvangst, prachtig hotel in een prachtige omgeving met een magnifieke rozentuin en omringd door de wijnhaarden. De kamer was klein maar heel gezellig en mooi ingericht. Zowel het ontbijt als lunch en diner in Miko waren overheerlijk in een prachtige setting. Ook het zwembad is een prima plaats om lekker tot rust te komen. Het hotel stelt kosteloos fietsen ter beschikking om de omgeving te verkennen. Voor ons een geweldige ervaring en één van de mooiste adressen van onze huwelijksreis, we komen hier zeker terug.

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank olivier8788
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VirginLimitedEdition, General Manager van Mont Rochelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 april 2017
Google-vertaling

Dear olivierdieryckx,

Wow, you’re really spoiling us with not one but three stunning reviews following your stays at Mont Rochelle and our sister property, Ulusaba. We were so honoured that you chose to spend a part of your honeymoon with us and it was such a treat to hear how much you enjoyed the surroundings, the room and the food during your stay. Our Head Chef was overjoyed when he heard that you felt breakfast, lunch and dinner at Miko were delicious, so thank you for your wonderful compliments. Our favourite part of your review was hearing that you are saving up for your next trip, as we’d love nothing more than to welcome you back!

Kind Regards,

James Basson
General Manager
gm@montrochelle.virgin.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 maart 2017 via mobiele applicatie

Fantastisch gelegen hotel op loopafstand van het mooi Franschhoek. Bijzonder uizicht, ruim opgezet, fantastisch uitzicht. Mooie kamer, goed en mooi restaurant, al biedt het enkel speciale gerechten (je kan er niet iet eenvoudigs eten). Exclusieve ervaring!

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Rob K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VirginLimitedEdition, General Manager van Mont Rochelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 maart 2017
Google-vertaling

Dear Rob K,

It was such a treat to receive your amazing review, thank you for sharing such lovely words about the views, food and surroundings. We hope that one day we will have the chance to welcome you back to Mont Rochelle.

Kind regards,

James Basson
General Manager
james.basson@montrochelle.virgin.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 februari 2017

De ligging van het hotel is prachtig. De ontvangst was vriendelijk en warm. De kamers zijn ruim en mooi ingericht. Daarnaast zijn ze voorzien van hedendaagse items. Het enig min-punt is de TV. Iets te klein volgens de kamer en daarnaast te laag bij de grond. Als je in je bed ligt kan je het scherm moeilijk volledig zien. Het restaurant was super!!! Het ontbijt was voldoende en lekker. Het hotel gaf me zeer huiselijk gevoel (de huispoes lag dagelijks te snorren in de zon). Weinig hotels heeft me op dit vlak kunnen bekoren.

Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Danny P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VirginLimitedEdition, General Manager van Mont Rochelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 februari 2017
Google-vertaling


Dear Danny P,

Wow, you’re really spoiling us with not one but two wonderful reviews! We were thrilled to hear your lovely words about the rooms, the food and our homely feel, what amazing compliments! I would also like to thank you for sharing the feedback about the television, as we really appreciate all constructive feedback to help us deliver the best possible experience for our guests. We hope that we can tempt you back for another stay with us someday.

Kind Regards,

James Basson
General Manager
gm@montrochelle.virgin.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 januari 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel is pure luxe, genieten van het landschap en de prachtige wijnvelden. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant Miko is een echte aanrader en de spa is ook super. 1 woord genieten.
Wij verbleven in het ouder gebouw die prachtig is maar hier en daar zie je dat de kamers aan renovatie toe zijn. De afwerking kan daar beter.

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Fientje1975
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VirginLimitedEdition, General Manager van Mont Rochelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 februari 2017
Google-vertaling

Dear Guypre,

We loved reading your review of Mont Rochelle so thank you for taking the time to share such kind words. We especially loved hearing that you felt the team were friendly and helpful, and that you enjoyed our restaurant and spa. We hope to have the chance to welcome you back again someday.

Kind regards,
James Basson
General Manager
james.basson@montrochelle.virgin.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 december 2015 via mobiele applicatie

Mooie omgeving en prachtig restaurant, mooie wijnen maar ons eten( springbok) viel tegen. Hebben het de serveerster gezegd , welke zei dat ze het door zou geven, niets meer gehoord. Mag van Sir Richard meer verwachten, dan zijn er veel betere restaurants!

Datum van verblijf: december 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Pierre D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken