Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Mooi gelegen chalet met uitzicht op de bergen ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Chalet Peyragude, Pyrenées

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Chalet -
4 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 10 gasten
Bagneres-de-Luchon, Haute-Garonne, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
pauwelsmo ...
Melle, België
2 beoordelingen
“Mooi gelegen chalet met uitzicht op de bergen, geschikt voor gezinnen met kinderen.”
Beoordeeld op 17 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017

Chalet in een prachtige omgeving.
Maar de beschrijving op de website klopt niet. Wij hadden 4 aparte kamers verwacht en 2 badkamers ( ons gezelschap bestond uit 2 echtparen en 2 alleenstaande volwassenen). De realiteit was 3 kamers en 2 keer wel een mansarde in 2 kamers , ideaal voor gezinnen met kinderen maar minder geschikt voor volwassenen.
Er was ook maar 1 badkamer.
Er is voldoende materiaal aanwezig .
Vriendelijk onthaal door de eigenares.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 jul 2017
Hello!
We had lots of only adults parties in the past so the chalet is also completely suited to "just adults" rentals as well as family rentals. They all had a great time. Indeed we have three bedrooms with double beds (so already it sleeps 6 adults (3 couples all in different bedrooms), and as is detailed in the website, two beds are not situated in a proper separate bedroom since they are two single beds on the mezzanine of one of the bedrooms. The other mezzanine also with two single beds, is as enclosed as would a proper bedroom but indeed it is also linked to one of the main bedroom. The two mezzanines can be used or not depending on the number of people coming of course. As for the bathroom, it is stipulated on the website that it is one and a half bathroom : a full and very large one, on the first floor, with a toilet, a sink, a shower and even a large spa bathtub and a toilet with a sink downstairs. We hope this will give a clearer idea of the sleeping space in the chalet, but we are always available to answering any questions people may have, prior to booking our space.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
marie r
La Teste-de-Buch, Frankrijk
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giuliano ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 9 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 mei 2018
Merci pour ce très bon résumé du chalet et des environs, ravis que vous ayez apprécié votre séjour et à un prochaine fois!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Charlotte ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 22 april 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rémy B
Parijs, Frankrijk
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 27 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 jan 2018
Merci beaucoup pour tous ces compliments, nous sommes ravis lorsque des locataires deviennent des habitués, cela montre qu'ils ont apprécié leur séjour au chalet et que nos efforts sont récompensés ce qui est bien sûr fondamental pour nous.
A l'an prochain!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paula G
1 beoordeling
Beoordeeld op 20 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 jan 2018
Merci beaucoup Paula, nous sommes ravis que vous appréciez le chalet, nous faisons tout notre possible pour que le séjour de nos locataires soient le plus agréable qui soit et nous sommes heureux que cela soit le cas pour vous. A bientôt donc!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen