Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.344)
Beoordelingen filteren
3.344 resultaten
Waardering van reizigers
1.978
933
235
121
77
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.978
933
235
121
77
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.344 beoordelingen
Beoordeeld op 17 augustus 2018 via mobiele applicatie

Top lokatie om NY te bezoeken. Voldoende ontbijt mogelijkheden. The Path op 20 meter die je in 5 minuten brengt naar WTC. Restaurant top met een uitzicht op de skyline van NY. Niet goedkoop, wel zeer smaakvol. Kamers ruim , schoon en prima bedden. Je ontvlucht de hectiek van downown, dus ‘s avonds relax en overdag de hectiek van de big Apple.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank tonivanhethof
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2018

Het hotel is ideaal gelegen aan de oever van de Hudson in Jersey City, waardoor je een magnifiek zicht hebt op de skyline van Manhattan.
Maar de kamer is donker, corect en proper, maar er dring van alle kanten geluid door: de liften, de veerboten, divers straatlawaai en mensen op de gang.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank wimgielen2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2018 via mobiele applicatie

Teleurstellend!! 2x uitgebreid gemaild over een rustige kamer. Bij aankomst zo goed en zo kwaad als beschikbaar was een kamer op de 5e verdieping gekregen en “ja deze is rustig ver van muziek en luide mensen”.
Maarrrrr... op de 9e verdieping!!!!zit een ballroom met feesten (3dagen achterelkaar) en dat dreunt door tot 23.00 uur. Ook tot op de 5e!! Dus neem aan ook alle andere verdiepingen in t hotel. Alle kamers met river view liggen onder de ballroom. Na diverse telefoontjes en klagen bij de receptie een korting van 50 dollar per nacht gekregen. Andere kamer mocht ook maar dan wel zonder uitzicht.....
En het uitzicht is echt prachtig!! Leuke omgeving, fijne restaurants en buiten het drukke new york.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Annemieke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 mei 2018

Vlak naast de Pathtrain ligt dit hotel in Jersey. Hou je van rust en een mooi uitzicht op NY City moet je dit zeker doen. Het is 1 halte met de Pathtrain die 50 meter verderop is en je bent in het Oculus WT Centrum. Vandaar vertrekken alle metrolijnen. Kamers zijn ruim, lekker groot bed. Ontbijt is erg duur 55/65 dollar. Wel kan je dan alles krijgen wat je maar wilt. Bediening in het restaurant is soms wat chaotisch. Het personeel bij de receptie is wat onpersoonlijk.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank ACBRidderkerk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 februari 2018

Keurig hotel met goede verbindingen naar Manhattan . PATH trein naast het hotel en ferries op 2 minuten lopen afstand. Restaurant met een fantastisch uitzicht op Manhattan . Grote nette verzorgde kamers. Zal er zeker terug komen.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank Pappabaud
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken