Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (450)
Beoordelingen filteren
450 resultaten
Waardering van reizigers
282
128
30
8
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
282
128
30
8
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 450 beoordelingen
27 november 2017 beoordeeld

De gezinskamer was zeer mooi en luxueus. Een grote keuken was ter beschikking. De 4e persoon moest wel op een matras op de grond slapen, maar de kamer in het geheel was zo mooi dat dit niet stoorde. Mooie moderne badkamer (wel zonder deur!) De bazin was heel vriendelijk en hartelijk. Het ontbijt was ongelofelijk! Keuze uit heel veel verse producten en vers gebakken eieren, wafels, pannenkoeken, toast,... Echt zalig vertoeven!

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MelanieS4669
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michaela J, Owner van The Corner House, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 december 2017
Google-vertaling

Thank you for your kind review. We are happy that you enjoyed your stay. In the Deluxe apartment we cater for a double bed with en suite bathroom, a single bedroom as well as a sleeper sofa in the living room. It is perfect for 3 people but can well accommodate 4-5 at the same price.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We werden bij aankomst hartelijk ontvangen en het appartement werd ons getoond. Prachtig voor een gezin. Grote woonkamer met open keuken incl houtkachel. Grote badkamer met inloopdouche. Prachtige slaapkamers. Kortom de eerste indruk was klasse. De ontbijtruimte is zeer sfeervol ingericht en je hebt keuze uit een enorm assortiment. De eigenaresse is top!! Haar is werkelijk niets teveel om je te voorzien van info en het je naar de zin te maken. Een gastvrouw uit een boekje! Kortom een genot om daar te verblijven.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank Rene B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 november 2016 beoordeeld

We werden hartelijk ontvangen door de eigenaresse. Onze kamer was niet heel groot, maar wel schoon en mooi met een lekkere douche! De veranda was gedeeld (liep rondom het huis) en er was een tuin met een klein zwembad waar je bij kon liggen. Het ontbijt was in de 'huiskamer', wat kneuterig knus was. Het warme ontbijt was erg lekker en er was genoeg keuze voor een koud ontbijt! De hoofdstraat met restaurantjes was op loopafstand. Al met al hebben we een zeer prettig verblijf gehad.

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank danieljanbruijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 februari 2016 beoordeeld

Wat wij op prijs stelden: de warme ontvangst door Daniele, de prima locatie vlakbij de hoofdstraat van Franschhoek, op nog geen 5 minuten wandelen. Geen luxueus gedoe - wel een aangename, ongedwongen sfeer. Daniele gaf ons enkele uitstekende tips voor restaurants.

Kamertip: Kamer aan zwembadkant heeft aangenaam terras, met beetje 'privacy' buiten
  • Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Lisa1981Belgium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 oktober 2014 beoordeeld

We waren te vroeg dus de kamer was nog niet klaar. Geen probleem we zijn gezellig de wijnroute gaan doen. Toen we terug kwamen kregen we de sleutel en we wisten niet eens waar de kamer was. Dick riep nog om de hoek en hij is niet zo groot,terwijl wij een kamer van 25 m2 geboekt hadden!!. In de kamer was het te erg voor woorden, we konden de koffers niet kwijt en de deur van de douche kon maar 20 centimeter open omdat de wastafel ervoor hing. De deur van de douche knarste en piepte ongelooflijk.De douche was niet schoon en alles was oud,de wastafel is zo laag dat je er een hernia van krijgt,de raamsluitingen werken niet enz enz.We hebben Dick nooit meer gezien en zijn vrouw ook niet. Toen we in de ochtend vertrokken was er niemand om de sleutel aan af te geven. Dick was niet erg behulpzaam ook niet voor een invalide vrouw die liet hij ook maar tobben. Dus een waardeloze gastheer en de prijs kwaliteit verhouding was zeer slecht.onze tip; ga eens renoveren en wordt wat behulpzamer.

Verbleef: oktober 2014
Bedank Raymonde K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken